Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחריות או לא , לא הייתי חוזר אליו נקודה.

על התקלות החוזרות כן על תקלות חדשות לא מתקרב ממטר.

לגבי המלצה למוסך אמין אם תפרסם באיזה מיקום אתה גר אני מאמין שיתנו לך תוך מספר דקות שם טלפון והמלצות איך לקרוא למוסכניק.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

עדכון מעצבן:

אתמול הוא הביא את הרכב בחזרה.

אני לא הייתי באזור אז מישהו שעובד אתי שהוא גם חבר פורום בדק את הרכב ואמר שהגיר בסדר גמור אבל שהבלמים לא במצב טוב.

בערב הגעתי, עמדתי להוציא את האוטו לנסיעת מבחן וכשלחצתי על הבלמים הרגל שלי פשוט המשיכה קדימה עם הדוושה עד הסוף, מלווה ברעש של אוויר.

הלכה לה משאבת הבלמים.

בנוסף, אני לא יודע מה הוא עשה לנו בדלת אבל הידית של הנהג כנראה נפלה לו (לא ברור מה הלך שם ולמה) אז הוא לקח מקדחה ופשוט שם בורג תוך שהוא מנסה שלא נשים לב. עכשיו הנעילה המרכזית פותחת את כל הדלתות חוץ מהדלת של הנהג.

זה אומר שאני צריך לפתוח את הדלת שמאחורי הנהג ודרכה לפתוח את הדלת של הנהג מבפנים.

אני נוסע עכשיו למכונאי לתת לו את המפתח ולהגיד לו שיש לו 3 שעות לפתור את כל זה (שזה אשמתו) או שאני הולך לבית משפט לתביעות קטנות.

כבר שבועיים אנחנו עם רכב אחד במשפחה וכל פעם שהוא מדבר אתי הוא אומר לי כמה הוא מפסיד כסף וכמה שהוא מסכן.

באופן אישי ממש לא אכפת לי כבר שהוא יפסיד, אני צריך רכב במצב טוב.

נתתי לו גיר לשיפוץ פשוט יחסית אז הוא שלח אותו למישהו אחר שדפק אותו.

לא בעיה שלי.

אם לא הייתי תלוי באמא שלי הייתי כבר צועק עליו לפני הרבה זמן כי נשבר לי מאנשים שעובדים ולא נותנים לי את השירות שאני מבקש.

חוץ מזה הוא גם נותן לי יד כשהוא מדבר אתי או שהוא נוגע לי בכתף ואני שונא שנוגעים בי, אז אם הוא יעשה את זה אני פשוט אצעק עליו שיעזוב אותי.

עריכה:

צריך המלצה למוסך אמין באזור כרמיאל שיכול לטפל בפיאט ובוולוו בלי יותר מדי בעיות.

פורסם

יוסי לפי הסיפור שלך לא נראה לי שהמכונאי מסר את הגיר לשיפוץ, אלא החליף גיר מפירוקייה.

האם ראית אצלו חשבונית על שיפוץ הגיר ממכון גירים ?.

בועז.

פורסם
עדכון מעצבן:

אתמול הוא הביא את הרכב בחזרה.

אני לא הייתי באזור אז מישהו שעובד אתי שהוא גם חבר פורום בדק את הרכב ואמר שהגיר בסדר גמור אבל שהבלמים לא במצב טוב.

בערב הגעתי, עמדתי להוציא את האוטו לנסיעת מבחן וכשלחצתי על הבלמים הרגל שלי פשוט המשיכה קדימה עם הדוושה עד הסוף, מלווה ברעש של אוויר.

הלכה לה משאבת הבלמים.

בנוסף, אני לא יודע מה הוא עשה לנו בדלת אבל הידית של הנהג כנראה נפלה לו (לא ברור מה הלך שם ולמה) אז הוא לקח מקדחה ופשוט שם בורג תוך שהוא מנסה שלא נשים לב. עכשיו הנעילה המרכזית פותחת את כל הדלתות חוץ מהדלת של הנהג.

זה אומר שאני צריך לפתוח את הדלת שמאחורי הנהג ודרכה לפתוח את הדלת של הנהג מבפנים.

אני נוסע עכשיו למכונאי לתת לו את המפתח ולהגיד לו שיש לו 3 שעות לפתור את כל זה (שזה אשמתו) או שאני הולך לבית משפט לתביעות קטנות.

כבר שבועיים אנחנו עם רכב אחד במשפחה וכל פעם שהוא מדבר אתי הוא אומר לי כמה הוא מפסיד כסף וכמה שהוא מסכן.

באופן אישי ממש לא אכפת לי כבר שהוא יפסיד, אני צריך רכב במצב טוב.

נתתי לו גיר לשיפוץ פשוט יחסית אז הוא שלח אותו למישהו אחר שדפק אותו.

לא בעיה שלי.

אם לא הייתי תלוי באמא שלי הייתי כבר צועק עליו לפני הרבה זמן כי נשבר לי מאנשים שעובדים ולא נותנים לי את השירות שאני מבקש.

חוץ מזה הוא גם נותן לי יד כשהוא מדבר אתי או שהוא נוגע לי בכתף ואני שונא שנוגעים בי, אז אם הוא יעשה את זה אני פשוט אצעק עליו שיעזוב אותי.

עריכה:

צריך המלצה למוסך אמין באזור כרמיאל שיכול לטפל בפיאט ובוולוו בלי יותר מדי בעיות.

יוסלה...איך אמרת ?אפילו האוטו בעייתי וישן,הכל מאהבה לפי דבריך,לכן עליך להיות נחוש וסבלני,כי אהבה זה דבר לא קל.

חוץ מזה,מדוע אתה דוחה את המכונאי שלא יגע בך ?זה גם סוג של משחק(תרתי משמע) אהבה.

בברכת הצלחה ביסורי הדרך,אל תתייאש,בסוף הוולבו יסע פגז.

זוכר יוסי ? להחליף ולרכוש חדש ככל שניתן ולהנות,זו הנוסחה המנצחת.

פורסם

אני הייתי במקומך משלם לו את הסכום, והולך לבית משפט לתביעות קטנות עם תיעוד מלא כולל תמונות של הנזקים בדלת, אפילו תצלם בווידאו את המצב שהדלת לא נפתחת כראוי, ועוזב את הטמבל הזה,

תשלם לו כדי שלא יהיה לו שום פתחון פה , אתה מבחינתך שילמת את כל הסכום והוא לא עשה את העבודה כראוי, ככה אתה מחזק את עמדתך.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

הוא כרגע מסדר לי את הבלמים ואת הידית של הדלת על חשבונו.

בבוקר הוא שלח למקום בחור בן 18 שייקח את האוטו למוסך.

הסברתי לו בצעקות בטלפון שהוא לא יכול לשלוח מישהו שאין באוטו ביטוח בשבילו (מתחת לגיל 24), סביר להניח שאין לו רישיון עדיין, ולבקש שינהג על רכב בלי בלמים.

דרשתי גרר והוא דאג שהרכב יגיע למוסך.

אחר כך במשרד שלו הוא אמר שהוא כבר קנה 3 גירים וכולם דפוקים ושזה עלה לו המון כסף, אז הסברתי לו שיש משהו שקוראים לו "חשבונית וקבלה", ככה שהוא בכל מקרה יכול להחזיר את זה כי הוא משלם על מוצר במצב טוב ונותנים לו זבל.

הוא לא הבין שאני יודע איך פועלת המערכת והוא רוצה שאני אבין שהוא הפסיד עשרות אלפי שקלים על האוטו שלי, למרות שזה בולשיט.

אחרי זה אני חוזר למוסך שהייתי הולך אליו עד שעברתי לכרמיאל, למרות שהוא נמצא בחיפה (אלא אם כן מישהו ייתן לי המלצה אחרת).

פורסם

רק תוודא שאמא שלך מבינה שלא כדאי לחזור אלין על כל עוגמת הנפש שלו.

מה לעשות לאנשים יש זיכרון קצר ונוהגים לחזור אל המוכר.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...