Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

:-)

לגבי הנושא הנ"ל. הכלבה שלי בת כמעט 17. במהלך השנים הבאנו בנוסף חתול וגם הכלבה של אחי

שהתה אצלנו כמה שבועות (נסע לחו"ל).

את הכלבה של אחי היה לה הרבה יותר קשה לעכל מאשר את החתול,

ומדובר על כלבה שהופכת למאוד תוקפנית ליד חתולים.

במקרה שלה ושל החתול, שניהם תפסו מרחק אחד מהשני והיה מה שנקרא "שלום קר" :-),

פשוט כי הן הבינו שאין ברירה ושתיהן חולקות את המרחב עכשיו.

נכון שיש סיפורים וסירטוני יוטיוב על אידיליה מדהימה וסקס משותף,

אבל ברוב המקרים לדעתי צריך לדאוג להפריד בין כלי האוכל ומקום השינה

ולהקפיד לתת תשומת לב זהה לשתי החיות כצעדים ראשוניים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יכול להיות, אבל להחליף חיתולים אין מצב שבעולם! מצידי שישאר בקקי שלו עד שהאמא תגיע :wink:

שמענו על גברים כמוך. בסוף תדחף עגלה ותחליף חיתול עם יד אחת קשורה מאחורי הגב, והשנייה מטלפנת למחלקת יולדות לבדוק אם המבצע, של "אחד+אחד חינם" עוד בתוקף...

דרך אגב, לטפל בבעיות של רפואיות של חיות זה הרבה יותר מגעיל מלטפל בתינוק (וכל מי שהיה לו בע"ח מזדקן יודע על מה אני מדבר...)

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
שמענו על גברים כמוך. בסוף תדחף עגלה ותחליף חיתול עם יד אחת קשורה מאחורי הגב, והשנייה מטלפנת למחלקת יולדות לבדוק אם המבצע, של "אחד+אחד חינם" עוד בתוקף...

דרך אגב, לטפל בבעיות של רפואיות של חיות זה הרבה יותר מגעיל מלטפל בתינוק (וכל מי שהיה לו בע"ח מזדקן יודע על מה אני מדבר...)

די נו, כל האבות הממורמרים מנסים להפיל עלי את המירמור שלהם....

לפותח השירשור, אני מאוד ממליץ להיתייעץ עם מאלף כלבים ועדיף גם עם פסיכולוג כלבים לפני "השידוך"

זה לא שאכפת לי מה ייקרה לחתולה (:wink:) אלא שבמהלך הקרב היא יכולה להוציא עין לכלב עם הציפורניים.

פורסם

2 כלבי ענק (סט.ברנרד ועוד מעורב גדול) חתולפרסי + גורים מזדמנים,גוזל עורבני וארנבון.

כולם חיים בהרמוניה (צריך לשמוע כדי להבין).

הכלבים הגיעו מאד צעירים ומרגע שנכנסו לבית היו עוד חיות כך שהם הבינו שהבית שייך לכולם:-D

הבעייה עם חיות בוגרות שיש להן "אג'נדה" שלהן:

כלבים בד"כ ירדפו חתולים וחתולים יברחו/ינשפו על הכלבים.

כשאתם בבית אפשר לשלוט במצב.

מומלץ להפריד בינהם כשאין אף אחד בבית.

פורסם

לבחור מעליי,

עכשיו דמיין לעצמך שלפני כמה שנים נפתח שרשור בפורום מקביל שנראה משהו כזה:

"הו הו (נביחות של כלב),

אני סן ברנרד ואישתי מעורבת גדולה,יש לנו בבית חתול פרסי מאומץ +גורים מזדמנים ועוד גוזל עורבני וארנבון.

אנחנו חיים בהרמוניה ושוקלים לצרף למשפחה בן אדם,אבל חוששים שהוא והחתול לא יסתדרו.

מה אתם אומרים, נראה לכם שזה באמת יכול לעבוד?"

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
די נו, כל האבות הממורמרים מנסים להפיל עלי את המירמור שלהם....

לעונג הוא לי להחליף חיתולים, לדחוף עגלה ולקלח את הקטנה.

אני גאה בא, חולה עליה ומשתדל להספיק להיות איתה כמה שיותר.

בשל דרישות העבודה הזמן שלי עם הילדה מועט גם ככה, אז במה שיש לי, גם להחילף חיתול עם קקי נחשב לזמן איכות.

ואי אפשר בלי תמונה גם של אח שלה:

%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%AA.jpg

IMG_1568.jpg

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

סבבה, מזל טוב על ה"תוספת" החדש הלמשפחה, אפשר לעשות שידוך לאחי הקטן עוד כמה שנים :-P

אני אישית לא מצליח לדמיין את עצמי אבא עדיין ובנוסף יש לי סלידה (לא חמורה אבל בכל זאת) מתינוקות אבל אולי אני לא מספיק בוגר או מוכן נפשית לאחריות.

פורסם

לרוב הגברם יש את הסלידה הזאת.

אבל אין לך מושג כמה מהר היא נעלמת כשהיצור הצווחני הוא שלך :wink:

מתחדשת*

פורסם

אפשר גם אפשר.

אמנם הכלב הזה ,הוא מהסוג שנוח לבריות ,אבל מדובר בחתולה שעד לפני שנתיים ,הייתה מתחבאת מתחת למיטה יומיים ,במידה ומישהו זר היה נכנס אלינו הבייתה.

26730_1268128419860_1129296474_30602613_7832897_n.jpg

26730_1268128459861_1129296474_30602614_2214963_n.jpg

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

• תוכן חדש...