Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זול כי אני הלכתי וקניתי את כול הדברים, בנוסף החלקים לא מקוריים הם תחלפיים.

סט אטם ראש בחברה עולה 1300ש"ח

כול מוביל שסתום 300ש"ח

כול שסתום 85ש"ח

רצועה ומותחן בסביבות ה-400-500ש"ח

חריטה לראש מנוע, אחרי שפירקו את הראש אני באתי ולקחתי את הראש לחרט ובמקום לשלם 800ש"ח למוסך שילמתי רק 300 ש"ח לחרט שהוא נמצא 2דקות הליכה מהמוסך.

אם תלך לפי המחירים האלה תגיע לאוטו מחיר כמו שקיבלת, אבל חבר שלי לא רצה להשקיע ובנתיים הרכב נוסע כך מעל לשנה בלי שום בעייה.

חשוב לציין שלא כול מוסך יתן לך להביא את החלקים, סיכוי יותר קלוש במוסך מורשה וגם אם כן אחריות לא תהיה.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאור רק שכחת לציין שהסט התחליפי של הרובר טוב יותר מהמקורי כי הוא משופר ועשוי מברזל מה שבמקורי מגיע עם חרטא של סיליקון מסכנה, ושהשסתומים הם אולי "תחליפים" אבל מיוצרים ע"י החברה שמייצרת לרובר את החלקים המקוריים שלה, ככה שבסך הכל יש חליפי טוב, כמו שיש אפטרמרקט שיותר טובים מהמקור.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

תחפש מנוע לבד במגרשי רכב.

הכי טוב אם יש לך קשר לבעלים של מגרש רכב מסויים.

לאח שלי הלך מנוע של שוורולט קווליר 2.4L ומצאו לו מנוע תקין לגמרי ב-2000 ש"ח!!

כמובן שהמנוע כולל את כל האביזרים.

אגב,

אני הייתי נגד החלפת מנוע מהסיבה שהמנוע המקורי עבר רק 80000 ק"מ והתחליפי עבר באזור 120000 ק"מ.

הבעיה בהחלפת מנוע זה שמחליפים קומפלט, כולל כל האביזרים, שכמעט בטוח שהיו במצב טוב יותר במנוע המקורי (40000 ק"מ לא הולכים ברגל).

המוסך לא מוכן לפרק חלקים מהמנוע הקודם ולהלבישם על המנוע החליפי מאחר וזאת עבודה נוספת (למרות שלדעתי ב-2000 ש"ח עבודה הם יכולים להרשות לעצמם!!)

פורסם

שלום לכולם כמו שקראתם בשרשור את הבעיה שלי החלטתי לשפץ את הראש מנוע ולא להחליף מנוע. היום האוטו חזר מהמוסך

רציתי חוות דעת לגבי החלקים והמחיר אם משתלם לי ואם היה צריך על הדרך להחליף עוד חלקים תודה רבה אורן

הנה הפרוט של החלפים

פילטר שמן מנוע .39. שח

שמן מנוע פז 5 ליטר 204 .שח

נוזל קרור 100 .שח

משאבת מים מקורי של רנו 444 .שח

סט טיימניג מקורי 690 .שח

פקק לקמשט 2 יחידות 138 .שח

שסתום יניקה 8 יחידות 360 .שח

סט רינגים480 .שח

סט לגרים 165 .שח

סילקון אטימה 100.שח

אטם קרטר .30 .שח

סט שלייף 450.שח

סה"כ חלקים 3.200 שח

סה"כ עבודות 2.300 שח

סה"כ הכול לפני מע"ם 5.500

מע"ם 16 אחוז בסך 880 שח

סה"כ לתשלום 6.380 אחריות חצי שנה ..תודה לכולם חשובה לי חוות דעתכם ..

פורסם

עשו לך אוברול, לא שיפוץ ראש מנוע, המחיר סביר ביותר לסוג עבודה כזאת.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
עשו לך אוברול, לא שיפוץ ראש מנוע, המחיר סביר ביותר לסוג עבודה כזאת.

תודה על התשובה .אבל אם היתעקמו שסתומים ..זה לא ראש מנוע?

פורסם

תראה רק עכשיו ראיתי את השרשור, אני לא רוצה לבאס.

אבל היית יכול לקנות מנוע מפירוק באזור 3000 ש"ח אולי אפילו פחות ועוד סדר גודל של 1000 ש"ח עבודה והיית מסיים את הסיפור.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

סט לגרים 165 ש"ח?

שמן של פז ב200?

נשמע לי מוזר.

למה החליפו רינגים ומיסבים?

כל מה שהיית צריך זה שיפוץ ראש.

פורסם

רק שיהיה בשרשור הזה סדר ..כול הבעיה באוטו בהתחלה זה שהמשאבת מים היתפרקה והטיימניג קפץ מהמקום

התוצאה ראש מנוע ...וכול החלקים שהוחלפו פה נועדו לשמירת החיים של המנוע לפרק זמן ארוך ..אז לומר שיש פה חלפים מיותרים ..לא בא בחשבון ...יש בעיה מוזרה אחרי הטיפול. ברנו קליאו למי שיודע אי אפשר למדוד שמן מנוע אם מדיד שמן רק אם מרימים את האוטו על ליפט...יש מדיד שמן בלוח שעונים דיגטלי כזה משום מה אחרי התיקון באוטו המדיד הזה לא עובד ולא מראה את המד ..מישהו יודע אולי מה זה. תודה אורן

פורסם

אפשר למדוד שמן מנוע בעזרת ידית שמיקומה מצויין בספר רכב.

קשה מאוד להגיע אליה אך היא קיימת.

נדמה לי בחלק הקידמי תחתון של המנוע.

פורסם
אפשר למדוד שמן מנוע בעזרת ידית שמיקומה מצויין בספר רכב.

קשה מאוד להגיע אליה אך היא קיימת.

נדמה לי בחלק הקידמי תחתון של המנוע.

את זה אני יודע שיש מדיד שמן קטן והגישה אל המדיד הזה אפשרית רק שהאוטו על ליפט ..אתה יודע על איזה חיישן כזה שיושב בקרטר שמן ?משום מה זה לא מראה לי את המד שמן בלוח שעונים מוזר מה זה יוכול להיות זה מדאיג אותי איך אני יוכל לבדוק שמן ?

פורסם

רק לצורך העדכון שכן שלי לא החליף רצועת טיימינג בזמן והיא נקרעה. פירוק ראש מנוע תיקון שמנה שסתומים, אטם ראש גרמני שמקביל למקורי, רצועה חדשה מותחן ומשאבת מים כולל מעמ, המוסך טוב עם אישורים ומסודר. עלה 3500 ש"ח. איך אתם מגיעים למחירים האסטרונומיים האלה אני לא מבין.

פורסם

:-)חברים ...מדובר במוסך אמין ומקצועי ולא חפרים ..אצלי יושב בראש הפיתגם ..הזול הוא היקר יקר מאוד

ושמתחילם תיקון כזה מורכב ומסובך רצוי להחליף כמה חלפים ו.התוצאה בהתאם ..לזמן ארוך..מחכה לתשובה בקשר למד שמן בלוח השעונים .תודה רבה

פורסם

אני מאמין שהחיישן המדובר יושב בקרטר. יכול להיות שבמהלך כל הפירוקים המוסכניך שכח לחבר איזה ריתמה. בדוק את הנושא.

ד.א לחבר טוב שלי יש גם קליאו 2002 ואני זוכר שהצלחתי למדוד שמן גם כשהאוטו לא היה על ליפט.

זה מדיד נסתר כזה צריך לחפש אותו בשבע עיניים.

• תוכן חדש...