Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש מסרתי את הוולוו לשיפוץ גיר.

אחרי שבועיים בערך הוא התחיל להחליק שוב אז חזרתי את המכונאי שיתקן שוב, באחריות.

היום הוא התקשר אלי בבוקר ואמר לי שהאוטו מוכן, אבל שעה אחר כך, כשהגעתי אליו, הוא אמר לי שהוא עדיין עושה רעש קטן אז עומדים להחליף לו את כל הגיר כי השיפוץ "לא הצליח" ונמאס לו מהגיר הספציפי הזה.

(הכל באחריות, בלי קשר).

האם זה אמור לקרות לפעמים שהשיפוץ לא מצליח או שהוא סתם אומר לי שהוא לא יודע להשתלט על התקלה?

מישהו שמע על מקרה כזה פעם?

זה ממש עצבן אותי היום להסתובב בכל גוש דן עם עוד 3 אנשים באוטו בלי מזגן (של הטמפרה נדפק ואני מחכה שיחזירו לי את הוולוו כדי לתקן אותו) ועם איחורים רציניים כי הייתי בטוח שאני מקבל את הוולוו.

פורסם

לא דביל כלל. יש תקלות כאלו ורק שתדע שבשלב זה המוסך לא מרוויח כלל על התיקון של הרכב שלך ואפילו מפסיד כסף. יאמר לזכותו השקיפות ולקיחת האחריות.

פורסם

זה השיפוץ השני שהם עושים לי.

הם עשו לי כל כך הרבה תקלות כבר שאני לא יכול אפילו להתמודד עם זה.

אני לא אחזור למוסך הזה והוא אמר שהוא לעולם לא יקבל עוד וולוו כזה לעבודה כלשהי, אלא יפנה אותו למוסך אחר.

זה רק הקש ששבר לי את הגב. היו עוד בעיות לפני כן.

פורסם
לפני חודש מסרתי את הוולוו לשיפוץ גיר.

אחרי שבועיים בערך הוא התחיל להחליק שוב אז חזרתי את המכונאי שיתקן שוב, באחריות.

היום הוא התקשר אלי בבוקר ואמר לי שהאוטו מוכן, אבל שעה אחר כך, כשהגעתי אליו, הוא אמר לי שהוא עדיין עושה רעש קטן אז עומדים להחליף לו את כל הגיר כי השיפוץ "לא הצליח" ונמאס לו מהגיר הספציפי הזה.

(הכל באחריות, בלי קשר).

האם זה אמור לקרות לפעמים שהשיפוץ לא מצליח או שהוא סתם אומר לי שהוא לא יודע להשתלט על התקלה?

מישהו שמע על מקרה כזה פעם?

זה ממש עצבן אותי היום להסתובב בכל גוש דן עם עוד 3 אנשים באוטו בלי מזגן (של הטמפרה נדפק ואני מחכה שיחזירו לי את הוולוו כדי לתקן אותו) ועם איחורים רציניים כי הייתי בטוח שאני מקבל את הוולוו.

ידידי

לא ברור לי מדוע גולשי הפורום יכולים לקבוע בשלט רחוק דרך הרשת עם כל הרצון לענות לשאלה מיהו מפגר או מיהו דביל,אלו כינויים שאינם ראויים ואינם מוסיפים דבר .

סלח לי על ההערה אבל זה לא משאיר טעם טוב ואני נתקל כבר פעם שנייה באותו מקרה בשהותי הקצרה כאן.

פורסם

לפחות תדרוש כעת (כשיהיה הרכב ב"ה מוכן...) אחריות על הגיר למשך זמן רב ככל הניתן, ובקשר לתקלות חדשות ברכב,

תבקר כבר במוסך אחר...

המוסך הנוכחי שלך אינו מתנער מאחריותו עד כה לגבי הגיר, וזה בסדר מצידו.

alfa 156 2.5.

פורסם
ידידי

לא ברור לי מדוע גולשי הפורום יכולים לקבוע בשלט רחוק דרך הרשת עם כל הרצון לענות לשאלה מיהו מפגר או מיהו דביל,אלו כינויים שאינם ראויים ואינם מוסיפים דבר .

סלח לי על ההערה אבל זה לא משאיר טעם טוב ואני נתקל כבר פעם שנייה באותו מקרה בשהותי הקצרה כאן.

עדי, זו הפעם השנייה שאתה מעיר לי על צורת ההתבטאות שלי.

יש אנשים שמתבטאים בצורה מסוימת כשעולה להם 6500 שקל ועדיין דופקים אותם :evil:

אל תעיר לי בבקשה על זה כי אתה ממש לא מכיר אותי ולא מבין את ההקשר של צורת הדיבור שלי.

מבחינתי מישהו שעובד במשהו כבר 30 שנה אבל עדיין לא יודע את העבודה שלו הוא דביל או מפגר.

אם אתה עושה משהו אחד בחיים שלך, לפחות עשה אותו טוב.

אני ממש לא רוצה להתחיל קונפליקט אתך כי זה ממש לא אישי אבל תעזוב אותי בשקט. מותר לי להגיד מה שאני רוצה כל עוד זה לא עובר על כללי הפורום.

פורסם
זה השיפוץ השני שהם עושים לי.

הם עשו לי כל כך הרבה תקלות כבר שאני לא יכול אפילו להתמודד עם זה.

אני לא אחזור למוסך הזה והוא אמר שהוא לעולם לא יקבל עוד וולוו כזה לעבודה כלשהי, אלא יפנה אותו למוסך אחר.

זה רק הקש ששבר לי את הגב. היו עוד בעיות לפני כן.

הוא יכול

להגיד הרבה דברים , כל רכב מקולקל זה פרנסה בשבילו, זה המקצוע שלו, תהיה בטוח שאם עוד 100 וולוואים יבואו אחריך,

הוא יקבל את כולם,

שאלה: למה העדפת לשפץ גיר ולא לקנות מייבוא? או מפירוק?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

האם ה"מוסך" שממנו אתה לא מרוצה הוא מכון לשיפוץ גירים מסויים ? , אני פשוט לא מכיר הרבה מקומות בארץ שמשפצים גיר בעצמם .

בדר"כ הגיר מפורק ומרוכב במוסך - ונשלח לעבודת חוץ למכון לגירים אוטומטים .

יתכן ששילמת עבור שיפוץ גיר מלא ויסודי ועשו לך שיפוץ גיר חלקי .

לגבי הכדאיות בין לקנות גיר אוטומטי - מפירוק מקומי או מייבוא לבין שיפוץ גיר יסודי , לעניות דעתי עדיף שיפוץ גיר .

גם אם אדם יקנה גיר מייבוא - סה"כ בוא נחשוב זה גיר מרכב שנסע - אומנם יש אחריות אם אני לא טועה בין 3-6 חודשים אך הסבירות יותר גדולה בהרבה שתהיה תקלה בגיר הנ"ל לבין גיר ששופץ באופן יסודי .

שיהיה לך בהצלחה בהמשך .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

שאלה: למה העדפת לשפץ גיר ולא לקנות מייבוא? או מפירוק?

החלטות של אמא שלי, אני לא קשור לזה.

זה מה שהכי מעצבן אותי, שאני יכול להתמודד עם זה בלי בעיה אבל היא לא. זה הרכב היומיומי שלה עד שאני אקנה לה משהו אחר ואסב את הגיר לידני בכל מקרה.

לפי מה שאמרו לי הגיר נקנה ויהיה מותקן ביום ראשון.

עדכונים בהמשך, נקווה שלא אצטרך לעדכן.

פורסם

מבחינתי מישהו שעובד במשהו כבר 30 שנה אבל עדיין לא יודע את העבודה שלו הוא דביל או מפגר.

אם אתה עושה משהו אחד בחיים שלך, לפחות עשה אותו טוב.

אז במקום שהמוסכניק יעבוד עליך אתה מקבל גיר אחר "קומפלט" ועוד מתלונן?!

ואולי אתה המומחה הגדול תסביר לנו מה הבעיה בגיר? אתה יודע שגיר אוטומטי יש לו את המערכת של גלגלי שיניים ומערכת של "מוח". מישהו פעם העלה סרטון של אדם שמסביר איך הגיר עובד. יכול להיות שיש תקלה מסובכת מדי ואין טעם לנסות לתקן אותה.

וגם אני חושב שצורת ההתבטאות שלך מאוד לא נעימה.

ואני אשמח מאוד אם תוכל לפרט על עוד בעיות שהיו לך עם המוסכניק הזה כפי שאתה טוען

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

טוב, סיכום בעיות עם המכונאי הזה ועם הוולוו:

הבאתי לו את האוטו כשרק קניתי אותו כדי שיבצע טיפול.

הוא חזר מקרטע והייתי צריך להגיד לו שיבדוק אם הוא שם את הפלאגים הנכונים כי זה הרגיש בדיוק כמו שהרנו שלי הרגיש כששמו לו פלאגים לא נכונים. אני צדקתי.

הבאתי לו אותו עם בעיה חשמלית פשוטה יחסית והוא "פתר" אותה, עד שנתקעתי ב6 בבוקר עם האוטו בתל אביב כי הוא לא התניע.

הבאתי לו אותו בגרר הפעם אז הוא חשב שאלו חוטי ההצתה.

פשוט ניתקו את כל החוטים ולא חשבו שאולי צריך לזכור את הסדר, אז לקח 3 שעות של עבודה עד שאני החלטתי לבדוק באינטרנט מה הסדר הנכון ולעשות את זה בעצמי.

אותה תקלה לא הייתה קשורה לחוטי ההצתה אז פשוט המשיכה כמה פעמים כי יש מודול שמחליפים לי כל פעם והוא נשרף תוך יומיים.

זה משפיע על מערכת ההזרקה והם לא מבינים את זה, אז כל פעם אמא שלי נתקעת מחדש עם האוטו ופשוט מפחדת לזוז איתו.

אחרי שתיקנו את זה (בערך) ביקשתי שיכוונו את הטורים לרמה סבירה כי כל האוטו רועד. ההסבר שקיבלתי הוא שזה כבר ייתייצב במהלך הימים הקרובים. התוצאה היא שאני לא יכול להעלות אף אחד לאוטו כי כולם מתלוננים שהאוטו מקרטע.

הבעיה בסוף "נפתרה" כמה פעמים, כשכל פעם הוא ניסה משהו אחר. כל הבעיה הזו עלתה לי בסוף 3500 ש"ח ואני לא בטוח ב100% שהיא נפתרה לגמרי.

בנוסף הגיר מחליק ועושה בעיות והוא כמעט בוכה לי שהוא לא מרוויח שום דבר מכל זה.

אם הוא היה אומר לי שהוא לא מצליח לתקן, אין בעיה. אני פשוט לוקח את האוטו למישהו אחר ואומר לו לתקן.

הבעיה היא שהוא מתעקש שהוא יכול לתקן ורק עושה הכל יותר גרוע.

והנה סיכום קצר של הבעיות איתו ועם הטמפרה:

לטמפרה הייתה בעיה עם ריח של דלק טרי (מה שמעיד שהבעיה היא לפני הכניסה לקרבורטור ולא אחריו).

הוא לא מצא את הבעיה וחיפש בכל המקומות הלא נכונים במשך 3 שבועות, כל פעם שחזרתי אליו.

בסוף התעצבנתי, לקחתי פרוז'קטור והייתי מוכן להשקיע כמה שעות טובות בפתירת הבעיה.

לקח לי בדיוק 3 דקות למצוא שאחד הצינורות פשוט השתחרר טיפה ולקח עוד דקה וחצי לתקן את זה.

בנוסף לקח לו יומיים לעשות לי טיפול 7000.

יש עוד המון בעיות איתו אבל בגלל שאמא שלי משלמת על התיקונים ואני רק משקיע את הזמן שלי, היא מפחדת למצוא מישהו אחר שיתקן הכל.

הפעם אפילו לה נשבר מזה.

כמו שאמרתי, אם אתה עושה משהו כל החיים שלך, תעשה אותו לפחות טוב ובצורה מסודרת.

עכשיו אני צריך להתמודד עם אמא היסטרית שמפחדת לעלות על כל אחת מהמכוניות כי פשוט היא מרגישה שהיא לא תגיע לאן שהיא צריכה ותיתקע בדרך.

פורסם

עכשיו אמא שלי מוכנה להחליף מוסך כי גם לה נשבר אבל עד עכשיו היא לא רצתה ולא השתכנעה.

העניין הוא שאתה לא מחליף מוסך כשיש לך דברים יקרים (גיר) עדיין באחריות.

עוד כמה שבועות אני מקבל פיאט 500 או משהו אחר מהעבודה (לא החלטתי עדיין) אז אני מכניס את שתי המכוניות לטיפולים רציניים אצל מישהו שאני סומך עליו, למרות שהוא רחוק יותר.

• תוכן חדש...