Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקעקוע החדש שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 10 שנים עשיתי קעקוע שכבר איבד את הצורה ושיעמם אותי... אז החלטתי לכסות אותו באחד חדש!

הנה הוא לשיפוטכם, תמונות של לפני (ניתן לראות את הקעקוע הישן) ואחרי, הצבעים עדיין לא "התאקלמו" כי הקעקוע צולם מיד לאחר העבודה.

כבוד לארנונה המקעקעת מרחובות על עבודה כזו מסובכת ועל סבלנות של פיל (תשפשפו טוב את העיניים, היא תימנייה בת 60 [!])

0.jpg

1.jpg

2.jpg

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בגדול הבוכנות לקוחות מקעקוע אחר שחשבתי להוסיף בצורה מסויימת וארנונה קבעה את המיקום הסופי

פורסם

סליחה, אבל זה לא יפה בעיניי.

הבוכנות נראות מזעזעות ועקומות, בעיות של מימדיות בכל הקעקוע, צבעוניות לא "מתאקלמת" וגם לא תתאקלם, ליינרים לא ישרים, הצללות עושים עם שחור + הצבע המבוקש בשלל טכניקות, המקעקעת השתמשה בטכניקה של צבעים "נזרוק צבע ונראה מה יהיה", העור שלך נפצע ומחלים ולדעתי זה לא יראה בהרבה יותר טוב.

לדעתי, לא רק שטעון שיפור, לא הייתי נותן לתימניה בת 60 עם שם מחשיד לגעת לי בעור.

אבל אם אתה מרוצה, מי אני שאגיד לא.

תתחדש ותהנה.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

מכבד את מה שאתה אומר, אך שב ומדגיש משהו שכנראה לא הבנת...

זה כיסוי לקעקוע ישן ולא איכותי, לכן לא ניתן לבצע את כל ההצללות והצבעים עליהם אתה מדבר ולא ניתן לבצע ליינים ישרים כי יש מסגרת שצריך לכסות. לי יש ניסיון עם קעקועים (מס' מהם על הגוף שלי) והיא עובדת ממש טוב.

מחר אני מתייצב לעוד קעקוע, כי היא פשוט טובה 8)

לראייה, הנה קעקוע שהיא עשתה לחברה שלי יום לפני.

4.jpg

5.jpg

פורסם

גם פה הליינרים לא מהודקים ומדוייקים.

ההצללות באותה טכניקה שהיא עשתה לך.

מצטער, אם אתה חוזר אליה לעוד קעקוע, אתה אידYOT!

סע לתל אביב שם יש מקעקעים טובים! איכותיים! וכאלה שלמדו לצייר על אמת ולא לעקוב אחרי הקווים ולדחוף לך דיו.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

לא רוצה להעליב, אבל פה שום דבר טוב. אני לגמרי עם שביט. אני מאוד ממליץ לך לחשוב פעם שנייה לפני שתלך אליה שוב. ואם בא לך לכסות את הקעקוע כמו שצריך באמת, לא חסרים, אחד הסטודיואים הטובים שנתקלתי בהם לאחרונה הם קיפוד ומיכאל, אחד המקעקעים, תותח קאבר אפים.ממליץ לקפוץ אליו, אולי הוא יוכל לשפר את העסק.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

מנצל"ש

בגיל 15 עשיתי קעקוע, בלי משמעות בלי כלום, סתם בחרתי ציור מקטלוג, והוא כל כך מכוער, עם השנים הצורת מחשבה משתנה לא מעט.

אני חושב על לעשות עליו קאבר, אבל אני לא מעוניין להגדיל אותו בהרבה יותר ממה שהוא גדול עכשיו.

אני מצרף תמונה של הקעקוע, יש למישהו הערכה אם אני אוכל לעשות עליו קאבר יפה בלי להגדיל משמעותית את הקעקוע?

ואם יש למישהו המלצה על מישהו באזור ראשל"צ, זה יהיה מעולה, תודה.

Untitled.jpg

פורסם

המקעקע האהוב עלי

jeff gogue

jeff+gogue+mucha.jpg

JasonJeffGogue.jpg

עבודת צבע מרהיבות, אין מילים

filip leu

עבודות אוריינטליות מדהימות

blank.gifmoz-screenshot.png

1ce2b5d68c4e42618ad4e21db59cb958.jpg

53c20fbdaceb07b3550fc70e421d0063.jpg

יש גם את boris מהונגריה, Mr. cartoon ועוד ים

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

liviur-

ואווו מיכאל הזה מ"קיפוד" עושה עבודות רציניות ביותר. :shock:

אני חייב לקפוץ אליו דחוף! בגיל 16 עשיתי את הקעקוע המפגר הזה ואני כבר כמה שנים רוצה לשנות אותו למשהו נורמאלי.....

kef1jo.jpg

מה שכן אחרי 9 שנים הצבע עדיין נישאר....

פורסם

אני לא רוצה לבעס, אבל אחרי שבן אדם, לא עלינו , איך נגיד את זה בצורה עדינה....

"מזדכה על הציוד " אחרי (בתקווה ) 120 שנה וצריך לקבור אותו, אז לפי ההלכה חייבים להוריד לו את הקעקועים, (מורידים אותם איך שלא יהיה), אני יודע שתגידו בן אדם שמת אז לא אכפת לו והוא לא מרגיש וכו' וכו' וכו', אבל עדיין בכל זאת.

לא באתי לתקוף אף אחד אז לא להתחיל ולהשתלח בי , רק רציתי להסב את תשומת לבכם.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...