Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם החלטתי להקפיץ את הנושא בגלל שאלה

אחרי כול האוברול שהאוטו עבר בעקבות המקרה .זה נורמלי שאני מניע את האוטו האוטו רועד ?

תודה לכול מי שהגיב בנושא שלי אורן

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קבלו תיקון. זה קורה שהאוטו קר בהתנעה ראשונה שהמנוע מגיע לטמפרטורת עבודה מקסימלית הרכב פחות רועד זה נורמלי לא?

יש לי עוד שאלה בהדלקה ראשונית של האוטו המנוע אמור להיות על סל"ד מנוע גבוהה טורים גבוהים נכון על כמה בדיוק אני לא זוכר .על כמה סל"ד זה צריך בדיוק להיות? ולמה האוטו שהוא מגיע לטמפרטורת עבודה מקסימלית שאני בניוטרל הטורים נמוכים פחות מ 5000 סל"ד שזה ה 5000 סל"ד הנורמלי שהאוטו מגיע בטמפרטות עבודה מקסימלית .

יכול להיות שזה קשור לרעידות בהדלקה הראשונית של האוטו ?אפשר להעלות טורים ידנית ב רנו קליאו B ?

פורסם

תנסח שוב תשאלה שלך מחדש היא לא מובנת, בהנעה ראשונית אצלי הסלד הוא באיזור ה1400-1500 עד להגעת חום העבודה ואז הסלד הוא כ 750

אם כבר אני אתעלק על השרשושר הזה איך אני בודק מה המצב של הטיימינג, הבעלים הקודם של הרכב טוען שהוא החליף לפני כשנה. אבל לא היו לו קבלות, איך אפשר לבדוק תמצב של הטיימינג ?

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
תנסח שוב תשאלה שלך מחדש היא לא מובנת, בהנעה ראשונית אצלי הסלד הוא באיזור ה1400-1500 עד להגעת חום העבודה ואז הסלד הוא כ 750

אם כבר אני אתעלק על השרשושר הזה איך אני בודק מה המצב של הטיימינג, הבעלים הקודם של הרכב טוען שהוא החליף לפני כשנה. אבל לא היו לו קבלות, איך אפשר לבדוק תמצב של הטיימינג ?

שלום לך למיטב ידיעתי כול היסטורית הטיפולים של הרכב שלך מעודכנת במהגר המחשבים של מוסכי רנו כולל זמן החלפת הטיימיניג

כי אני יודע שבאתי פעם למוסך מרכזי רנו בדקו לי במחשב לפי מספר אוטו את ההיסטורית טיפולים של הבעלים הקודמים

תברר בטלפון אצל מוסך [מרכזי רנו ניסן חיים לוי] ברשותך רנו נכון? עצה שלי אם האוטו לא עבר טיימניג גש מייד למוסך ותחליף סט טיימניג כולל משאבת מים

פורסם

אם וכאשר בוצע הטיימינג לא נעשה במורשה הבחורה טענה שהיתה מטפלת בקלנסוואה ברכב (והרכב באמת היה מטופל ומלוקק), רק בעיות חשמל בוצעו במורשה. אז זה מחזיר אותי לשאלה הראשונה איך אני בודק האם נעשה טיימינג ? או שפשוט צריך לסמוך עליה?

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
אם וכאשר בוצע הטיימינג לא נעשה במורשה הבחורה טענה שהיתה מטפלת בקלנסוואה ברכב (והרכב באמת היה מטופל ומלוקק), רק בעיות חשמל בוצעו במורשה. אז זה מחזיר אותי לשאלה הראשונה איך אני בודק האם נעשה טיימינג ? או שפשוט צריך לסמוך עליה?

אני אישית בדבר כזה לא הייתי סומך עד שלא הייתי רואה קבלה של ההחלפה של הטיימניג כולל מספר קילומטר

אתה יכול להיות איתה בקשר ולשאול ? דרך הגב שמחליפים טיימניג על הדרך מחליפים משאבת מים

ואי אפשר לאבחן לפי בדיקה מתי החליפו את הטיימניג

• תוכן חדש...