Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת,למישהו יש מושג? הנורות עצמן נראות בסדר. האם זוהי הצמה? האם רק הבית של כל הנורות? מחר אני אנסה להצליב בין צד ימין לשמאל.

פורסם

במקרה שלי חלק מהמגש עליו עוברים המחברים בפנס נמס מהחום וזה גרם ל-2 חוטים שונים לגעת. הוצא את הפנס ובדוק האם קרה לך משהו דומה ויש קצר בין 2 חוטים של נורות שונות.

פורסם

די סגור שזו בעיית מינוס לא חזק.

טיפלתי בבעיה כזו שלשום.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

לי היה בעייה דומה בפיג'ו 306 שלי לפני יומיים, אז פירקתי את כל הנוריות בשני הפנסים, ניקיתי את המגעים עם נייר זכוכית וספריי מגעים, החזרתי את כל הנוריות שישבו בדיוק במקום, כולל שני נוריות שהחלפתי כי היו נראות לי קצת עקומות והבעיה נעלמה לחלוטין.

אז פשוט תבדוק תקינות כל הנוריות בשני הצדדים, ושאין קורוזיה או לכלוך בבתי מנורות.

בהצלחה :lol:

פורסם

מתעלק בשאלה קרובה.

איתות ימין תמיד מאותת מהיר, כלומר מנורה שרופה.

הנורה שלא מאותת זה האיתות הקידמי ינני, ובהחלפת הבית עם השמאלי, שמאל עבד (כלומר נורה ובית טובים) וימין לא.

יכול להיות ידית comm 2000 בעייתית, או משהו אחר?

פורסם

אני מתאר לעצמי שהידית מחוברת לפנסים דרך ריליי, לכן אם היא לא היתה עובדת לא היה לך איתות ימין בכלל.

תבדוק את הריליי או את החיבורים\חוטים שמובים לשם.

אודי A4

דימה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון,

כמו שחלקכם הגבתם, בית הנורות הותך כמו גם אחת הרגליים בקונקטור שלו. הוחלף כל הבית בעלות של 120 שקל.

• תוכן חדש...