Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור ולעניין יש לי רדיו דיסק פיוניר שאין לו כניסה של cd input על מנת לחבר כבל "pl לpl" מהמערכת לmp4, איך אני מתקין בו יציאה כזו?

תודה מראש דניאל.

פורסם

תרשום את הדגם המדוייק של הרדיו דיסק, אולי יש לו כניסת AUX אחורית שניתן להתאים לה כבל מתאים לחיבור הנגן שלך.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

טוב, לממצאים:

מצאתי את הדגם הזה באתר של פיוניר אירופה, בקישור המצורף תגיע לעמוד בו ניתן להוריד או לצפות בהוראות ההתקנה והמדריך למשתמש של היחידה הזו. זה שימושי אם תרצה להתקין ברכב אחר או ללמוד לשנות הגדרות ולהכיר את המכשיר, אני במקומך הייתי מוריד ומדפיס.

http://www.pioneer.eu/eur/support/manuals/DEH-1400R/index.html

ליחידה יציאה אחת למגבר בגב המכשיר.

אין אפשרות כניסה - INPUT/AUX, אולי תשיג משדר FM שיתחבר לנגן שלך ויבטל את הצורך בחיבור פיזי.

פורסם

pioneer 1400r אין חיבור AUX,לעשות כניסה כזאת במעבדה אפשרי אבל לא כלכלי,פשוט למכור ולקנות אחד עם כניסה

ברדיו דיסקים\טיפים עם שליטה על צינגר אפשר לקבל כניסת AUX מהצינגר(עם כבל מתאם)

חיבור ישירות למגבר אפשרי דרך יציאת האוזניות,לא מומלץ

פורסם

אפשר לעשות זאת בעזרת חיבור המגבר ישירות לנגן אך זה לא בדיוק מומלץ ...

אם יש לך כיוונים נוספים דרך הרדיו דיסק אז הם יתבטלו ורק הכיוונים מהמגבר ישארו .

בצורה כזאת - כבל RCA - PL X2 ארוכים עד לנגן ובנגן מפצל PL .

או כבל RCA - PL ארוך ובמגבר שתי מפצלים של RCA .

אני לא יודע איך זה ישמע , אך לא נראה לי שזה ישמע טוב וגם לא השליטה בנגן .

בהצלחה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

מחזק את החברה מעליי

אין טעם כלכלי להתעסק עם המשיר הנ"ל

תנסה למכור אותו להוסיף כמה שקלים ולרכוש מכשיר מקביל מדגמים אחרונים שברובם כוללים כניסות AUX

כמו שאמר ALPINE במחירים של היום כל התעסקות אחרת מיותרת

יום טוב

דרור

פורסם

בקשר לחיבור הישיר למגבר, יש לי rca לpl חיברתי אותו לmp4 ואת הrca ליציאות במגבר, הבעיה היחידה היא שצריך למצוא ערוץ ברדיו דיסק שישדר את זה, כי יש או רדיו או דיסקים. אין ערוץ ריק.

פורסם

DJ יקר, מי יותר ממך אמור לדעת ששקעי הRCA במגבר הינם כניסות ולא יציאות. המגבר לא מעביר שום דבר חזרה ליחידת הראש - HU.

אתה עושה סלט ממה שכותבים לך כאן.

אתה יכול במידה ואתה מעוניין להתחבר ישירות למגבר לקנות שתי כבלי Y סופית זכר בצד אחד ונקבות בצד שני ולחבר את הרדיו דיסק ואת הנגן במקביל, ברגע שאתה מעוניין לשמוע מהנגן פשוט לכבות את הרדיו.

עצה אישית שלי, לא ממליץ בכלל.

לעניות דעתי, אם אתה לא מתכוון לקנות רדיו דיסק חדש אשר תומך כניסת PL או AUX אחורית שמחיר יחידה כזו מתחיל מ300 שקל, תקנה מה שהצעתי לך בהתחלה, משדר FM שמתחבר לנגן ומאפשר לך לשמוע דרך המערכת שלך.

חבר שלי בעל רכב אספנות ועם הרדיו טייפ המקורי, הוא משתמש במשדר כזה ללא בעיות, וזה גם נחמד כשאנחנו נוסעים ביחד למפגשים, כל עוד הוא לא מאיץ לי ובורח אני יכול לשמוע את המוזיקה שלו אצלי ברכב. :lol:

פורסם

המשדר עצמו מותקן על גוף שמתחבר לשקע המצת, אליו מתחבר כבל הPL מהנגן שלך, המשדר משדר בתדר רדיו מסוים אשר עליך רק לכוון את מכשיר הרדיו שלך לתחנה קבועה ודרכה תשמע את מה שאתה מפעיל בנגן.

ישנם המון סוגים של משדרים כאלה, מותאמים לנגנים שונים - IPOD וחברים, יש כאלה עם צגי LCD, וכאלה עם שליטה מובנית על גבי המשדר עצמו.

מה שאתה צריך בעצם זה את הגרסה הפשוטה ביותר, משדר עם כניסת PL, דבר כזה עולה בסביבות ה10-15$ וניתן להזמין ישירות מאתר כמו DEALEXTREME.

לקנות בארץ יעלה יקר יותר כמובן.

עריכה:

מצאתי בעמוד הבא משדרים בדיוק כמו שאתה צריך עם שקע PL 3.5 במחיר מגוכח של 6-10$ כולל משלוח לארץ. לקישור לחץ כאן.

מצ"ב קישור למוצר ספציפי בו יש גם בורר בין 4 תחנות רדיו. ועולה 6.95$ כולל משלוח לארץ.

sku_9873_1.jpg

פורסם

אוקיי תודה רבה לך ארז.

יש לזה טווח מסויים של קליטה או שאני יכול לפתוח תחנה פירטית "רדיו פיאסטה" ישירות מהאוטו?:lol:

פורסם

זהו משדר קטן, מניסיון כפי שתארתי לך בהודעה קודמת ניתן לקלוט ברדיוס של 10 מטר בערך, אולי טיפטיפה יותר.

• תוכן חדש...