Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון Vag's World

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסף אני לא יודע בקשר ללמה לא צילמו את הרכב שלך, כי בתכלס זהו מיפגש ראשון שלי בוואג וורלד, והאמת דיי בכללי מיפגש ראשון שאני לא מחנה בקיבינימט, וזה שהוא ג'יפ זה הכל בצחוק.. הרכב שלך מגניב, ובהחלט נוסע טוב מאד!

היה אחלה של מיפגש, מאד נהנתי להכיר את האנשים, ומהמכוניות, וכמובן מהאוכל!

לגבי הפסאט אז איפה פרטים אתה רוצה לדעת?

כמו שרשום פסאט VR6 מקורית בין הבודדות בארץ.

הקוראדואים רובם עם מנועי 1.8T.

Flash Red VW Corrado 16V

פורסם
לא.

ה-vRS שייכת ל-Petelking.

במפגש הבא אולי נביא עוד אחת...

:-D

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
פיליפ.את התמונה הזו ראיתי כבר ובנינו אם האוטו של אריק לא היה שם לא הייתם טורחים לצלם. [ואריק אולי האוטו שלי ניראה ג'יפ ליד שלך כמו שאמרת,אבל זכור לי שהוא נוסע חזק יותר:twisted:]

שוב,אין פה קשר לקיפוח אלה להיות פיירים לכלל חבר המשתתפים,לא שאני בא לעקוץ אבל הרכבים של כמה מהאנשים קבוע מופיעים ברוב הגדול של התמונות כימעט כל מפגש,אין לי בעיה כלל וכלל עם העיניין,הבעיה שלי היא שלצד זה אתם שוכחים בפינה את אותם אנשים שהיו ולקחו חלק במפגש כמוכם.

אני זוכר מפגש גדול בשבת,המון רכבים לקחו חלק ,אפשר לתת כמה שוטים לעוד רכבים שהיו במפגש.

ולמי ששאל כן חלק מהעניין הוא התמונות,בעיקר שמעוניינים להרגיש שייכים למפגש.

אני כל פעם מחדש מוצא את עצמי בויכוח תמידי איתכם בעיניין התמונות.

אני לא יכול להכריח אתכם לשנות פאזה ,אבל יהיה נחמד אם ניראה בתמונות הבאות עוד רכבים ולא רכבים קבועים!

קח זו כהערה בונה.

לשיקולך האישי.

באשר למפגש-כמה מילים טובות:

המפגש כרגיל היה מאורגן ואיכותי ,המארגנים כשיגרה אירגנו והוציאו לפועל מפגש גדול איכותי ונעים לשהיה.

ישר כוח למפגשים הבאים!

ערב טוב.

אם תרכיב ג'אנטים BBS כמו של עידן או אפילו תחזיר את המקוריים של האיביזה,אני מבטיח לך שתזכה להרבה יותר תמונות.:arrow:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אורן על מה אתה מדבר?

הלנסו שלי מדהימים.

אני עף עליהם.:wink:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...