Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בטנדר אמריקאי מצורפת תמונה מנוע 4100 מודל 79 ,האם מישהו יכול לעזור בגודל מצבר רצוי אני יודע שבטנדר שיש לי מודל 2002 אני מישתמש במצבר 82 אמפר

79שברולט.jpg

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם

לא יודע מה גודל מצבר מקורי, המגש של המצבר יגיד לך פחות או יותר.

מה שחשוב הוא שברוב המקרים לרכב אספנות צריכת החשמל ממש לא גבוהה. לדעתי אתה יכול לשים בשקט מצבר 62 אמפר והוא יעשה את העבודה מצויין.

פורסם

לצערי מגש המצבר לא קיים הוא היתפורר מקורוזייה ואצטרך להתאים מגש חדש .

לא יודע מה גודל מצבר מקורי, המגש של המצבר יגיד לך פחות או יותר.

מה שחשוב הוא שברוב המקרים לרכב אספנות צריכת החשמל ממש לא גבוהה. לדעתי אתה יכול לשים בשקט מצבר 62 אמפר והוא יעשה את העבודה מצויין.

פורסם

אם אני לא טועה, בוואנדורה שלי, עם מנוע 5700, אמור להיות מצבר של 65 א"ש, ועכשיו בכלל יושב שם מצבר של או 50, או 55, והכל עובד (עבד, עד שהפסקתי לנסוע) יופי. וזה מנוע הרבה יותר גדול משלך- אז... לדעתי אתה לא צריך יותר מ-65, זה בטוח. אל תשכח, שבטנדר שלך החדש יש מנוע דיזל, וצריכת זרם שלו בהתנעה אדירה- מה שאין במנוע שיש לך בענתיקה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

רוצה אני להפתיע אותך הטנדר החדש שלי הוא בעל מנוע בנזין V8 נפח 5300 סמ"ק .והוא אצלי כבר יותר משלוש שנים .ותודה לגבי התשובה על המצבר מניסיונך בונדורה

אם אני לא טועה, בוואנדורה שלי, עם מנוע 5700, אמור להיות מצבר של 65 א"ש, ועכשיו בכלל יושב שם מצבר של או 50, או 55, והכל עובד (עבד, עד שהפסקתי לנסוע) יופי. וזה מנוע הרבה יותר גדול משלך- אז... לדעתי אתה לא צריך יותר מ-65, זה בטוח. אל תשכח, שבטנדר שלך החדש יש מנוע דיזל, וצריכת זרם שלו בהתנעה אדירה- מה שאין במנוע שיש לך בענתיקה!

פורסם

אני בפיירבירד עם 60 והאוטו מניע בלי שום בעיה ואני עם נפח כנראה יותר גדול ממך ויחס דחיסה יחסית גבוה.

בקיצור זה סביבת האמפר שאתה צריך.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

בקדילאק שלי, מנוע 8V בנפח של 6 ליטר יחס דחיסה 9.75:1, 285 כ"ס, היה במקור מצבר של 70 אמפר ודינמו.

המצבר צר (10.5 ס"מ) וארוך 48 ס"מ ואין בארץ מצבר דומה.

בלית ברירה וכיוון שאין מקום לשים מצבר רגיל חשבתי תחילה לשים שני מצברים קטנים. החשמלאי אמר לי לנסות אחד ושמתי לפני שלוש שנים מצבר אחר של 34 אמפר שעה.

לא הייתי אופטימי. עדיין ועד היום יש דינמו.

אבל המצבר הניע "כמו גדול" ולא היו לי איתו בעיות עד לפני חודשיים כאשר הוא שבק חיים.

לפני חודשיים רכשתי מצבר אחר, הפעם 44 אמפר שעה, וזה כבר ממש טורבו....

לכן נראה לי כי אם אין מזגן בטנדר כמעט כל מצבר יעשה את העבודה בתנאי שיש גם דינמו או אלטנטור תקין.

דרך צלחה.

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...