Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת הבעיה ככשואלים אנשים שמבינים והם עונים מה היו קונים לעצמם ולא מעריכים את הצרכים של השואל.

ב-G11 אתה משלם על איכות, אבל על כזו שאתה לא צריך ולא תדע להעריך. אם כבר, לקנות את ה-S90 ולהמנע מהמשקל והגודל המיותרים של ה-G11 (אותו חיישן, אותה איכות תמונה), יחד עם הפונקציות שלעולם לא תדע להעריך או להשתמש. זה כמו לקנות פיק-אפ כשאתה לא צריך את תא המטען או מכונית עם גג נפתח, כשלעולם לא תוריד את הגג או מכונית עם טורבו, כשלעולם אתה לא עובר את ה-3K סל"ד או... הבנת.

יש לי קרובת משפחה שמסתובבת עם המשקולת הזו, כי כסף יש לה והיא ביקשה את "הכי טוב". כמובן שהי אמצלמת רק על אוטומט ולא נוגעת בערימת הכפתורים שבאה עם המצלמה. גם בזבזה כסף וגם הוסיפה סיבוכיות שלפעמים דופקת לה את התמונות.

לצלם הדיוט, זה שמצלם על אוטומט, TZ7 זו מצלמה מעולה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מניסיון שלי ה LX3 לדעתי עדיפה מהקנון G10 את ה G11 לא יצא לי לקחת לידיים עדיין ככה שאני לא יכול להגיד עליה כלום. היתרון שאני מוצא בLX3 זה הגודל והעדשה הרחבה יותר 24 לאומת 28 מילימטר , הצמצם וכמובן יכולת הוידאו שטובה יותר מהקנון(כל היתרונות כוללים גם את הG11).

וכמו שצויין אם אתה באמת הולך לצלם רק על אוטומאט חבל לבזבז סכומים כאלה שאתה לא באמת צריך את כל הפונקציות האלה.

לא משנה מה תבחר אני בטוח שיהיה מרוצה בכל מיקרה לאומת הפוג'י שלך כי המצלמות בימנו הרבה יותר איכותיות מהS5000, בכל מיקרה בהצלחה.

פורסם

עוד פעם עצה לא רלוונטית?

מה צלם חובב שמצלם על אוטמט צריך 24 ברחב, ומה מעניין אותו צמצם 2.0?

לעומת זאת, את מגבלת הזום הוא ירגיש מצויין.

בכלל, כמצלמה יחידה ה-LX3 היא בעייתית גם לצלם חובב רציני, אלא אם היא תפורה על סגנון הצילום שלו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תודה לכל המגיבים.

אחרי שהלכתי עם החלטה לקנות את ה G11, ביקשתי בחנות (MDK בת"א) לראות ולשחק גם עם הפוג'י S200EXR.

בסופו של דבר רכשתי את הפוג'י. מבחינת תכונות המצלמות כמעט זהות, לשימושים שלי נראה לי שהפוג'י תתאים יותר.

שוב, תודה על נעצות וההכוונה.

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...