Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תשווה את המדיניות של יפן לעומת הטווח שבוצע בנו באותה תקופה בה הוקם הקונצרן הזה - יש הבדל חמור בין המעשים

יפן שילמה כבר את המחיר - שתי פצצות אטום.

גרמניה? הקימו חומה? שרק גרעה את המצב?

שלא תבין אותי לא נכון, אני מזיל ריר על הרכבים המדוברים אבל יש לי המנעות אישית מלרכוש אותם

מצטער - קשה לי להשלים עם העובדה שאני ארכוש רכב מקונצרן שהוקם לבקשתו של רודן שאחראי לטווח של 90 אחוז מהמשפחה שלי.

כמו שאמרתי - זה וויכוח עקר.

ואני עובד עם יפנים גורל - אני עובד איתם באופן יומיומי ושוטף ואני גם עובד עם גרמנים ואני בקרוב טס לגרמניה לעבור השתלמות מקצועית.

כמו שאמרתי אין לי בעיה עם גרמניה, יש לי בעיה עם ההיסטוריה של הקונצרן - שכמו שגם אמרתי, ההיבט הזה השתנה לאחרונה - אבל עדיין קיימים המשקעים האלה, עדיין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ואוראל - הפכת את טויוטה לזבל של הזבל - אני כבר שנים נוסע רק בטויוטות ואין לי מילה אחת רעה להגיד, אני יכול לאמר בכנות שהן פחות נוחות ויותר נוקשות - אבל זה לא משהו רע בהכרח ולמען האמת ה2007 שלי - אני חושב שהרכב הזה הוא כן נוח מספיק בשביל שזה לא יציק לי.

הTSI של קונצרן VAG הוא ללא ספק פריצת דרך - אבל רכישה של רכב נובעת מהרבה מאוד שיקולים ולא כולם שייכים לעליונות טכנולוגית.

אדי, לא הפכתי את טויוטה לזבל של הזבל (הם עשו זאת בעצמם :wink:).

כוונתי הייתה שכיום הם טובים פחות מבעבר וישנה הדרדרות ניכרת בטויוטה מכל מיני בחינות וקשה שלא לראות זאת.

מסכים.

רכישת רכב היא תהליך המלווה בהרבה שיקולים ולאו דווקא טכנולוגיים.

מצד שני, רכישת רכב עם מנועי TSI היא גם רכישה כלכלית בסופו של דבר - צריכת הדלק שלהם טובה משמעותית משל המתחרות...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מה הקשר בין התקנה של זוג VMAX בתא המטען (של לקוח מאוד מרוצה) לטנק מרכבה 4 (עם מנוע גרמני) שהולך לפתור לנו את בעיית הכור האירני (שנמצא בשטח יפן)???

שמישהו יעשה פה סדר.. :roll:

פורסם

גם צריכת דלק זה לא בהכרח השיקול היחידי

מה לעשות אם אני באופן אישי מחפש רכב שגם יפול לי בתקציב, גם יפול לי בכל הדרישות האישיות שלי ובסוף יוצא שלא מדובר ברכב יפני או גרמני או צרפתי

ומדובר ברכב שהכל בו יפה בעיניי אבל המינוסים שלו הם דווקא מנוע וגיר מיושנים עם צריכת דלק גבוהה יותר מהמקובל?

אולי אני מעדיף אמינות, נוחות כללית ומראה מסויים על פני חסכון בדלק ואיכות הרכבה?

אולי אני מעדיף חוסר אמינות מסויים בתמורה לאיכות נסיעה מטורפת?

אולי אני מעדיף אמינות גבוהה וחסכון גבוה לעומת קדמה טכולוגית ואיכות הרכבה?

כמו שאמרתי - יש אלף ואחת סיבות לבחור רכבים וחלקם יכולים להיות אפילו על רקע היסטורי אישי, מה לעשות, זה וויכוח עקר.

עריכה:

ובסוף - בסופו של דבר - לא יצא לאהובי שי מזה שום דבר :) כי אני מתקין בעצמי וכבר יש לי רכיבים!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רק לא מובן דבר אחד, האם חוסר זמן להתקנה - נובעת בגלל לקוח לחוץ, חוסר זמן להתקנות (כל השאר לקוחות יפגעו מזה גם?) או מרצון לפרסם את התמונות בפורום כמה שיותר מהר? :)

[under construction]

פורסם
איכשהו... למרות שאני יודע שהגרמניה של היום היא ממש לא הגרמניה של התקופה בה הוקמה פולקסוואגן...

עדיין קשה לי מאוד לקבל את הרעיון שאני אקנה רכב מקונצרן שההקמה שלו בא מדרישה ישירה של אדולף היטלר עצמו.

עם כל העליונות הטכנולוגית שלהם, שישמרו אותה לעצמם.

באותה הנימה קשה לי להשלים עם רכבי של הנרי פורד או פרדיננד פורשה.

מאותה סיבה לא כדאי לקנות רכבים יפאנים או איטלקים,כי במלחמת העולם השניה גם יפן וגם איטליה היו בעלי ברית עם גרמניה הנאצית!

ובקשר להתקנה-אני ממש לא אהבתי לא בחירת הרכיבים

לפי דעתי זאת לא התקנת דוגמא של בית ההתקנות שצריך לפרסם,ובקשר לזה שלקוח מרוצה-אז ראיתי הרבה מאוד אנשים

מרוצים עד הגג מהתקנות גרועות ורכיבים סינים זולים,אז זה ממש לא אינדיקאציה.

ובחירת מגבר מונו של DLS בסט אפ כזה הוא לא הבחירה האידיאלית,כמו שעמרו לפני,היה עדיף להשקיע במגבר לסט קידמי

דעתי בנושא

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

מאיפה הבאתם את הקטע הזה שVW של היום זה לא מה שהיה פעם ?

הרכבים רק משתבחים עם הדורות, עכשיו בדור ה5 אני מרגיש קפיצת מדרגה עצומה מכל הבחינות - מנוע, גיר, אחיזת כביש, הגה (אפילו בנוחות למרות שהרכב קשיח יותר) ,איכות חומרים, אבזור והקפדה על פרטים ברמה גבוהה מאוד, לא שבדור 4 היה כזה גרוע.

עם כל הכבוד לטויוטה יש רכבים מצויינים, אבל מתאימים לכאלה שמחפשים פונקציונליות נטו בהגעה מA לB.

גם ה TS המכובדת סובלת מעיצוב אפרורי (תרתי משמע) מבפנים, תנוחת ישיבה גבוהה ולא נוחה ומיקום לוח שעונים שנוי במחלוקת.

הלוואי שכל הבעיות שלי ברכבים יהיו אינטריור מתקלף וחלונות נופלים (מאז 2002 נסעתי על פולו ו2 גולפים ומעולם לא נפל לי חלון)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני לא מצליח להבין למה בשרשורים של התקנות אחרות מעירים ומבקשים להיצמד לנושא האשכול .

ודווקא כאן גלשתם למלחמות עולם , ליפנים ולגרמנים עם צוללות וכורים למינהם

ההתקנה בוצעה , והביקורת ניתנה .. אם אין לאותם אנשים דברים רלוונטיים להתקנה אז למה להמשיך לכתוב באשכול הזה ?

בן אדם עבד השקיע ( למרות שזה לא ברמה באתם רגילים אליה ) והנושא של ההתקנה כבר נשכח בדף 3

לא לעניין .

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

הנושא של התקנה נתחן במלואו עד הדף 3, ובמקרא העלו נושה יותר מעניין לשיחה :) כשמגיעים למפגשי אודיו, אז אסור לדבר על כל דבר שלא קשור לאודיו?, הרי זה אוף-טופיק? :)

סה"כ צריך לתת BAN לזה שלראשונה אמר מילה טויוטה או VAG בטרד הזה, ולחלק WARNING לאלו שהמשיכו את השיחה :)

[under construction]

פורסם

טוב, צודקים לא אמרתי כלום על ההתקנה.

בבניות לסאב אני לא מבין אז אני אשאיר את זה לאחרים, אבל בתור אחד שפירק את הדלת הזו 200 פעם ומכיר ממה היא עשויה וגם יכול לשער איך גימור כזה יראה במציאות אני יכול לומר שלדעתי הגימור המבריק הזה למטה בדלתות פשוט נראה לא טוב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

האמת... If you dont have nothing nice to say - don't say nothing :)

בגלל כך עדיף להמשיך את הדיון של VAG VS TOYOTA :)

המטרת הטרד לא הוגשמה. אם הטרד נפתח לצרכיי פרסום אז הוא כשל, אם הוא נפתח בשביל QA חיצוני וקבלת FEEDBACK, אז התגובות לא התקבלו על ידי פותח השרשור. אם הוא נפתח סתם מהתלהבות מעבודה שבוצע אז ההתלהבות נעלמה בזכות ההודעות של חברי פורום :(.

עצוב לראות כאלו טרדים :(

[under construction]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...