Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מאחר וניסיתי את מזלי בפורום טכני ללא הצלחה אנסה את מזלי בין חברים שאילתור זה חלק בלתי נפרד מהתחביב/דרך חיים, שבחרו לעצמם.

עקב כבל לפתיחת מכסה מנוע שעבר זמנו, (AUDI GT COUPE), חשבתי להחליף את המנגנון הידני במנגנון חשמלי. נזכרתי, שבזמנו חברות הביטוח חייבו התקנת מנגנון אלקטרומגנטי שחובר לכבל פתיחת מכסה המנוע, כשבזמן נסיון פריצה לרכב, הוא מנע את משיכת הכבל ועל ידי זה את שחרור העוגנים של מכסה המנוע ורק לאחר כמה דקות המנגנון ביצע פעולת משיכה של הכבל ושחרור העוגנים. מאחר שביקורי בכמה פירוקיות ובכמה עסקים להתקנת אזעקות לא נשאו פרי החלטתי לנסות את מזלי כאן.

אולי למי מהחברים תקוע על המדף מנגנון כזה שישמח להחליף ידים תמורת כמה זוזים או לחילופין, רעיון אחר לפתרון הבעיה.

תודה למשיבים וחג שמח,

ארז רונן

ארז רונן

פורסם

ארז שלום

היה לי מנגנון כזה באחד הרכבים עקב דרישת הביטוח. לא מומלץ.

למה?

הכל תיפקד כשורה, עד שיום בהיר נגמר לי המצבר ברכב, ורציתי להחליף מצבר. אי אפשר היה לפתוח את מכסה המנוע, כי היה נעול בעזרת המנגנון החשמלי, ולמנגנון לא היתה אספקת חשמל, כי המצבר הלך. את המצבר אי אפשר היה להחליף כי מכסה המנוע היה נעול, ואת המכסה אי אפשר היה לפתוח כי היה נעול בעזרת המנגנון החשמלי. ולמנגנון לא היתה אספקת חשמל, כי המצבר הלך... בקיצור - חד גדיא.

לא מומלץ!

חג שמח

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

היי ארז

האם יש בעיה ספציפית להתקין כבל חדש לפתיחת מכסה המנוע?

אצלי באוטו - כשנקרע כבל פתיחת מכסה המנוע הוא הוחלף אחד כבוד בכבל ברקסים לאופניים מתוצרת שימאנו, כולל המובילים -

כל זה קרה לפני מספר שנים והכל מתפקד היטב - הייתי מציע לך לשקול את הפתרון הזה.

בתור סיומות הרכבתי תותבי נחושת שמגיעים בתוך "שוקולדות" של חשמל - מפשיטים אותן מהבידוד שמקיף אותן ויש לך סיומת כבל מאוד עמידה ומאוד שימושית עם נעילה כפולה [שני ברגים]

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

תוכל לאלתר מנעול כזה עם סולנואיד של סטרטר,וליתר ביטחון תוסיף זוג חוטי חשמל במקום סודי ,למקרה שהמצבר ייגמר.

פורסם
ארז שלום

למה?

הכל תיפקד כשורה, עד שיום בהיר נגמר לי המצבר ברכב, ורציתי להחליף מצבר. אי אפשר היה לפתוח את מכסה המנוע, כי היה נעול בעזרת המנגנון החשמלי, ולמנגנון לא היתה אספקת חשמל, כי המצבר הלך. את המצבר אי אפשר היה להחליף כי מכסה המנוע היה נעול, ואת המכסה אי אפשר היה לפתוח כי היה נעול בעזרת המנגנון החשמלי. ולמנגנון לא היתה אספקת חשמל, כי המצבר הלך... בקיצור - חד גדיא.

לא מומלץ!

חג שמח

אבי נוף.

המצבר באאודי שלי נמצא בתא המטען :-)

ארז רונן

פורסם
היי ארז

האם יש בעיה ספציפית להתקין כבל חדש לפתיחת מכסה המנוע?

אצלי באוטו - כשנקרע כבל פתיחת מכסה המנוע הוא הוחלף אחד כבוד בכבל ברקסים לאופניים מתוצרת שימאנו, כולל המובילים -

כל זה קרה לפני מספר שנים והכל מתפקד היטב - הייתי מציע לך לשקול את הפתרון הזה.

בתור סיומות הרכבתי תותבי נחושת שמגיעים בתוך "שוקולדות" של חשמל - מפשיטים אותן מהבידוד שמקיף אותן ויש לך סיומת כבל מאוד עמידה ומאוד שימושית עם נעילה כפולה [שני ברגים]

אחלה רעיון, לא סקסי כמו מנגנון חשמלי מאולתר אבל אחלה רעיון. תודה.

ארז רונן

פורסם
תוכל לאלתר מנעול כזה עם סולנואיד של סטרטר,וליתר ביטחון תוסיף זוג חוטי חשמל במקום סודי ,למקרה שהמצבר ייגמר.

קצת גדול הייתי אומר...

ארז רונן

פורסם

אתה מפרק את הסולנואיד מהסטרטר

ממקם אותו במקום נוח בתא המנוע

כל מה שנשאר לך לעשות ,זה לנתב את כבל ההפעלה מהסולנואיד אל מנגנון הנעילה.

ההחיבור החשמלי זה כבר p o c

פורסם

יש להשיג מנגנונים כאלה בחו"ל, לג'טה שהשכרתי בהולנד היה תא מטען נפתח מהשלט,

בני (ד"ר באג) הרכיב דלתות לחיפושית שנפתחות מרחוק ע"י השלט שווה לבדוק איתו!

האי ביי יהיה מקום נחמד להתחיל...

אגב באחת מתוכניות "פיפ מיי רייד" החברה ביטלו לחלוטין את מנגנון ידית הדלת לטובת

מראה חלק לחלוטין, ופתיחת הדלתות היתה שוב דרך השלט....

אם קצת רצון וקצת יכולת...הכל אפשרי - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אפרופו כבל,

cabel_eitan.jpg

:wink:

מצטער שאני מנצל את השרשור - אני גם מחפש כבל לפתיחת מנוע, לרכב קצת יותר נפוץ אבל בכל זאת שדיי נכחד מהנוף.

מישהו מכיר מקום שמתעסק עם הדברים האלה? אני מחפש כבל לפתיחת מכסה מנוע לפורד פיאסטה שנת 88 (צורה ישנה) - החיפושים עד עכשיו העלו חרס - הודות לחוק הגריטה...:cry:

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
יש להשיג מנגנונים כאלה בחו"ל, לג'טה שהשכרתי בהולנד היה תא מטען נפתח מהשלט,

בני (ד"ר באג) הרכיב דלתות לחיפושית שנפתחות מרחוק ע"י השלט שווה לבדוק איתו!

האי ביי יהיה מקום נחמד להתחיל...

אגב באחת מתוכניות "פיפ מיי רייד" החברה ביטלו לחלוטין את מנגנון ידית הדלת לטובת

מראה חלק לחלוטין, ופתיחת הדלתות היתה שוב דרך השלט....

אם קצת רצון וקצת יכולת...הכל אפשרי - רן

למה להגיע עד "פיפ מיי רייד" לבני בייקר אין ידיות לדלתות בשברולט המעוגלת שלו אפשר לראות תמונות ממפגשי נוקיה קודמים.

פורסם

עידן, כפרה עליך, אין פיאסטות בפירוקיות חולון\אזור?

אם לא רחוק לך, יש בפירוקיה בנתניה "פאר חלפים", פיאסטה 86'. תבדוק בדפי זהב מה הטלפון.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
ארז שלום

למה?

לא מומלץ!

חג שמח

אבי נוף.

ישנם סוגים של נועלי מכסה מנוע. לא כולם עובדים אותו דבר. יש כאלה שברגע שאין מתח הם נעולים ויש כאלה שמקבלים מתח הם ננעלים. כניראה שהיה לך את הסוג שבמצב שאין מתח הוא ננעל. בכל מקרה הפטנט לא נחל הצלחה. ברכבים מסויימים (עקב מבנה הלוקר) זה היה עובד טוב וברכבים אחרים היה תוקע את פתיחת מכסה המנוע.
פורסם

הרכיב שאתה מחפש לא יבצע את מה שאתה רוצה. מה שהוא היה עושה זה לנעול על הכבל ולא למשוך. הוא היה נועל כך שלא ניתן היה למשוך את הכבל לכיוון הנגדי. במקרה שלך אתה צריך משהו שימשוך- וזה סולנואיד דיי חזק ולא קטן במיוחד. הפתרון היותר פשוט הוא לאלתר כבל מתאים, שזה לדעתי דיי פשוט. אם אתה מתעקש אל משהו חשמלי תצטרך להשיג סולנואיד (או סרבו) מתאים ולהתאים אותו למשיכת כבל/מוט דק.

פורסם

היי ארז.

אם המנגנון עובד חלק ולא קשה מדיי תוכל להשתמש במנגנון המשמש לנעילה מרכזית, אני לא יודע כמה כוח צריך להשקיע אצלך בפתיחה אבל בטוח שניתן לעשות משהו חשמלי בקלות יחסית ולא יקר מדיי.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

• תוכן חדש...