Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU טוב או 2DIN סיני ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הפיוניר 6950 שלי לאט לאט הולך לעולמו ויש לי תקציב של כ 1700 ש"ח לHU חדש.

מצד אחד יש לי את המערכת הסינית הזאת אשר מכילה הרבה פנצקיות נחמדות (כגון GPS/BT/USB/IPOD והנתונים נראים מרשימים).

מצד שני אני לא בטוח באיכותה של מערכת זו, והאם היא תוכל לספק סאונד טוב לרכיבים שמותקנים אצלי (ניתן לראות בחתימה), ולכן מנגד אני שוקל קנית HU (לא מערכת מולטימדיה) אשר תכלול BT וחיבור USB (רצוי שישלוט גם על האייפון שלי) ותהיה בעלת סאונד ופונקציות שלא נופלות מהפיוניר שיש לי כרגע.

אשמח מאוד אם תעזרו בהתלבטות, וגם אם תוכלו לתת המלצות ל HU בתקציב הנקוב.

תודה מראש.

פורסם

היי.

כמובן שמוצר סיני לא יתן לך אותה תפוקה של מוצר איכותי מבית טוב .

תבין שמוצר סיני יכול להיות מאוד נחמד מבחינת סאונד ופיצ'רים, אבל כל השוני פה הוא באיכות החומרים וההרכבה.

מנסיון של חברים שרצו לחסוך כמה שקלים וקנו מוצר סיני,לאחר כמה זמן הפנל הנופל נפל ללא שוב , כפתורים כמו הווליום התפרקו וכו' וכו'.

עדיף לך לקנות HU נחמד שתומך בכל הפיצ'רים האמורים .

לי יש SONY מעולה אבל לא תומך ב BT (כי אין לי צורך ) בחצי מהתקציב שלך ויש לו USB עם תמיכה באייפון אייפוד והמון פיצ'רים מעולים.

דבר נוסף הוא שאתה יכול לחסוך עוד חודש חודשיים (תתאפק מה יש :lol: ) ולקנות 2DIN מאיכות טובה או אפילו מיד שנייה .

בהצלחה !

פורסם

תודה רבה על התגובה.

אבל זה לא שאני חוסך כל חודש לקנית ה HU יש לי עד 2000 ש"ח כדי לקנות אחד וזהו.

פורסם

עצה

אם אין לך בקשות מיוחדות לרדיו דיסק עם חיתוכים למיניהם או אופציות מסובכות פשוט תחפש בזאפ רדיו דיסק עם BT וחיבור USB רק שיהיה מחברה טובה (PIONEER JVC SONY וכו') אתה תמצא גם בפחות מ-1000 אחד שיעשה את העבודה כמו שצריך .

אחרי שתמצא תחזור ואני אתן לך טלפונים של אנשים שמוכרים בזול (מאזור אשקלון) .

פורסם
עצה

אם אין לך בקשות מיוחדות לרדיו דיסק עם חיתוכים למיניהם או אופציות מסובכות פשוט תחפש בזאפ רדיו דיסק עם BT וחיבור USB רק שיהיה מחברה טובה (PIONEER JVC SONY וכו') אתה תמצא גם בפחות מ-1000 אחד שיעשה את העבודה כמו שצריך .

אחרי שתמצא תחזור ואני אתן לך טלפונים של אנשים שמוכרים בזול (מאזור אשקלון) .

אני צריך את החיתוכים המינמליים שיש לפחות, כמו HPF ו LPF , ואם יש TC אז מצויין.

כרגע אני נעול מבחינת HU של קלריון 786. אז אם יש לך מישהו באיזור אשקלון שמוכר אותו במחיר טוב אשמח אם תגיד.

פורסם

אם יש לך מגבר אתה לא צריך HU עם חיתוכים (לדעתי).

אם אין לך מגבר אני יכול להמליץ לך על HU שקניתי במחיר מאוד זול של SONY אצל יבואן שגר במושב אמונים .

יש לו המון רכיבים (את הכל בעצם) אם תרצה פנה אלי בהודעה פרטית.

קניתי אצלו את כל המערכת שלי מאוד בזול .

אלעד.

• תוכן חדש...