Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורית check דולקת TOYOTA RUNX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשות ידידתי RUNX שנת 2003 אחרי 130000ק"מ. המכונית מטופלת רק במוסך מורשה. במוסך מסרו שהבעיה בגיר אוטומטי וצריך לשפץ או לתקן. אין שום בעיה נראית לעין או ניתן לאבחנה תוך כדי נסיעה בתחום הגיר. החליפו שמן גיר ועשו reset אך הבעיה חזרה על עצמה. האם צריך לקבל מסקנות המוסך כ"תורה מסיני" וללכת על פירוק או התעסקות כלשהי עם הגיר?

אשמח לקבל חוות דעת

חג שמח

פורסם

ברשות ידידתי RUNX שנת 2006 אחרי 130000ק"מ. המכונית מטופלת רק במוסך מורשה. במוסך מסרו שהבעיה בגיר אוטומטי וצריך לשפץ או לתקן. אין שום בעיה נראית לעין או ניתן לאבחנה תוך כדי נסיעה בתחום הגיר. החליפו שמן גיר ועשו reset אך הבעיה חזרה על עצמה. האם צריך לקבל מסקנות המוסך כ"תורה מסיני" וללכת על פירוק או התעסקות כלשהי עם הגיר?

אשמח לקבל חוות דעת

חג שמח

פורסם

מומלץ לקבל חוות דעת נוספת לפני התעסקות עם הגיר. לרוב במוסכים מורשים של הייבואן תשמע את צמד המילים 'דרוש החלפה' או 'הלך הגיר'.

מנורת Check Engine עשוייה להצביע על מיגוון רחב של תקלות ברכב ולאו דווקא בגיר או במנוע.

איזה כייף לי :)

פורסם
טעיתי בשנת ייצור-סליחה

מה הקוד תקלה שמופיע בסורק

יש כמה קודי תקלה שאיתם אפשר לנסוע והם מופיעים עקב בלאי כללי של גיר וזה לא מחייב החלפה או שיפוץ

פורסם

איזה קודי תקלה עלולים לצוץ עקב בלאי טבעי של התיבה ? מה מתקלקל בתיבה הזו בדרך כלל ? אני מתכוון לתיבה מסוג A246E המשודכת למנוע 3ZZ-FE.

איזה כייף לי :)

פורסם
איזה קודי תקלה עלולים לצוץ עקב בלאי טבעי של התיבה ? מה מתקלקל בתיבה הזו בדרך כלל ? אני מתכוון לתיבה מסוג A246E המשודכת למנוע 3ZZ-FE.

תיבה זאת מאוד אמינה

יש כמה קודים

PO741

ועוד 2 קודי תקלה של סולנוידים שילוב כלומר התיבה מעבירה הילוכים באופן תקין אך מידי פעם יכולים לצוץ קודים האלה

פשוט הקודים האלה הם מתמטיים כאן בתיבה הזו כמובן אים הכל מתנהג בצורה תקינה עברת הילוכים ושילוב

• תוכן חדש...