Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ותודה למגיבים.....

לפי מה שהבנתי,החלפת רצועת הטיימינג היא עבודה די קשה ומסובכת עקב ההגעה לרצועה עצמה,שנמצאת במקום די מסובך.

יש לי מגאן 2003 ,וכשאני פותח את מכסה המנוע , אני רואה ישר, בלי שום מאמץ נוסף,רצועה ,(שנראית לי כמו הטיימינג),אשר מתחברת לגובה,מלמטה למעלה.הרצועה שאני מבחין בה,היא הטיימיג?או שזו רצועה אחרת?ואם כן אז היא לא ממש ממוקמת במקום עמוק ומסובך..אשמח לתגובות.

פורסם

בדר"כ רצועת הטיימינג מכוסה במיכסה בצד המנוע, אם אתה עם הפנים לכיוון המנוע היא אמורה להיות בצד שמאל של המנוע. כאשר מסירים את המיכסה הנ"ל רק אז ניתן לראות את הטיימינג. אני מאמין שגם במגאן זה כך. זו הרצועה שמחברת בין הקאמשאפט (המוט המזיז את השסתומים הנימצאים בראש המנוע) לבין הקראנקשאפט) המוט המזיז את הבוכנות. היא יושבת על הפולי העליון למעלה ועל הפולי התחתון מאחורי הגלגל למטה ועוברת לה בין מותחנים. לפי תיאור זה בדוק שאכן היסתכלת על הרצועה הנכונה.

:)
פורסם
שלום לכולם ותודה למגיבים.....

לפי מה שהבנתי,החלפת רצועת הטיימינג היא עבודה די קשה ומסובכת עקב ההגעה לרצועה עצמה,שנמצאת במקום די מסובך.

יש לי מגאן 2003 ,וכשאני פותח את מכסה המנוע , אני רואה ישר, בלי שום מאמץ נוסף,רצועה ,(שנראית לי כמו הטיימינג),אשר מתחברת לגובה,מלמטה למעלה.הרצועה שאני מבחין בה,היא הטיימיג?או שזו רצועה אחרת?ואם כן אז היא לא ממש ממוקמת במקום עמוק ומסובך..אשמח לתגובות.

אתה מבחין ברצועת המנוע (אביזרים) ולא ברצועת התיזמון, שתמיד מוסתרת ע"י כיסויים.

פורסם

אם זה ככה אז VOGYVOG טוען שהרצועה שאני רואה היא הטיימינג?ואם כן למה העבודה של הגעה והחלפה של הטיימינג כל כך ארוכה ומסובכת?

פורסם
אם זה ככה אז VOGYVOG טוען שהרצועה שאני רואה היא הטיימינג?ואם כן למה העבודה של הגעה והחלפה של הטיימינג כל כך ארוכה ומסובכת?

לא כך טענתי ידידי.... אציין שוב שרצועת הטיימינג מכוסה במיכסה בדר"כ בצבע שחור ורק לאחר הסרת מיכסה זה ניתן לראות את הרצועה עצמה. על פניו ניראה שהרצועה שגלוייה לך לעיין כרגע היא רצועת האביזרים שבין היתר עוברת בין האלטרנטור משאבת הגה מותחנים ומדחס (לפעמים אלה 2 רצועות אביזרים). העבודה של החלפת רצועת טיימינג מורכבת מהסיבה שכדי להגיע אליה דבר ראשון צריך להוריד את רצועות האביזרים ואת מיכסה הטיימינג ורק אז להוריד אותה ע"י פירוק פולי תחתון וההזת המותחן שדרכו היא עוברת. כמו כן חשוב שבהרכבת הרצועה החדשה הפולי העליון והפולי התחתון כלומר הקאמשאפט והקראנק שאפט יהיו מכוונים כמו שצריך לפי סימנים שקיימים עליהם על מנת שהמנוע יעבוד עגול וכמו שצריך כי במידה והכיוון הזה לא נעשה המנוע ייתכן ולא יניע או יניע ויזייף מאוד ואף עלולים להידפק שסתומים. אין ספק שכל הכסף שמשלמים בהחלפת טיימינג זה על העבודה עצמה כי החלקים זה באמת כסף קל.

:)
פורסם

ברכבך לא ניתן ליראות את רצועת התיזמון וגם לא ניתן להסיר כיסוי מסוים

כדי ליראותה מיכוון שהמכלול הראשון שצריך לפרק כדי לראותה הוא תושבת מנוע

ומה שמסבך את החלפת הרצועה ברכבך הוא שלא ניתן להחליפה ללא כלים

יעודיים ודיוק בזמן העבודה

בברכה ניצן ושבוע טוב

www.shaft.co.il

• תוכן חדש...