Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מאיזו חברה ?

012- אני משלם כ-16 ש"ח לחודש (ספק).

יחד עם תשתית "הוט" (59 ש"ח) אני משלם כ-75 ש"ח סה"כ על מהירות 2.5.

מקס, אשמח גם לקבל הסבר על המעבר בין הוט לבזק.

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מקס(אני מניח ) תוכל להסביר ?

כל חברה רוצה שתעבור אליה הרי.

בבזק אינטרנט ללקוח חדש (על קו שאין לו אינטרנט , לא לקוח שמחדש מבצע) = 20 שקל לחצי שנה ואז מחיר X\Y\Z תלוי במהירות לחצי שנה הנותרת.

כלקוח שעובר מהוט לבזק , בתהליך שנקרא WINBACK , הנציגים שם רשאים לתת לך הטבות שונות ומשונות שהראשונה בהן היא חצי שנה של אינטרנט ללא תשלום , ואח"כ במחיר X\Y\Z שוב תלוי במהירות , 2.5 לדוגמא זה 81.90.

לפרטים נוספים אתה מוזמן להתקשר 199 ולבקש לעבור למוקד WB

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

שדרגתי לאחרונה מ 5 ל8 מ"ב, אצל בזק ובזק בנ"ל, אניח משלם בהתאמה 124 ו105 שקלים (כולל סטטוס גיימר) עם 6 חודשים ראשוןנים ללא תשלום.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

בזק נותנת רק תשתית

ספק יש לבזק חברת בת שהיא בינלאומי , אבל בעקרון בזק נותנת רק תשתית

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

שרותי האינטרנט מתחלקים לשני גורמים. ספק ותשתית.

ספקית (012, נטוויז'ן, בזק בינלאומי [014]) מספקת לך את הגישה, את היכולת המעשית לגשת לרשת דרך התשתית שמסופקת לך ע"י בזק או הוט. לראשון משלמים על הגישה לאינטרנט דרך השרתים שלו שמחוברים למרכזיות בארץ ובחו"ל, ואילו לשני משלמים על מנת שתוכל להשתמש בתשתית שהוא הקים על מנת שמידע מהספקית יוכל להגיע אליך.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

דרך אגב,

למי שמסתיימת ההתחיבות בזמן הקרוב!!!

הוט כבר חודש ספק אינטרנט, אבל לא קיבלו עדיין אישור.

אין להם הגבלות כמו ב014 וחסימות כמו 012. החברות האלה שמות ז*ן על הלקוח הפרטי כי הם דואגים לעיסקיים.בגלל עושים שם "מיון תעבורה".

בהוט אין אישור לעיסקי, רק לפרטי. זה אומר דבר אחד, לפחות בשנה הראשונה לא יהיו בכלל הגבלות! כדי לחכות ולראות מה יהיו המחירים לדעתי.

פורסם

קצת למי שלא מבין למה וובקה התכוון:

012 קיבלה מוניטין רע אצל גולשים כבדים בגלל האטת מהירות למי שצורך משאבי תקשורת רבים, בין אם זה משחק רשת או הורדות או העברות כבדות ורציפות מהארץ לחו"ל.

לצערי, מנסיון אישי, כבר כמה חודשים נטוויז'ן מתקילה אותנו בצורה דומה ואין שום תגובה לפניות לחברה.

היחידות שאיכשהו שורדות מבחן אמינות בקהילת הגיימרים הן בזק ואקסופון (שהיא יחסית חדשה ונקווה לטוב).

למשתמש רגיל, וגם אם יש בסביבתו גיימרים במשחקי רשת תובעניים - מהירות 1.5 צריכה להספיק, לכל היותר אפשר לשדרג ל-2.5 אם צופים בסרטים או שידורים חיים. לבית עם צרכי תקשורת רגילים כל מהירות גבוהה יותר היא פשוט בזבוז כסף. אין שום תועלת ממשית בחבילת גיימרים חוץ מרווח לספק. ממילא את המהירויות המובטחות לא תקבלו ואולי תוכלו לחלום עליהן.

מי שיכול להשיג קו מתועדף - יפתר את הבעיה (שכאמור שמתרחשת רק בדרישת משאבים רבים לאורך זמן)

אפשר להשתמש בנתוני אתר kamaze.co.il למו"מ קשיח עם אנשי המכירות - ותשיגו הנחות של עשרות אחוזים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ע'קפצה !

נגמרה ההתחייבות בנזקבינלאומי (שנה וחצי) ושילמתי עד עכשיו 85 עבור 8מגה + גיימר (שוד לכל הדעות אני יודע,אבל תכלס לא היו לי בעיות איתם ותמיד קיבלתי את אשר אני משלם עליו).

Long story short - (ככה אומרים?) השודדים הנ"ל רוצים עכשיו 75ש"ח בהתחייבות לשנה על 10מגה NGN שיש לי בדירה החדשה,בטענה (מגוחכת משהו) ש"אתה תהיה על שרתים נפרדים לגמרי! ותמיד תהיה לך מהירות מקסימום מכל מקום!!,ואני ייתן לך את אחותי אם לא תקבל מהירות מקסימום......:| סתם :p)

בקיצור - לדעתי זה יקר מדי וראיתי חברים אחרים שמשלמים 55 וגם 50שקל לחודש על אותו שירות (אולי בלי ה-2מילים באנגלית אבל לא ממש משנה כי זה נשמע ונראה פיקטיבי.).

דעתכם\ן? :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני יוצא מנקודת הנחה שה75 ש"ח עבור 10 מגה בNGN זה רק לבזק בינלאומי?

כי אני יודע שניתן להשיג חבילת "באנדל" של תשתית (בזק) + ספק (בזק בינלאומי) ב~110 שקל לחודש עבור חבילת ה10 מגה, ובעוד 10-15 שקל לחודש בשביל חבילת ה15 מגהביט.

כמובן, בהתחייבות לשנה.

ממליץ לבדוק..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני משלם "באנדל" 100 ש"ח לחודש ל5 מגה בבזק בין לאומי והיתחייבות שברגע שיהיה NGN אצלי בבניין אני יקבל 10 מגה באותה עלות.

• תוכן חדש...