Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

לאחר שמצאתי את הנגן אשר בו חשקה נפשי, מחירו כולל מספר חמוצים ומשלוח הוא כ 300$.

1)הבנתי שאין מכס על נגנים ולכן אאלץ לשלם רק מע"מ?

2) אם המוכר ירשום את החבילה כמתנה זולה מ50$ מה הסיכוי שיעלו על התרמית? במידה ויעלו עליה מה העונש הצפוי?

3) ישנן 2 אפשרויות שליחה, דואר עדיפות בעלות 27$, ודואר אקספרס בעלות 38$, מה זמני המשלוח בכל אחת מצורות השליחה והאם יש הבדלים בסיכוי שהחבילה תיפתח במכס?

תודה רבה.

פורסם

כנגד כל ההמלצות מדובר בZUNE HD 32GB.

שניר-מדובר בנגן שלא מיובא לארץ, אלא נמכר בגבולות ארה"ב בלבד. אתה בטוח שיהיה להם את המחיר שלו?

פורסם

קודם כל אל תשלח באקספרס(EMS, UPS וכו') כיוון שהמכס בודקים אוטומטית את רוב רובן של החבילות האלו.

תשלח בשיטה הכי זולה(ומבוטחת) שאפשר.

רוב המוכרים גם ככה רושמים שזו מתנה ועלותה פחות מ50$, אבל בכל זאת כדאי לבקש בשדה שיש לך בזמן התשלום שלב אחד לפני שזה עובר לפייפאל וגם בפייפאל אפשרי.

אין עונש, גם אם יעלו על ה"תרמית" מלבד הדרישה לשלם את מחיר המיסים ע"פ המחירון של המכס או ע"פ קבלה שתדפיס להם.. (גם בה, אפשר לשנות את הנתונים כך שיתאימו לך.) אין סיכוי שזה קורה, אבל אם מתחקרים אותך על פשר הצהרת המכס השגויה, אתה אומר שלא ביקשת שזה יסומן ויתומחר כך ולכן אין לך כל קשר ל"תרמית".

Mazda 2 2013

פורסם

DIMAX - לא יודע מה הניסיון שלך, אבל אתה טועה ומטעה.

אם המכס יחליטו שהמחיר שצויין לא מתאים - לא תעזור שום קבלה, והמחיר היחיד שיקבע יהיה לפי מחירון המכס (שלפעמים גבוה באופן בלתי מוסבר) יתרה מכך, יש מצבים שבהם הוא גם יקבל קנס, או שתוחרם הסחורה.

פורסם

שניר106, אותו דבר אני גם יכול לומר לגביך.

אני מדבר מניסיון שלי ושל חברים אחרי 6 שנים של קניות מגוון רחב מאוד של מוצרים ממספר אתרים בחו"ל. (אני וכל חבר אחרי יותר מ100 הזמנות כל-אחד.)

-קנס? בחיים לא שמעתי על זה.

-להציג קבלה בשביל המחירון: מניסיון אישי - ביקשו ממני עבור פלאפון שהזמנתי. אחרי שגם נאלצתי להוציא אישור ממשרד התקשורת.(המשרד אגב טיפל בזה באופן מהיר הראוי לציון.)

-החרמת סחורה רק עקב חוסר באישור כלשהו או סכנה שהמוצר יכול להוות. נגן מוסיקה? אם אין לו רוגטקה נסתרת, סכין נשלפת מתוכו או משדר FM פנימי וכו', לא יוחרם.

Mazda 2 2013

• תוכן חדש...