Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני מתחיל לעבוד עוד מעט ובוחן הצעת ליסינג ממקום העבודה.

מדובר ב-2600 מהברוטו לטובת רכב מקבוצה 2 (כרגע יונדאי גטס זולל הדלק, יכול להיות שהדגם ישתנה), ודלק מוגבל לפי מרחק ממקום העבודה (12 ק"מ נסיעה) פלוס תוספת של 15% ועוד איזשהי תוספת שנתית. בכל מקרה, זה כנראה לא משתלם - כמובן אשמח לשמוע את דעתכם.

מה שרציתי לדעת זה אם יש מקומות שנותנים את שירות המלכים הזה לבעלי רכב פרטי. אני מדבר על מקום שיעשה לי את כל הטיפולים, התיקונים, הטסטים, ויביא לי רכב חלופי אם אני משאיר אצלם את הרכב ליותר מיום. קיצור, שירותי ליסינג לרכב פרטי.

אני יודע שזאת שאלה קצת דבילית אבל זה הדבר שהכי מושך אותי בליסינג וחייב להיות שירות דומה לשאר אוכלוסיית העולם, לא ככה?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שירות הרבה יותר זול נקרא -מונית

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

אחרי אינסוף חישובים הגעתי למסקנה שבליסינג אני מופסד בסביבות ה-500 ₪ לחודש. אפשר להגיד שזה המחיר, מבחינתי, לשירות כזה. אני חושב שזה שווה את זה.

ואחרי קריאה בפורום על קומבינות של סוחרים והסיוט שעוברים כדי לקנות רכב, אני עוד יותר נוטה לכיוון ליסינג...

פורסם

בליסינג תפעולי כמו שאתה מתאר, האוטו מוזנח, החלקים הם התחליפיים הזולים ביותר ואחרי 50K הוא נראה כמו זבל. הם לא יחליפו לך דברים אלא אם האוטו לא יסע, ובאופן כללי ההדחקה שאתה מתאר תעלה לך בהרבה זמן ועצבים כשתצטרך להתווכח איתם בשביל לא להיות שפן הנסיונות של צמיגי צ'יוואוואה החדשים מסין.

רוצה שקט נפשי? קנה אוטו חדש. יש לך אחריות, לא צריך להחליף כלום, טסט צריך רק אחרי שנתיים וטיפולים במכונית מודרנית הם כל 20-30 אלף קילומטרים. הפעם הראשונה שתראה מוסך תהיה אחרי שנה. זה הכי קרוב לשקט שתקבל. אם אתה רוצה שערסים יהרסו לך את האוטו (כמו חלק ניכר מנהגי הליסינג), אתה יכול להשאיר את המפתחות בסוויץ' כשהוא חונה בשדרות ירושלים ביפו.

בהצלחה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

roee

לא מדובר על קניה של רכב משומש מחברת ליסינג אלא על שימוש ברכב ליסינג חדש.

בתקופה של 3 שנים הרכב לא הופך ל"בלאי". הוא מטופל באופן סדיר - החלפת צמיגים, שמנים ופילטרים (אמנם לא OEM , אך גם במוסכי שירות של רכב פרטי לא תמיד מקבלים את הטוב ביותר). בתקופה זו אין לבעלות הפרטית שום ייתרון מבחינת אמינות הרכב. כל תקלה תטופל מבלי שתצטרך לבדוק אם היא מכוסה באחריות הייצרן או לא.

החיסרון ברכבי ליסינג הוא לרוב במפרט נחות ובהיצע דגמים מצומצם.

כל השאר - עניין של חישוב כלכלי-אישי.

פורסם

חבר כדאי שתעשה חישוב טוב טוב

השווי מס בברוטו + ההורדה מחברת הליסינג לברוטו שלך שווים בסביבות ה 3200 ש"ח מהנטו !

תבדוק שוב.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
roee

כל תקלה תטופל מבלי שתצטרך לבדוק אם היא מכוסה באחריות הייצרן או לא.

הצחקת לי את המטוטלת. בליסינג שום תקלה לא תטופל אלא אם הרכב עומד בגללה. זוכר את misterb וה-3 ספיריט שלו ? מה אמרו לו כשהיו לו דפיקות מהקראנק ? "סע עד שהמנוע ייעצר". אני לא יכול לספור את מס' הפעמים שתקלות טופלו על ידי עמידה של כמה שעות בשמש.

החלפים יהיו הכי זולים שיכולים להתאים לרכב, המוסך יחפף כמה שרק אפשר כי המחיר שחברות הליסינג משלמות על טיפול הוא בקושי מספיק להרוויח או שהוא בכלל מוסך של הליסינג עצמו. שמן יוחלף באמצעות משאבה כי אין זמן לפתוח קרטר, מנורת ABS מתריעה תנותק חשמלית, פילטר מזגן לא יוחלף עד שלא יוצא יותר אוויר (בימים אלו בדיוק אני חווה את זה...) כמובן שהכל תלוי כמה קצין הרכב חזק ומתעקש על טיפול טוב, אבל זה הכלל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני לא יודע על מה אתם מדברים..

אני נוהג ברכב ליסינג של שלמה סיקסט, כ15k ברבעון ואין לי תלונות.

הטיפולים ותיקונים מתבצעים בזמן, ללא בעיות ובמוסכים מורשים.

לא נתקלתי בתקלה שסירבו לתקן אותה.

הטענה היחידה היא על הצמיגים עלומי השם.

פורסם

נסעתי 3 שנים על ליסינג של אוויס.

כל פיפס ובורג סידרו לי ברכב מבלי להתווכח שניה וחצי.

אני לא הייתי מזמין שירות, אלא הייתי ניגש בעצמי למסור את הרכב לטיפולים ולקחת חליפי, רק בגלל שהם היו מרחק של 100מטר מהעבודה שלי, וככה הייתי הולך מתי שנוח לי.

הדבר היחידי שהייתי צריך להתעסק איתו זה הצמיגים.

בשורה התחתונה, את צמיגי הDOUBLE STAR שרצו להרכיב לי, החליפו חמשיית צמיגים(כן גם הספייר)חדשים וטריים של GOOD YEAR.

under construction..

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

מדובר בחברה ענקית שככל הנראה משתמשת בחברת ליסינג עוד יותר ענקית ואני חושב שאפשר לסמוך עליהן. יש סניף של הליסינג ליד מקום העבודה לצורך טיפולים וכדומה.

עלות הליסינג, 2600 ₪, למעשה כוללות רק 1000 מהברוטו של השכר הבסיסי, עוד 860 ביטול של החזרי נסיעה, והשאר מתוך "שעות נוספות גלובליות". קיצור עשיתי המון חישובים שכוללים הפרשות, מס ליסינג, וכו', וההבדל הוא בסביבות ה-500 ₪.

אני מבין שחברי הפורום כאן שמכירים כל רכיב במנוע ויכולים לפרק את הרכב שלהם ולהרכיב מחדש בעיניים עצומות, לא חושבים שיש טעם לשלם על שירות ליסינג או לתת לאנשים אחרים לטפל לך באוטו. אבל אני כרגע בן אדם שבקושי מבדיל בין סובארו למאזדה ואף פעם לא התעסקתי עם מוסכים, בנוסף לזה שאני ממש ממש שונא לנהל משא ומתן מול שקרנים ונוכלים.

קיצור אני אלך עם הליסינג, ואשמח לדווח בפורום, בדיעבד, אם ההחלטה הייתה נכונה או לא =]

פורסם

אני מבין שחברי הפורום כאן שמכירים כל רכיב במנוע ויכולים לפרק את הרכב שלהם ולהרכיב מחדש בעיניים עצומות, לא חושבים שיש טעם לשלם על שירות ליסינג או לתת לאנשים אחרים לטפל לך באוטו. אבל אני כרגע בן אדם שבקושי מבדיל בין סובארו למאזדה ואף פעם לא התעסקתי עם מוסכים, בנוסף לזה שאני ממש ממש שונא לנהל משא ומתן מול שקרנים ונוכלים.

לא, אמרתי שברכב חדש אין מה לטפל עד אחרי שנתיים בערך. לא מי שמכיר וגם לא למי שלא.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...