Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יתכן והבעיה שלך שונה ממה שהיה לי אך אתאר לך איך הגעתי לפתרון שלה.

מנורת הברקס שמותקנת בחלון האחורי לא עבדה, פתחתי את הכיסוי בצד הפנימי של הדלת כדי להגיע למנורה, בדקתי אותה עם מנורת 12V והיה מתח - את התנין חברתי לרכב ולא לדלת, החלפתי מנורה ועדיין לא פעלה, כאשר הורדתי את הדלת האחורית שמתי לב שפעם המנורה נדלקה ופעם לא. שמתי לב לב שכשהחזקתי את הדלת בצורה מסויימת היא פעלה קבוע.

ניסיתי להבין מה הקשר והדבר היחידי שעלה לי הוא שישנה כנראה בעיית הארקה לגוף הרכב כנראה והחיבור היחידי בין הדלת לרכב הוא מהצירים. הצירים היו מעט חלודים ומטונפים, לקחתי ספריי שמן חודר WD40 ושימנתי את הצירים וניקיתי את החלודה עם מברשת ברזל קטנה וניקיתי שאריות לכלוך. מאז האור עבד כמו שצריך.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון בנושא : אתמול כשהייתי אצל הורי שהם בעלי היורוסוויפט שהואר ברקס בשמשה האחורית שלהם לא עבד .

תחילה הלפתי שוב נורת ברקס בשמשה האחורית לחדשה אך - הנורה עדין לא דלקה בעת מתן ברקס .

אז אמרתי בוא ננסה לנקות את צירי הבגאז'(תא המטען) מה יש כבר להפסיד .

ואכן נקיתי את הצירים של הבגאז' בעזרת סמרטוט רטוב .

ואכן לאחר הניקוי בדקתי אינספור פעמים ונורת הברקס בשמשה האחורית חזרה לפעול , את האמת הייתי מאוד ספקן לגבי הפיתרון המוצא של ארז .

תודה ושבת שלום לחברי הפורום , אמיר .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

מסתבר שבאמת המנורה מקבלת מינוס מהצירים, שמחתי לעזור! גם אני הייתי ספקן בהתחלה :wink:.

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...