Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם!!

יש לי בעיה בדלת הבית , מסוג "סופר שריונית חסם" , והבעייה כדלקמן:

בעת שאני מנסה לסובב את המפתח בצילינדר , ניתן לסובב כלפי הצירים , והלשונית נכנסת פנימה , אך סיבוב כלפי הצד השני לא ניתן לעשות. ההרגשה היא שאין תזוזה ולו של מ"מ בכיוון יציאת הפינים הנועלים.

אין אפילו את המשחק הקטן של הנעילה שמתאפשר כאשר הדלת פתוחה , ולכן אני לא חושד בכך שאחד מחורי הנעילה סתום.

פירקתי את הידיות ואת מכסי המנגנון , וכמו כן גם את ארבעת הברגים שמחזיקים את המנגנון , וכך , בשילוב של משחק עם המפתח ותזוזת המנגנון , לעתים אני מצליח לנעול את הדלת.

כעת לשאלות:

1. מה יכולה להיות הבעיה?

2. איך אני מנטרל את תזוזת אחד המוטות , וכך מוודא האם ממנו נובעת הבעייה?

תודה מראש , עמרי

וואלאק אתה!!

פורסם

בבעיה דומה,

מתוך הבית, נעילת הדלת מהצד הפנימי היתה נתקעת - פשוט הוחלף הצילינדר.

מציע לך לנסות לרסס WD 40, ולבדוק אם המצב יסתדר.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אם מדובר בדלתות החדשות יותר בהן אין בריח לרצפה, אלא במקום זה בריח בחלק התחתון של המשקוף (בצד הבריחים הראשיים) סיכוי טוב שהבעיה שם. יש ממסר מכאני שמעביר תנועה אנכית לאופקית. נסה למשוך אותו או להזיז עם מברג דק בזמן שאתה מנסה לנעול (עם דלת פתוחה). כדי לגרז אותו יש להוריד את הדלת ולגשת מלמטה (לאחר פירוק תותב כיוון הגובה).

בכל מקרה נסה לשלול בעיות בבריחים אחד אחד. אם נראה לך שהבעיה לא שם פרק את הצילינדר וודא שהוא מסתובב באופן תקין.

• תוכן חדש...