Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

150 זה זול. לך עך זה.

השערים החדשים הם בעלי קוד משתנה כך שאם תשכפל שלט עובד - יש סיכוי גדול מאוד שהמשוכפל יעבוד רק פעם אחת.

אכלתי אותה ככה פעם.

בחברת "עופר שערים אוטומטיים" ששולטת בתחום השלט עולה 300. לי יצא 450 כולל שכר לימוד על שלט שפתח פעם אחת.

פורסם

בת"א אני לא מכיר

אבל אם אתה מכיר את רמת גן

בזבוטינצקי מול שווארמה שמש. בצד השני איפה שיש "גלידה מסטיק"

יש אחד שמתעסק בזה.

Renault Clio RSi 1995 :evil:

פורסם

אבל הוא לא יותר זול (לפחות לא משמעותית), לפי מיטב זכרוני לקח 130 ש"ח או משהו כזה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

שים לב למשהו - כשאני שכפלתי את השלט שלי - זה עלה 130 שקל והשער קלט את התדר רק ממרחק של בערך 5 מטר כשהמקורי פתח מלפחות 100 מטר.

בעקבות כך מהר החזרתי אותו וקיבלתי את כספי.

פורסם

150 ש"ח לעופר שערים זה אכן זול. בד"כ זה סביב 250 ש"ח.

יש בד"כ בעיה לשכפל שלטים שלהם, כי לכל שלט יש קוד ייעודי,

ואם הוא משוכפל, המערכת פשוט חוסמת אותו(קרה לי שניסיתי לשכפל).

במקרים אחרים זה קוד משתנה, ואז אין לך אפשרות לשכפל חוץ מהחברה

המקורית.

פורסם

בשערים בעלי קוד משתנה הבעיה היא שצריך להביא את השלט החדש אל "המוח" של השער וללמד את המוח להכיר את הקוד החדש של השלט. זה ניתן לביצוע רק כשמעבירים את המוח למצב תיכנות. הפעולה עצמה לוקחת פחות מחצי דקה אבל עדיין זה צריך להתבצע ע"י בעל מקצוע שמכיר את סדר הפעולות. מי שלא יודע לבצע זאת וישחק עם התיכנות במוח, עלול למחוק את הזיכרון של שאר שלטי השכנים ולחסום את כולם.

כשחברת השערים מבקשת 250 ש"ח, זה כמובן הזדמנות לנצל מצב, אבל זה גם כי לא מדובר רק בשיכפול סטנדרטי, אלא בלימוד המוח להכיר את השלט החדש.

ברוב המקרים, חברת השערים יכולה לבטל שלט של דייר ספציפי (זה נהוג במקום שיש חברת אחזקה שמנסה להפעיל סנקציה על חייבים).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר, אתה צודק במה שאתה רושם, אני רק אוסיף שהחברה מבצעת את הפעולה של "ללמד" את המח על השלט החדש ע"י פקידה פשוטה שמכניסה את הפרטים של השלט החדש לתוך מחשב שכנראה מחובר אונליין למח של השער.

לפי דעתי זו סתם עוד דרך לגבות מאנשים עוד כסף על החתיכות פלסטיק המעפנות האלה. מילא היית אומר לי שטכנאי צריך לבוא ולקודד וכו' אז הייתי מבין מה פשר המחיר המנופח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא תמיד ניתן לתכנת דרך מחשב, לפעמים טכנאי צריך להגיע פיזית ל"מוח".

יש מקרים שבהם המוח מגיע עם ערכת שלטים שהוא כבר למד ומכיר - נניח 40 שלטים.

אם יש בבנין רק 24 דיירים, הרי שנשארו בידי החברה עוד 16 שלטים שכבר מוכרים. במקרה כזה החברה באמת לא תשלח טכנאי מידית אלא תמכור שלט שנשמר משעת ההתקנה הראשונית. במקרה שכזה הם ירשמו לעצמם איזה שלט צריך לבטל בהזדמנות הראשונה שטכנאי יגיע לטיפול/תיקון.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...