Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחריי שאני מכרתי את ההונדה ומנסה כבר כשבוע למצוא וולוו S70 או פיג'ו 406 שלא התעללו בה ובינתיים ללא הצלחה :cry:

אני שואל אתכם מהו הרכב שיש לו את ה"כשל שוק" הכי גדול מבחינת ביצועים?

מה שחשוב לי הם אמינות בטיחות נוחות פחות עניין הצריכת דלק כי אני לא נוסע הרבה.שיהיה מינימום 2000 ס"מק והחל משנת 2000 ומעלה.

מה דעתכם על האמריקאיות למינהם מי מהן מומלצת?

אני מודה לכם על העזרה:-)

נ.ב

זה קצת דחוף כי כבר שבוע שהילדים הולכים ברגל או באוטובוס לבית ספר או חוג והם בני 6.5.

פורסם

ממליץ בחום לבדוק רכישת C5 דור ראשון. סטינגות בצד, לדעתי אם תמצא מכונית ספציפית במצב טוב תעשה עסקה מעולה.

חיפוש באתר ייתן לך שפע מידע, מה שהייתי מדגיש זה לקנות ממוכר פרטי, עם היסטורית טיפולים מלאה וקמ"ג' נמוך (לא קריטי אם טופל, הוחלפו רכיבים מסוימים וירד המחיר).

צריך סבלנות, אבל לדעתי זה שווה את זה, הרכב נוח מאד, מרווח מאד והכי חשוב - בטיחותי מאד מעבר למה שתמצא בתקציב הזה, כולל 6 כריות אוויר ומבחני ריסוק מעולים.

בהצלחה

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

חשבת על סקודה אוקטביה?,מבחינת נוחות פשוט מצויין,גרסת הדיזל חסכנית מאוד בדלק,אוטו חזק ואמין מבחינה מכנית.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

בתקציב שלך קשה עד בלתי אפשרי למצוא רכב שמור.

צריך להיות פריק רציני כדי לא להזניח רכב בן 10.

אתה צריך למצוא פריק כזה, ולקנות ממנו, במחיר הזה פשוט תנסה למצוא את השמור ביותר שאתה יכול.

בכל רכב משנתון נמוך החליפו מכלולים ועשו טיפולים, צריך לחפש את אלה שלא שמו מי ברז במקום נוזל קירור בשביל לחסוך 60 ש"ח ...

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

נ.ב

זה קצת דחוף כי כבר שבוע שהילדים הולכים ברגל או באוטובוס לבית ספר או חוג והם בני 6.5.

תגיד, אתה רציני ? :shock:

באמת, רחמים על הילדים שצריכים ללכת היום ברגל (או, שומו שמיים, באוטובוס !) לבית הספר או לחוג.... ממש התעללות מצדכם לגרום להם להרעת תנאים שכזאת ! היזהרו פן הם יתבעו אתכם או יתלוננו במשטרה על התעללות !

:lol:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
ממליץ בחום לבדוק רכישת C5 דור ראשון. סטינגות בצד, לדעתי אם תמצא מכונית ספציפית במצב טוב תעשה עסקה מעולה.

חיפוש באתר ייתן לך שפע מידע, מה שהייתי מדגיש זה לקנות ממוכר פרטי, עם היסטורית טיפולים מלאה וקמ"ג' נמוך (לא קריטי אם טופל, הוחלפו רכיבים מסוימים וירד המחיר).

צריך סבלנות, אבל לדעתי זה שווה את זה, הרכב נוח מאד, מרווח מאד והכי חשוב - בטיחותי מאד מעבר למה שתמצא בתקציב הזה, כולל 6 כריות אוויר ומבחני ריסוק מעולים.

בהצלחה

סיטרואן כבר היתה לי וההיראוליקה ברכב הזה לא משהו בלשון המעטה אם כבר עדיפה בהרבה הפיג'ו 406 .

אבל הסיטרואן באמת נוחה.תודה.

חשבת על סקודה אוקטביה?,מבחינת נוחות פשוט מצויין,גרסת הדיזל חסכנית מאוד בדלק,אוטו חזק ואמין מבחינה מכנית.

סקודה לא מי יודע מה מדברת אליי תודה.

בתקציב שלך קשה עד בלתי אפשרי למצוא רכב שמור.

צריך להיות פריק רציני כדי לא להזניח רכב בן 10.

אתה צריך למצוא פריק כזה, ולקנות ממנו, במחיר הזה פשוט תנסה למצוא את השמור ביותר שאתה יכול.

בכל רכב משנתון נמוך החליפו מכלולים ועשו טיפולים, צריך לחפש את אלה שלא שמו מי ברז במקום נוזל קירור בשביל לחסוך 60 ש"ח ...

1+ זה מה שאני מנסה למצוא.

תגיד, אתה רציני ? :shock:

באמת, רחמים על הילדים שצריכים ללכת היום ברגל (או, שומו שמיים, באוטובוס !) לבית הספר או לחוג.... ממש התעללות מצדכם לגרום להם להרעת תנאים שכזאת ! היזהרו פן הם יתבעו אתכם או יתלוננו במשטרה על התעללות !

איציק

צודק אבל זה מצריך עוד כמה דברים כמו להתעורר חצי שעה קודם ללוות אותם לבית ספר וחזרה כל יום ולחוגים.

לגבי התביעה הבן שלי כבר דורש מתנות שונות על העניין הזה:lol:

פורסם

יש עוד כמה "כשלי שוק" כאלה.

ניסאן מקסימה, רנו לגונה, ניסאן פרימרה, ביואיק לה-סייבר - כמעט כל משפחתית גדולה מיצרן "אזוטרי" נשחטת במחירה ללא רחם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מה לג פאסאט או מונדאו? רכבים גדולים, בטוחים ו"סולידיים" כאשר השוק החלש של המונדאו משחק לטובת הקונה. אני גם סבור שה-C5 היא האופציה הטובה ביותר, ובל נשכח שכל רכב שמחיר ובשנתון כזה הוא הימור - אתה יכול לקנות רכב שמור ומטופל ולגלות שבדיוק אצלך הלך הגיר. אני דווקא סבור שרכב שעבר כמה ידיים עדיף על פני "יד ראשונה מרופא" מכיוון שכל אחד "ישר קו" ועשה עוד משהו בכדי לשפר את המצב. דווקא רכבים מיד ראשונה נוטים להיות מוזנחים לקראת המכירה, כמובן במידה ולא מדובר בפדנט אמיתי.

בהצלחה, מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...