Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמים מאוטומוטור 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי באתי עם הפתיחה עם שתי כרטיסים חינם שקיבלתי ביד...

אחרי תור דיי ארוך להכנס ועד שפתחו את השערים נכנסו לאולם הגדול..

האולם באמת עוצב יפה ונראה מקצועי מאוד.. היו שם כל הדגמים של כל יבואן ומה שאהבתי שלהרבה מהם גם נתנו להכנס ולהרגיש את ההרגשה הראשונה שראיתי זאת הפייטון והגולף החדשה... הפייטון נראת במציאות אפילו יותר יפה מאשר בתמונות אוטו מדהים! :shock:

הגולף החדשה מכוערת משהו עכשיו שיכולתי לתת מבט קצת יותר מעמיק מאשר פעם שעברה בכביש ממש לא אהבתי...

לאט לאט עברנו את המכוניות ולצערי רוב המכוניות היו פשוט מכוניות רגילות היבואנים לא ממש טרחו להביא הרבה מכוניות מיוחדות אולי אחת בכל ביתן וגם זה לא ממש...

בדרך ראינו את הקסארה ראלי :shock: אוי איזה אוטו מושלם פשוט מושלם אני חושב המכונית הכי יפה בתערוכה יותר מהמייבאך והGT של פורשה...

הביתן של מרצדס לדעתי הכי שיחק אותה הוא נתו להכנס לכל המכוניות לשחק במכונית לראות ולהרגיש ישבתי במערכת היה נחמד ביותר...

בסך הכל התערוכה הייתה מאוד נחמדה לא מלהיבה יותר מידי אני חושב שהיו טיפה יכולים להשקיע עוד ולהביא מכוניות אקזוטיות טיפה יותר... אבל אם התערוכה תמשך ככה ותשתפר אני רואה רק עתיד טוב יותר... בקיצור ולעניין אני לא חושב שזה שווה 70 שקל אבל מי שיכול להשיג בחינם שיעשה את זה

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

• תגובות 211
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש אופנועים ?

מה עם סטריאו לרכב?

סדנאות שיפורים וכו'?

כן יש אופנועים [זה לא החלק שעניין אותי אישית] כל היבואנים של אופנועים באו והציגו את כל הדגמים נראה מאוד נחמד...

סטריאו יש... איזה 2 או 3 ביתנים לא הכי מקצועי בעולם...

סדנאות שיפורים לא היה ממש אבל היה איזה אולם עם ג'אנטים וכל מיני שיפורים נחמדים למכוניות גם שם לא איזה סדנה מקצועים מאורגנת אלא סתם כזה... היה רק איזה אחת שהצידה 3 מכוניות פשוט עם בודי קיט... לא ממש השקיעו..

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

פורסם

נראה לי הסנדאות שיפורים השקעיו הרבה יותר ב תערוכת רכב ויותר מאשר באוטומוטור כי העלות ממש ממש גבוהה.. :roll:

בכל זאת נראה לי שאני אשרוף 30-70 ש"ח ביום חמישי כנראה ואני אצטייד בסוני 717 דיגטלית.. :wink:

פורסם

המאייבאך הייתה מגודרת ולא נתנו להתקרב אליה....

מבחינת שיפורים היו שם MAXIMUM BOOST

וזהו פחות או יותר ...לא משהו יותר מדי רציני בתחום הזה....

אודיו היה שם של

DRAGSTER

RADIO MILANO

SONY

PIONEER

KENWOOD

ןעןד...

היה די נחמד

עופר

פורסם

גם אני ביקרתי בתערוכה. אני אחסוך ממכם התרשמות מפורטת ורק אגיד כי אפילו כשנכנסים בחינם, זה מעצבן שצריך לשלם 20 ש"ח על חנייה (אם כי יכולתי לחנות בחאפריות ולהסתכן בדו"ח).

הבעיה היא שכיום, כשהכל באינטרנט פרוס לפנינו, קשה להתלהב יותר מדי מתערוכות. במיוחד אם ביקרת בתערוכה בחו"ל. התערוכה פשוט נראית קטנה וסתמית. ולא עוזר שיש מיליוני ישראלים דוחפים מכל הכיוונים, שפתחו את השערים באיחור של 45 דקות (ובמקום לפתוח את כולם פתחו שניים ונתנו לכל האנשים להדחס).

בגדול, היו כמה דברים מרשימים. סמארט רודסטר, ניסן 350Z, ב.מ.וו CSL, קסארה WRC וכמובן - הקררה GT.

אבל הדחיסות והבלגן גורעים מאוד מההנאה. כולם מצלמים וגם אני, אבל לא יכולתי שלא לחשוב - בשביל מה לצלם, באמת?

בכל מקרה, הנה שתי תמונות. אחת של איזו גרוטאה כסופה שעמדה שם, והשניה של הפייבוריטית שלי בתערוכה :D

רוני

carreragt_small.jpg

bmwcsl_inside.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
רוני, יש שם חניה בכחול לבן , או שהכל שם אדום לבן? (יש לי תו של האזור :D )

עוד שאלה : האם יש עוד איזשהו מבצע שידוע לאנושות בו אפשר עדיין לקבל כרטיסים חינם?

תודה.

אייל.

1. לא יודע, ראיתי הרבה אנשים חונים באדום לבן ועל המדרכות, אבל אני לא מכיר את האזור כל כך טוב, אולי יש משהו...

2. כן, מבצע ה"חבר שיביא לך כרטיס חינם" :wink: עבד מצוין בשבילי...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

גם אני ביקרתי :)

ובניגוד לכולם נכנסתי מהשער המערבי של התערוכה..

לא היה תור בגרוש.. רק התור המעצבן לקופה בשביל הכרטיס..

ממש רעיון דבילי שצריך לעמוד בתור בשביל לקבל כרטיס כשיש לך הזמנה!

בכל מקרה, הCSL הייתה מדהימה :smilecol:

אהבתי את הSLK החדשה.. רק חבל שלא נתנו להכנס :roll:

הA6 החדשה מ-ד-ה-י-מ-ה !! אני הייתי בין הפרוטקציונרים שנתנו להם ולאבא שלהם להכנס לשבת בפנים 8):p

הBMW 1 לא הוצגה.. ולמי שהיו ספקות בכלל - למה נראה לכם שיציגו רכב כלשהו בהצגת בכורה עולמית בארץ שלנו ?!

מן הסתם ישמרו את הדגם הזה לאחת התערוכות היותר גדולות.. כמו פריס - ספטמבר 04 :wink:

הקררה GT מכונית חלומית :silly:

רק חבל שהגג שלה סגור ולא פתוח..

צילמתי עשרות אם לא מאות תמונות..

יותר מאוחר אני אמיין ויעלה לאינטרנט 8)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
היה נחמד.

בושה למארגנים שפתחו שערים רק קרוב ל12.

חבל שהמופע של סובארו לא יתקיים, למה ? משטרה... :evil:

כן וחבל שפתחו רק שתי שערים שלקח לי שעה להכינס מ11

טוב אבל היה שווה לחכות והינה כמובן תמונות למי שלא היה:

http://www.2fast2furious.pic.co.il

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם
בנוסף לZ הציגו את המיקרה? (שמעניינת אותי יותר מהZ).

מצמץ, שמתעניין הפעם במכוניות הרגילות מאשר ה"על" וכו'.

היא הייתה שם. נראתה סתמית למדי. אהבתי לעומת זאת את האפסילון של לנצ'יה. מכונית קטנה עם עיצוב מוזר קצת (פרונט מפחיד למדי) אבל מבפנים היא מפוארת כמו מכונית מנהלים. שליטה מההגה, שני סאנרופים, בד נעים למגע על לוח השעונים והמון פיצ'פקס... (תמונה מצורפת :wink: )

רוני

lancia.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

למי שביקש micra...

לקחתי תמונה אחת שלה מקדימה.. לא יצאה תמונה משהו כי ניסיתי להתחמק מהחבל הלבן..

היה ממש מעצבן שכמעט מסביב לכל מכונית נורמלית שמו חבל ואסרו להתקרב בכלל למכונית :mad:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/download.php?id=13938

המכונית שאני הכי אהבתי בתערוכה, ומקווה להיות בעליה הגאים של אחת..

(כמובן חוץ מכל המכוניות בכמה מליונים כמו הקררה GT, M3 CSL וכו')

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/download.php?id=13939

DSC04949 (Small).JPG

DSC04939 (Small).JPG

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...