Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש שמתחזק בלחיצה על הקלאץ', טמפרה 92.

CartMan2oo5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בהנעת המנוע יש רעש של חיכוך כזה מכיוון הגיר, בלחיצה על הקלאץ' הרעש מתחזק, בעזיבתו הוא ניהיה חלש יותר.

מה זה יכול להיות? יש אומרים שזה המייסב לחץ, ויש כאלה שאומרים שאחד הקפיצים שעל הקלאץ' השתחרר ויש האומרים שחוסר גבוהה בשמן גיר.

איך אני יכול לדעת בוודאות? מה הכי הגיוני?

חשוב לציין שאין שום בעיה בהעברת ההילוכים, לא חריקות, ולא קושי בהעברת הידית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה נישמע כמו בעיה במצמד

אפשר להמתין עד שההילוכים לא יכנסו וגם זה יכול לגרום לנזק יותר גדול

כדאי להיכנס למוסך ולטפל בזה .

בהצלחה

אורי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אים הרעש נישמע איך שאתה נוגע בדושה,זה מייסב הלחץ ,בלחיצה אתה מפריד בין המנוע והגיר על ידי הפעלת הקלאץ,הגיר לא מיסתובב ,והרעש שנישמע כניראה מהקלאץ.אוזן של מכונאי תעזור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שזה מייסב לחץ.. ויש לי אוזן של מכונאי.. אני מכונאי בצבא, אומנם לא בוחן רכב אבל תקלות דומות לפני שאני מתקן אני שומע\רואה את הבעיה קודם ע"פ הבחינה של הבוחנים.

רעש שמאוד דומה למייסב תקול באלטרנטור.

כמה עולה מייסב לחץ? של איזה חברה כדאי לקנות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוב הסיכויים הם שתיאלץ להחליף את כל מכלל המצמד שכולל את טס הלחץ, דיסק ומיסב לחץ וניתן יהיה לראות זטת רק לאחר הסרת תיבת ההילוכים (גיר) מהרכב.

התקן מע' מצמד של VALEO וראה שכתוב שזה מתוצרת אירפה (צרפת, בדרך כלל) כי יש להם גם ייצור במזרח הרחוק או בטורקיה שנחשב לפחות טוב (איני משוכנע שאכן האיכות ירודה שם).

בברכה - רפי לין

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבנתי.

בפזו' 205 הקודמת שלי, שמתי קלאץ' מתוצרת VALEO ולא הצטערתי על זה.

לא ידעתי שהחברה מייצרת קלאצ'ים גם לפיאט.

האם החלפת הקלאץ' בפיאט היא בעייתית? האם אחרי ההחלפה יש לבצע כיוון כבל קלאץ'? כמו בכמה רכבים צבאיים? או שזה כרוך בפירוק, הרכבה של החדש ונגמר הסיפור?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...