Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון Vag's World

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

4432574168_dfa794f81e_b.jpg

פיליפ זה התמונה היחידה של האוטו שלי? נו באמת,ציפיתי לתמונה אחת לפחות,בעיקר אחרי ששטפתי אותה אחרי חודשיים.

כל מפגש אותו הדבר,תמונות קבועות לרכבים קבועים..:evil:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מצבך עוד טוב!

אני השקעתי והגעתי עם "אמריקן-מאסלס" ולא זכיתי לשום תמונה!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לא.

ה-vRS שייכת ל-Petelking.

איגור, אזכור לך את החוסר בתמונות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

חבל שלא באתי, רציתי אך הייתי חייב ללמוד לבחינה.

אוראל - מתי תעלה את התמונות שלי מהסט השני כבר?!

:x

Twincharger Stratified Injection

פורסם

פיליפ זה התמונה היחידה של האוטו שלי? נו באמת,ציפיתי לתמונה אחת לפחות,בעיקר אחרי ששטפתי אותה אחרי חודשיים.

כל מפגש אותו הדבר,תמונות קבועות לרכבים קבועים..:evil:

איזה רגשי נחיתות אסף :roll:

יש עוד תמונות, ויש אפילו של האוטו שלך.

קח תמונה שלא תרגיש מקופח

jf0myzlmwmdz.jpg

פורסם
לא אמרת בפעם האחרונה שראיתי אותך שקנית חדש?!

גם אותו הפסקת להרוס?!!!

:shock:

דביל, אני לא הרסתי אותו - איזו נפילת מתח עצבנית הרגה אותו (ויש לי אל פסק, בלי הטפות).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תמונות יפות, רק חבל שבכולן אותו טשטוש בחלק העליון והתחתון, נראה כמו שטנץ.

מתחדשת*

פורסם

מה אתם רבים על תמונות? כאילו אתם רק מחכים ליום הזה שמישהו יצלם את הרכב שלכם. :lol:

איגור, תמונות מעניינות אך לא לטעמי כל המשחקי הפוטושופ האלה. :wink:

פורסם

פיליפ.את התמונה הזו ראיתי כבר ובנינו אם האוטו של אריק לא היה שם לא הייתם טורחים לצלם. [ואריק אולי האוטו שלי ניראה ג'יפ ליד שלך כמו שאמרת,אבל זכור לי שהוא נוסע חזק יותר:twisted:]

שוב,אין פה קשר לקיפוח אלה להיות פיירים לכלל חבר המשתתפים,לא שאני בא לעקוץ אבל הרכבים של כמה מהאנשים קבוע מופיעים ברוב הגדול של התמונות כימעט כל מפגש,אין לי בעיה כלל וכלל עם העיניין,הבעיה שלי היא שלצד זה אתם שוכחים בפינה את אותם אנשים שהיו ולקחו חלק במפגש כמוכם.

אני זוכר מפגש גדול בשבת,המון רכבים לקחו חלק ,אפשר לתת כמה שוטים לעוד רכבים שהיו במפגש.

ולמי ששאל כן חלק מהעניין הוא התמונות,בעיקר שמעוניינים להרגיש שייכים למפגש.

אני כל פעם מחדש מוצא את עצמי בויכוח תמידי איתכם בעיניין התמונות.

אני לא יכול להכריח אתכם לשנות פאזה ,אבל יהיה נחמד אם ניראה בתמונות הבאות עוד רכבים ולא רכבים קבועים!

קח זו כהערה בונה.

לשיקולך האישי.

באשר למפגש-כמה מילים טובות:

המפגש כרגיל היה מאורגן ואיכותי ,המארגנים כשיגרה אירגנו והוציאו לפועל מפגש גדול איכותי ונעים לשהיה.

ישר כוח למפגשים הבאים!

ערב טוב.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...