Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב נראה ממש טוב חיצונית! כל הכבוד,רק תוריד את הדבר הזה מהדשבורד זה ניראה כאילו נכנס לך תרנגול בדשבורד.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוטו יפה חיצונית יפה על ההשקעה. מצטרף לגבי הדש אם לא תתקן לפחות תחליף לאחר.

בהתחלה חשבתי שלקחת פרווה מאיזה דובון ושמת על הדש.:wink:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

כל הכבוד לך על ההשקעה באמת יצא יפה מאוד

יש לי סופר לנסר שזה בערך כמו שלך..

הדש בורד שלי שבור פה ושם אבל להגיע לרמה כזו באמת מקורי , אבל הרגת אותי.

ראיתי שאתה מתכוון לסדר את זה איכשהו עם צבע וסיליקון, אשמח אם תעדכן אותי אני גם מעוניין לסדר את שלי.

שאלה קטנה לי אלייך הטמבון הקדמי שלי קצת משופשף ( דפקו אותי בחנייה ) ואני מעוניין לבצע צביעה קלה עם לקה תוכל להסביר לי את תהליך העבודה , תודה שי.

"עדיף לאבד רגע מהחיים,מאשר את החיים ברגע" :scatter:

פורסם

אז ככה, לקחתי נייר זכוכית גס ועדין, התחלתי לשייף עד שכל העומק של השריטות כבר נעלם ולאט לאט החל לאחד קו עם שאר הטמבון.

ואז עשיתי עוד כמה סיבובים עם נייר זכוכית עדין, אחרי זה לקחתי מסיר שומנים ונייר סופג, אין לי מושג למה מסיר שומנים, זה קרץ לי לתהליך, ניגבתי את כל הטמבון ואז עם נייר סופג ייבשתי הכל, חיכיתי 10 דק', השפרצתי שכבה של שחור (כמובן שכל שאר הטמבון היה מכוסה), השכבה הראשונה ממש מכוער, היא כמו ספוג, מחוררת כזה, רואים לבן ושחור ביחד, חיכיתי 10 דק' ואז עוד שכבה יותר איטית שיתפוס יותר צבע, בשכבה השניה כבר רוב האזור שחור, חיכיתי 10 דק' ואז שכבה.

נתתי לצבע לנוח 15 דק', ועם ספריי לקה עשיתי גם 2 שכבות, 10 דק' הבדל בין כל אחת.

כמובן באותו יום להשתדל שלא ירטב הטמבון או משהו, למרות שברגע שהלקה מתקשה זה לא משנה. וזהו.

היום שטפתי את הרכב, ואפילו קירצפתי שם והצבע נשאר בלי אפילו להוציא צבע על סמרטוט לבן!

אני יעדכן היום בקשר לדשבורד, הוא כבר מפורק, אני מדביק את השברים, מנקה אותו טוב מחתיכות הסיליקון שנשארו בגלל ההדבקה של הפרווה, אחרי זה שיוף עדין רק לוודא אחידות, ואז 3 שכבות צבע 3 שכבות לקה! מקווה שיצא טוב!

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

בחוץ סבבה נראה טוב אבל מבפנים מזמן לא צחקתי כך אפילו שמרתי תמונה להראות לחברים שלא בפורום.

זה דומה לרכב - כלב מ"טיפשים בלי הפסקה"

אל תיעלב זה לא אתה זה הרכב זה פשוט מצחיק בטירוף .

אוי כמה צחקתי (ואני די מדוכא בזמן האחרון). עשיתה לי את היום.

באמת סליחה.

פורסם

למען הסדר הטוב אז כמו שכבר אמרו כולל את הפרווה (שת'כלס אם לא תוריד אז גם לא יגנבו את הרכב בגלל הקירבה שלו לבני דודנו).

ואם כבר בפירוקיה עסקינן אז קח טיפ ליופי וחפש את הספוילר הקטן שיש לסופר לנסר סטיישן ושים אותו במקום המגן רוח שיש לך כרגע (הזבוילר המקורי המזעזע).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אממ הסופיילר המקורי לא מפריע לי, הוא חמודי, אגב זה כבר סתם לשחק להוריד אותו לחפש אחר וכו'.

לא מפריע לי.

הדשבורד כבר מפורק אחרי ניקוי ושיוף! עוד מעט אני מתחיל שכבות! נקווה שיצא טוב! :]

פורסם

האמת - כן.

דש בורד לא נמצא, ולא רציתי להתעסק בעצמי בכדי לא לכער יותר.

בכל אופן אני לקראת סיום , בנתיים נראה לא רע! בבוקר אני יעדכן בתמונות!

פורסם

תודה רבה לך עזרת לי בהסבר.

1. באיזה צבא לבן אתה ממליץ לי להשתמש של איזה חברה ? ומה העלות ?

2. מאיפה אני מביא לקה?

"עדיף לאבד רגע מהחיים,מאשר את החיים ברגע" :scatter:

פורסם

אני לא רוצה סתם להביא לך סוג או משהו, תשאל לגבי זה, כביכול אני מאמין שתצטרך צבע ייעודי לפלסטיק, אבל משום שהטמבון שלך לפי דעתי עם לקה כמובן בגלל הצבע המקורי לפי דעתי אולי צריך לשייף?

זה כבר לא חזק אצלי משום שאני צבעתי בשחור, שחור תופס חזק כמעט על כל דבר.

ספריי לקה קניתי ב 15 ש"ח, לך לכל חנות חומרי בניין או טמבוריה, לא בעיה למצוא

פורסם

כנס לחנות טיסנים הקרובה לביתך ותקנה ציפוי דמוי קארבון.

עולה משהו כמו 50 שח למטר.

אתה יכול לקנות גם בדי קארבון אמיתי ולצפות אבל העניין דורש מיומנות ואם לא יצא יפה זה בלתי הפיך ובכמות שאתה צריך יעלה לך בערך 200-250 שח

• תוכן חדש...