Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המוצר של AUDI שונה משלושת האחרים בשל מבנה דשבורד שונה...

בכל מקרה, אני רוצה לציין שאאודי יצרו את המוצר הנחות מבין כל המתחרות . ה RNS-E הינו מוצר לא ברור , שמתאים לעידן הביניים , הוא אינו קורא DVD , הוא חסר כונן מובנה , ואף אינו מכיל דיבורית פנימית מובנית . לפעמים אני מרגיש כאילו הם בכוונה עושים זאת, הרי גם ככה יקנו את הרכבים אז למה להשקיע במערכת מולטימדיה איכותית.

אישית , שמעתי על הסכום החסר פרופורציה שנדרש על מנת להתאים את מפות ה GPS לארץ (מדובר על המפות הקיימות והתאמתן לפורמט קריא לכל בעלי המכשיר המובנה) ואני אינני מבין מדוע העלויות כה גבוהות, ואם הן כן מדוע קונצרן ואג אינו לוקח על עצמו השקעה ראויה שכזאת אשר תניב פירות עתידיים לכלל הלקוחות הפוטנציאליים שלעיתים , זה הפקטור אשר יכריע האם לקנות רכב זה או אחר . לשם השוואה במו , אף היא אינה מספקת אך לה קהל לקוחות קטן יחסית בהשוואה לואגיות.

מקווה שאולי מישהו ישמע , או יקרא הערות אלה ויוכל לגרום לשינוי המיוחל , ולהביא את המאה ה 20 לישראל ( ה 21 לעולם לא תגיע, בגלל בירוקרטיה בכנסת :-P ).

• תגובות 416
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חייב לציין שאתה צודק ואפשר להוסיף שהלוק של מערכות ה CONCERT היותר פשוטות מזכיר רכבים משנות ה90.

(כמעט רכשתי אאודי A3 TFSI ומאוד התאכזבתי מהמערכת ומהאופציות העתידיות שם)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אם נתעלם מכך שלא קראת את השרשור (המחיר הופיע שם לא פעם ולא פעמיים) ,

אתה צודק, קראתי אמנם את הכל אבל כבר הספקתי לשכוח, מה לעשות הסניליות...:wink:.

ובקשר לתוספות, לאט לאט, הרי רק הזמנתי והרכב אמור להגיע רק בספטמבר וכבר דיברתי עם הסוכן לגבי זה.

אבל אני מתכוון כמוך ל- RNS, מה לעשות יש לי שריטה כזאת שנקראת פרפקציוניזם(ויש לי הרגשה כזאת גם לגביך).

בכל אופן, אשמח מאוד לדבר איתך בטלפון.

פורסם

אולי המחירים ירדו קצת בארץ?

סוכן של צ'מפיון דרש השבוע 8K על "מערכת מולטימדיה" שכוללת GPS ודיבורית BT ללאון חדשה במעמד הרכישה, וזה עוד לפני משא ומתם.

Auto Emoción

פורסם

אם זה מעניין מישהו, החלטתי להזמין את זה (כשהרכב יגיע).

סיני, עם כל הפיצ'רים, והוא היחיד שהממשק שלו נראה טוב ומקורי ולא סיני ומגעיל.

ברור לי שזה הימור מסויים, אולי זה יתקלקל ואולי זה לא יעבוד, אבל מצאתי שהתמיכה שלהם באימייל טובה (ענו לי 3 פעמים ביום אחד, באנגלית טובה ותשובות ענייניות) ובשביל 2100 שקל כולל משלוח זה שווה את הסיכון.

Auto Emoción

פורסם
אולי המחירים ירדו קצת בארץ?

סוכן של צ'מפיון דרש השבוע 8K על "מערכת מולטימדיה" שכוללת GPS ודיבורית BT ללאון חדשה במעמד הרכישה, וזה עוד לפני משא ומתם.

כנראה שהוא מציע לך בדיוק את מה שאתה רוצה לקנות וגוזר עליך קופון.

שאל אותו אם זו מערכת מקורית של הקונצרן (RNS510 או RCD510) , אני בטוח שתיענה בשלילה ואני בטוח שמדובר באפטרמרקט כלשהו.

תוסיף ל2100 עוד 15 אחוז מכס ועוד 16 אחוז מע"מ.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אתה צודק,

עדיף מוצר של חברה מבוססת,רצינית, לא סינית , שהמייל של המכירות שלהם לא ב GMAIL או דואר חינמי אחר , כמו ב FLYAUDIO למשל :D

תסתכל בלינק ששמתי, זה דווקא נראה טוב והממשק שם נראה הכי טוב מבין כל האופציות.

באתר של flyaudio לא מצאתי משהו מתאים, רק את זה וזה לא נראה מקורי בכלל.

Auto Emoción

פורסם

אייל

בוא לא נתמם, הסיבה היחידה שאתה לא רוכש FLY זה המחיר,

אם היו מציעים לך היום FLY אפילו במחיר של 1.5 מהמחיר של כל הסינים שאתה מחפש

היית רוכש בלי לחשוב פעמיים,

אז בוא נשאיר את משחקי המילים, ונסיונות העקיצה בשקל מחוץ לשרשור :)

פורסם

ראשית אל תהיה כ"כ בטוח. הלוק שלו לא מקורי.

שנית , לכל מטבע יש שני צדדים - אלמלא קיבלת אותו יחד עם הרכב ,אני בטוח שלא היית קונה כזה ביוזמתך במחיר שהיבואן דורש (7.5K) , אז תהיה הגיוני.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
תסתכל בלינק ששמתי, זה דווקא נראה טוב והממשק שם נראה הכי טוב מבין כל האופציות.

באתר של flyaudio לא מצאתי משהו מתאים, רק את זה וזה לא נראה מקורי בכלל.

בקשר ללינק ששמת, זה באמת נראה מצויין, השאלה אם הוא לא רק יפה אלא האם הוא גם אופה.

המכשיר של ה FLY ששמת הוא לא זה שמתאים לרכבים שלנו.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
ראשית אל תהיה כ"כ בטוח. הלוק שלו לא מקורי.

שנית , לכל מטבע יש שני צדדים - אלמלא קיבלת אותו יחד עם הרכב ,אני בטוח שלא היית קונה כזה ביוזמתך במחיר שהיבואן דורש (7.5K) , אז תהיה הגיוני.

לא הייתי קונה אותו, כנראה הייתי מיישם קאר פיסי בעלות דומה

פורסם

חברים - שאלה כי אני לא רוצה לפרק את הרדיו כדי לבדוק ,

מישהו יכול לומר איזה קונקטור אנטנה יש ברכבים שלנו ?

האם מדובר בקונקטור רגיל כמו בגולפים הישנים יותר ולמעשה כמו שיש כמעט בכל רכב ?

או שמדובר ב DUAL FAKRA או SINGLE FAKRA ?

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...