Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נורא מבחינה חיצונית.

קניתי אותו במחיר מעולה , הרכב עם ספר טיפולים כמעט לכל אורך ייצורו עם קבלות וכו' ופירוט מה הוא עבר.

שמור בצורה טובה.

צבע דהוי ומכות פח מרובות זה לא מה שיהרוס לי את הקניה, כמובן שבמחיר התפשרו ולכן רכשתי את הרכב.

זה כבר הרכב השלישי שלי ואין לי עדיין 20, אז תבין שכבר ההתלהבות של זה עברה לי

אגב: התמונה של הדשבורד מורכב כבר :

127024868557.th.jpg

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עכשיו אחרי שהורדת את הנוצות - השיפור משמעותי,

בתור מי שראה את הנוצות במציאות (כשבאת לקנות ממני את הידית הילוכים דמויית העץ) ,אני יכול לומר שהתמונות עשו איתך חסד :) וזה היה נראה הרבה יותר גרוע במציאות מאשר בתמונות אבל עכשיו כבר הרבה יותר טוב.

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

האוטו נראה מצויין, תתחדש ותהנה.

רק יש לי שאלה אחת:

הדש-בורד במצב מאוד לא מזהיר, כל הפלסטיקה סדוקה ואיכשהו בגוונים , הייתי חייב לעשות משהו, מצאתי אצלי יריעות פרווה לבנה שסתם תפסו מקום בארון

ממ... למה בדיוק יש לך יריעות פרווה לבנה בארון? :sissies:

פורסם

:-P זה עוד מימיי הבית ספר, סוף כיתה יב' לפני שנתיים+ אני ועוד 2 חברים התחפשנו לבנות הפאוורפאף מי שמכיר, והשתמשנו בפרווה ותפרנו על חלק מהבגדים :D

אין לי תמונות במחשב להראות, הכל שמור על דיסקים איפה שהוא, אבל זה כבר בפוסט אחר

פורסם

זיהיתי שאריות פרווה מתחת לידית ההילוכים!

:lol:

תמשיך בהכחדה.

הפאנל נראה טוב, בכל זאת קצת קשה לי להתחבר ללבן בתא הנוסעים.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

שאפו על העבודה אהבתי מאוד , אם הייתי יודע איך לפרק את הדאשבורד אצל האיביזה באמת שהייתי לוקח את זה בתור פרוייקט מעניין , בכל מקרה השעווה שעשיתה לשערות עדיין לא שלמה ויש לך שם קצת שעירות ליד הידית הילוכים. שמתה את הג'אנטים של האיביזה טורבו שזו המידה הכי גדולה שאני יכול לשים לאיביזה שלי והיה לך בדיוק את אותה מידה שיש לי עכשיו הכוונה עברתה מ185/65/14 ל 195/45/16 תוכל לתת בבקשה חוות דעתך האישית מהשוני ואם יש הבדל משמעותי בנהיגה בין המידות

בתודה מראש

בן

פורסם

דווקא הלבן מתאים יופי, היה לי קצת משעמם הכל שחור.

אגב הכל התחיל, בגלל הידיות והפלסטיק מסביב לכפתורים של החלונות חשמל

זה היה צבוע בלבן , אבל כאילו נשפך על זה טיפס וחרא של יונים.

כן, יש פרווה איפה שהמוט הילוכים, זה יבוא זמנו, זה כבר אין לי עצבים הסופ"ש, צריך לפרק את הקונסולה, גם את המשענת יד איפה שהידית בלם-יד, להוציא את המסגרת של המוט הילוכים, ולפרק איזה 7 ברגים D:.

אממ שוני יש!:

בקו ישר וסיבובים הרכב מרגיש אוחז הרבה יותר טוב. אם לפני זה ב 120 התחילו ויברציות, עכשיו עד 150-160 אתה לא מרגיש את הרכב.

היציאה מהמקום מרגישה מעט כבדה יותר, אולי זה יותר פסיכולוגי אבל יש בזה משהו.

מראה - שודרג פלאים.

פורסם

אני חייב לציין שהרבה מאוד זמן לא צחקתי ככה, אחרי שראיתי את התמונות של הדשבורד עם הנוצות, עד כדי כך שהעלתי את זה לפייסבוק יחד עם המשפט שכתבת שם...

הצביעה שעשית נראית מצויין, אבל תיקח בחשבון שעם השמש הקופחת שלנו, תצטרך להשים מגן שמש כל פעם, אחרת הצבע יתקלף לך. יחד עם זאת, אני חושב שהמקורי יותר הולם.

ניתן להשיג את כל החלקים לסלון, אמנם צריך קצת סבלנות(בעיקר הקונסולה, שלקח לי חודשיים למצוא אחת, וגם שילמתי עליה מחיר מופקע של 400 ש"ח...), אבל בסופו של דבר זה שווה את זה.

אני עשיתי פרוייקט דומה לשלך עם קולט 94 יד ראשונה, ללא תאונות, מאישה מבוגרת שקניתי ב9K כשהמחירון היה 17K. קבל קצת תמונות.

20032009220.jpg

20032009227.jpg

20032009225.jpg

20032009223.jpg

23032009235.jpg

31032009251.jpg

15042009283.jpg

15042009284.jpg

פורסם

מדוע השאירו לך סריטות בצד השמאלי בפגוש האחורי ? ולמה לצבוע ללבן , זה לא יפה לאוטו הזה . אישית אני הייתי צובע אותה שחור או בכלל מחפש פגושים הרבה יותר אטרקטיבים , לא חצאיות וכו שהאוטו יראה כמו של בן מיעוטים אבל קצת להכניס אקשן לאוטו הזה הוא עגול כל כך כל פינה בו עגולה .

פורסם

אני אצטרף לדעת הכלל בקשר לדשבורד, לא הכי יפה בעולם.

אבל מצד שני כל הכבוד לך שמצאת זמן להתעסק עם זה בצבא, ועל היצירתיוית.

כל שאר הרכב נראה מעולה.

יוסי,

mazda 323 glx 1997

פורסם
:-P זה עוד מימיי הבית ספר, סוף כיתה יב' לפני שנתיים+ אני ועוד 2 חברים התחפשנו לבנות הפאוורפאף מי שמכיר, והשתמשנו בפרווה ותפרנו על חלק מהבגדים :D

אין לי תמונות במחשב להראות, הכל שמור על דיסקים איפה שהוא, אבל זה כבר בפוסט אחר

גבר אתה ממש מוכשר:

גם תופר גם צובע גם מדביק פרוות.

שאפו.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
גבר אתה ממש מוכשר:

גם תופר גם צובע גם מדביק פרוות.

שאפו.

גם יפה וגם אופה :-D

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

• תוכן חדש...