Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בירשותי דיהו סופר רייסר 96 אוטומט מנוע 8 שסתומים (כמו ברייסר רגיל)

בזמן הפעלת המזגן המנוע מתחיל לצלצל וקשה מאוד למנוע לפתח מהירות

אם מחבים את המזגן יש שיפור משמעותי בכוח של המנוע

ממה יכול להיות הבעיה?

האם זה קשור בכיוון הצתה?

פורסם

ככלל בעיית צלצולים קשורה למערכת ההצתה.

מה הסיטוריית הטיפולים של הרכב? מתי הוחלפו פלאגים? האם מישהו שיחק עם כיווני ההצתה?

פורסם

הצלוצלים נשמעים מהרגע שמדליקים את המזגן, לא רק בסרק

ללא המזגן אין בעיות של שסחיבה אבל ברגע שמדליקים את המזגן נורא קשה למנוע לסחוב

בעליות אם 3 אנשים אני משתמש בכפתור של ה-PWR כדי להוריד הילוך.

פורסם

לרוב במקרה כמו שאתה מתאר הבעיה קיימת כל הזמן והמזגן רק מחמיר אותה. אם באמת מדובר במקרה פחות נפוץ שהמזגן מעמיס את המנוע באופן חריג תיתכן בעיה במדחס עצמו. האם טיפלת במערכת המיזוג? מילאת גז אוליי?

נראה לי שתאלץ לגשת למוסך כדי שיבדוק מה מצב הסחיבה של הרכב בכללי...

פורסם

קשה קצת להבין את בעייתך ידידי...

ממה שאני הספקתי להבין זה שכל עוד הרכב עובד ללא מזגן הכל עובד טוב ויפה, המנוע עובד עגול ללא צילצולים ורעשים חריגים וסוחב יפה.

מהרגע שאתה מפעיל את המזגן מתחילים להישמע צילצולים מכיוון מיכסה המנוע והרכב מתקשה לסחוב.

אם זה כך, פתח מכסה מנוע שהמזגן דולק ושים לב אם אלה רעשים שבאים היישר מהמדחס כי ככה זה לפחות ניראה.

:)
  • תוכן חדש...