Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפוש הלוך ושוב בפורום ובנט לא מצאתי שביב מידע על הרכב שבכותרת כגון: מידע טכני,טיפולים ותדירות,קיבולות,הספק וכדומה.

מודה מראש למסייעים

(מדובר בדגם 5 דלתות)

שיהיה...

פורסם

מנוע זהה לקליאו 1400, סה"כ רכב אמין מאוד, חסכוני וזול יחסית לתמורה במיוחד במנוע 1400 שהמחירון שלו נמוך מאוד.

אני בעלים של אחת כזאת אך עם מנוע 1600 ואני מאוד מאוד מרוצה.

פורסם

תודה גל,האמת שכבר קניתי את הרכב ומחר אני מקבל אותו אני עדיין לא מאמין למצב הכללי הפנטסטי של הרכב , חדש לחלוטין עם 56K ק"מ בלבד יד ראשונה , שמתי לב לגימור הפשוט שלו אבל לא מצאתי פרטים טכניים עליו.

שיהיה...

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום גל,

אחרי 4 חודשים שאני מחזיק ברנו שענית לי על השאלות לגביה,אני בסיפוק רב יכול לומר שעשיתי עסקה טובה,המכונית טובה ועל אף המנוע הקטן היא נוסעת ממש טוב,הסל"ד מעט גבוה במהירות נמוכה יחסית לאחרות אבל זה לא מפריע במיוחד.

רמת הגימור עלובה,אין לה אפילו חלונות חשמל מאחור ולא מראות חשמליות,הדש שחור כולו והפעלת המזגן/חימום מכנית,הריפודים פשוטים ומשענות הראש לא נפתחות כמו במגאנים האחרות אבל יש הפתעה,יש לה פנסי ערפל,מישהו שכח לפרק.

מכיוון שיש לי גם 626 בבית,הופתעתי מאוד מההבדל העצום בשקט של הרנו לעומת המאזדה.

הרנו מאוד נעימה לנהיגה,הגה קליל ומדוייק ויציב במהירות גבוהה,בלמים טובים ונושכים.

עד היום החלפתי מסנן מזגן 40 ש"ח וטיפול אצל אורן 400 ש"ח,שזה יותר מסביר כי השמן שהוחלף סינטטי מלא והמסנן מקורי של רנו.

בעיה קטנה יש לי עם דלת תא הכפפות שחסר לה קפיץ לידית פתיחה ומדי פעם היא נפתחת בנסיעה,אם יש לך פיתרון אשמח לשמוע.

בסה"כ יש לי הרגשה שהבעיה ברנו זה הגיר האוטומטי ומעבר לכך מדובר במכונית לא מוערכת,אבל שלי ידנית ונחסכה ממני הבעיה הזאת.

שיהיה...

פורסם

אי אפשר להחליף קפיץ בדלת תא כפפות, גם לי הוא נשבר, קניתי תא כפפות שלם מפירוק במצב חדש ב 150 ש"ח.

ד"א בדגם שלי ה 1600 יש את כל התוספות האפשריות.

• תוכן חדש...