Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי מה שאני רואה ביד 2 יש עדיין צורה ישנה ב 2004 וC5 צורה חדשה זה כבר 2005 אבל המחירים זה איזה 20 אלף יותר וזה כבר בלתי אפשרי בשבילי מישהו מכיר מוסך טוב לעשות לC5 את הבדיקה באשדוד ? יש לי כמה על הכוונת אבל אני בודק ביסודיות

אל תתעצל, סע לת"א, אני מכיר שני מוסכים שמכירים מעולה את ה C5 הזו.

שניהם מוסכים מורשים לשעבר.

חפש לך C5 מאיזור גוש דן, ובדוק אותה שם.

הראשון מוסך אם הדרך ברחוב המסגר, בעל המוסך בחור בשם אמנון הוא גם הבעלים של C5 כזו.

השני מוסכים מאוחדים ברחוב הרצל פינת קיבוץ גלויות.

יש שם שני שותפים שמנהלים את המקום, אחד מהם רן, מכיר כל צינור ובורג ברכב הזה, אתה מוזמן לפנות אליו,

גם אם הוא יבקש 100 ש"ח לחצי שעת עבודה זה ישתלם לך, (ואולי גם לו, אם תחליט להביא אליו את הרכב ליישור קו אחרי הקנייה), משם אם הכל בסדר תוכל להמשיך למכון בדיקה, יש עשרות כאלה באיזור גוש דן.

ולגבי המחיר, אתה יכול למצוא C5 מ 2005 ב 36 תשלומים בלובינסקי טרייד.

זה מגרש הטרייד אין של היבואן. חוץ מהפריסה לתשלומים, הם מתקנים כל מה שנמצא בבדיקה במוסך המרכזי שלהם בבני ברק.

כל הרכבים מגיעים לשם אחרי בדיקה במכון (אבל אתה מוזמן לקחת בעצמך), ככה שאין שם רכבים עם תאונות שילדה,

ואתה מקבל בסוף רכב אחרי יישור קו מלא. לפני שאתה בכלל לוקח רכב מהם לבדיקה, הם מראים לך היסטוריית טיפולים מלאה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במידה ואני ימצא משהו טוב מגוש דן אני יקח למוסכים שאמרת לי תודה.

אבל מה בנוגע למוסך סיטרואן באשדוד?

פורסם

הדגם המפואר כולל ג'נטים מגנזיום, ריפודי קטיפה, פגושים בצבע הרכב, חיישני רברס מקוריים, חיישני גשם ואורות.

בהחלט רכב מפנק.

פורסם

תודה לכולם אחרי שיחות עם בעלי רכב כזה השתכנעתי שזה שווה את הסכיון אני יחפש בסבלנות מצב טוב ומטופל מקווה בשבילי שאני יפול על רכב ברכה

פורסם

בהצלחה.

אני מציע לך שתוך כדי החיפוש תקרא כל דיון אפשרי פה בפורום על הרכב, מכל שנתון.

זה יעזור לך להעריך את מצב הרכב שאתה רואה ולהתכונן לבאות.

שבת שלום

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

C5 (מזדקת) אינה מכונית לאנשים שמחפשים לחסוך. "מכור" לרכבים של עשירים ? לך לעבוד ותהיה עשיר.

עצתי: חפש לך איזה קורולה\אימפרזה\אלמרע - אחרת ה 30K שח שתוציא על C5 ילכו לעזאזל דיי מהר.

בהצלחה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, אני מנסה לומר לו את זה מתחילת השרשור, במיוחד כשיש לו רכב לא רע בפני עצמו - פוקוס.

שבת שלום

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אל תתעצל, סע לת"א, אני מכיר שני מוסכים שמכירים מעולה את ה C5 הזו.

שניהם מוסכים מורשים לשעבר.

חפש לך C5 מאיזור גוש דן, ובדוק אותה שם.

הראשון מוסך אם הדרך ברחוב המסגר, בעל המוסך בחור בשם אמנון הוא גם הבעלים של C5 כזו.

השני מוסכים מאוחדים ברחוב הרצל פינת קיבוץ גלויות.

יש שם שני שותפים שמנהלים את המקום, אחד מהם רן, מכיר כל צינור ובורג ברכב הזה, אתה מוזמן לפנות אליו,

גם אם הוא יבקש 100 ש"ח לחצי שעת עבודה זה ישתלם לך, (ואולי גם לו, אם תחליט להביא אליו את הרכב ליישור קו אחרי הקנייה), משם אם הכל בסדר תוכל להמשיך למכון בדיקה, יש עשרות כאלה באיזור גוש דן.

ולגבי המחיר, אתה יכול למצוא C5 מ 2005 ב 36 תשלומים בלובינסקי טרייד.

זה מגרש הטרייד אין של היבואן. חוץ מהפריסה לתשלומים, הם מתקנים כל מה שנמצא בבדיקה במוסך המרכזי שלהם בבני ברק.

כל הרכבים מגיעים לשם אחרי בדיקה במכון (אבל אתה מוזמן לקחת בעצמך), ככה שאין שם רכבים עם תאונות שילדה,

ואתה מקבל בסוף רכב אחרי יישור קו מלא. לפני שאתה בכלל לוקח רכב מהם לבדיקה, הם מראים לך היסטוריית טיפולים מלאה.

מישהו מכיר עוד את המוסך הזה ויכול להמליץ עליו בשביל C5 ?

• תוכן חדש...