Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום פירקתי את הלוח שעונים ברכב שלי. לאחר החזרתו נדלקה נורה בצורה של מפתח והרכב לא התניע. התקשרתי לרון והוא אמר שכנראה לא חיברתי את הצמות נכון. וכך זה היה , הצמה ימנית לא הייתה מחוברת כמו שצריך (הקונקטור לא היה מוכנס עד הסוף) . חיברתי אותה כמו שצריך, הרכב התניע הכל נראה תקין מלבד הנורה של כריות אוויר שאחרי התנעה נעלמת לשניה ואז חוזרת לדלוק קבוע.

מישהו יודע מה יכול לגרום לכך? מה ניתן לעשות? זה אמור להיות משהו רציני.

אני רוצה לומר תודה רבה לרון ממסוך רון על העזרה בטלפון.

פורסם

משום שנרשמה תקלה במחשב ניהול על לוח השעונים, והמחשב כריות אוויר זקוק לנתוני מהירות של הרכב שכניראה הוא לוקח אותם מלוח השעונים אז המחשב רשם קוד תקלה.

צריך למחוק לאפס את המחשב בעזרת סורק תקלות ולבדוק אם הנורה חוזרת להידלק.

פורסם

מכיוון שניתקת או חיברת את הקונקטורים כאשר המצבר מחובר לרכב וגם המפתח נמצא בסווי'ץ נדלקה לך מנורת אזהרה של כריות אוויר.

קפוץ למוסך רון למחיקת קוד התקלה בעזרת סורק תקלות בלבד !

איזה כייף לי :)

פורסם

בכל התעסקות עם מערכת החשמל ברכב מומלץ לנתק את המצבר.

בכל מקרה פתחת סוויץ שהקונקטור היה מנותק(רופף) זה כבר רשם תקלה במחשב.

• ספונסר פורום
פורסם

כמו שהסברתי לך בטלפון יחידת האמובילייזר נמצאת בתוך לוח

השעונים ולכן החיבור הלקוי גרם לבעיה במערכת והרכב לא הניע.

באותו הזמן כשניסית להניע את הרכב עם החיבור הרופף נרשמה גם תקלה

במחשב הכריות כי מעגל הנורה היה מנותק ,כמו שמרק אמר זה לא יתאפס לבד

ותצטרך להגיע למוסך .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...