Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 19-חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחתי כבר נושא ובו שאלתי על הרנו אבל זה לא היה ספצפי ולכן אני הפעם יהיה ספציפי.

חבר קרוב של המשפחה הציע לי רנו 19 ידנית משנת 95 שצבעו אותה מחדש והחליפו לה מנוע חדש מקורי מיובא.

הרכב מטופל אצל מכונאי מאוד אמין שגם מטפל ברכב שלנו, והוא טוען שהרכב במצב מכני טוב מאוד. שאלתי היא האם רכב כזה הוא מומלץ, עד כמה אמין אם טופל כמו שצריך, כמה רכב כזה אמור לעלות?

וישנו חיסרון שלא ציינתי והוא מחסור בהגה כוח, האם זה משמעותי? ועד כמה קשה יהיה לי למכור רכב כזה בעתיד?

תודה לעוזרים.

פורסם

נענה לך חלק חלק:

הגה כוח, בחניות ובנסיעה איטית מורגש החיסרון שלך ותצטרך להפעיל כוח, זה די מעצבן שאתה רוצה להיכנס לחנייה מהר או שאתה צריך לבצע כמה תימרונים במקום צר, אבל ברגע שעברת את ה20 קמ"ש זה כבר לא מורגש החיסרון.

קשה למכור אוטו כזה בעתיד? זה לא אוטו שאנשים נוטים לחפש, עם יטופל טוב ויתומחר זול הוא יימכר, אנשים לא אוהבים לשלם הרבה בשביל רכב ישן ולא משנה כמה מטופל הוא יהיה במיוחד לא על רנו מזדקנת, על אף שהרכב ידני.

יש קבלות על מה שהוחלף? עם כן אז זה מעולה וייתן לך שקט.

עם לא תחשוד, אפילו שזה מכר שלך, אני ממליץ לא לעשות עסקים עם מכרים בדרך כלל נגמר לא טוב, ולך תדע עם המוסכניק לא "דוחף" לך את הרכב בכוונה כדי שיהיה לו עוד עבודה? קח את הרכב למוסך נוסף אקראי שלם לו מאה שקל שיבדוק את האוטו וקבל חוות דעת נוספת ניטרלית.

בעיקרון הרכב די אמין ולא חסר לו חלקי חילוף, במיוחד שמדובר בדגם הידני, הוא גם די זריז בגיר הידני.

חפש בפורום לגבי נקודות התורפה של הרכב ותבדוק עם המכר טיפל בהם.

פורסם

שלום לך

לאבא שלי יש רנו19 שנת 91 האוטו נוסע מצויין בלי בעיות מיוחדות

מבחינה מכאנית אין לו בעיות מיוחדות(מנוע מצויין,אחיזה טובה,זריז מאוד,נוחות ישיבה טובה יחסית,זול מאוד,לא שותה דלק1\16 בממוצע) הבעייה המרכזית שלו היא פח חלש מאוד +פלסטיקה גרועה איכות חומרים ירודה

בתא נוסעים+מנוע רעשני.מבחינת מכירת הרכב לא תהיה לך בעייה בכלל הרבה פעמים שואלים את אבא שליע אים הוא מוכר (גם על הכביש)

אז אים אתה מוכן להתפשר על איכות לעומת תועלת הרכב באמת כדאי

מקווה שעזרתי נירו

• תוכן חדש...