Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למוסך כללי (לא מורשה יבואן) לאופל אסטרה GSI 2002 בבאר שבע

gil.kalish
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

בשבוע האחרון נאלצתי להחליף סטרטר באסטרה החדשה שלי. לתומי חשבתי שהחשמלאי שאני מכיר בעיר האורות באר שבע ידע לעשות את העבודה בקלות ובמהירות ולכן הגעתי עם האוטו אליו ולא למוסך כללי. ההחלפה הסתיימה בתקלה ביחידה הקובעת את תרכובת הדלק בסיבובי סרק - תקלה שלשם פתרונה נאלצתי להגיע עם החשמלאי למוסך לצי (מורשה UMI) לפיתרון התקלה. כמו כן נפרדתי מ-1500 ש"ח ו-8 שעות בסה"כ! רק בשביל החלפת סטרטר.

בקרוב אצטרך לבצע טיפול 15,000 ברכב (אסטרה GSI 2002 אוטומטית) ולכן אני מחפש מוסך שיוכל לבצע את הטיפול בבאר שבע. אני מעדיף מוסך שאינו מורשה יבואן, אך המוסך חייב להכיר את הרכב טוב שכן אחרי סיפור הסטרטר לא אתן עוד למוסכניק טוב ככל שיהיה לגעת ברכב במידה והוא אינו מכיר את סוג הרכב. למרות ש"לצי" פתרו את התקלה ב-20 דקות לא התרשמי מהם יותר מידי לטובה משום שמנהל העבודה במוסך התווכח איתי במשך כל הטיפול אם הרכב הוא יבוא אישי או לא. לטענתו "אין דגמי GSI 3 דלתות בארץ בייבוא רגיל".

אשמח לשמוע המלצות למוסך כללי לרכבי אופל שאינו מורשה יבואן בבאר שבע.

שמעתי שמוסך "שירותי רכב בארי" הוא מומחה לאסטרה דיזל. אשמח לשמוע אם הוא מכיר גם GSI.

תודה,

גיל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...