Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

כמו בכל שנה לפני ביצוע הטסט אני מכניס את הרכב למוסך לטיפול שנתי הכולל החלפת שמן מנוע ומסנן שמן ואוויר ובנוסף הטיפולים שהרכב נזקק להם לפי זמן\קילומטרז' וכתוצאה מבלאי.

הרכב כאמור הוא 205 שנת 94 1400 שעבר 190,000 ק"מ.

טיפול ה10 כלל החלפת שמן - 95 (חצי סינטטי - סונול) אני מניח שזה מחיר מופרז לסוג השמן הזה.

מסנן שמן 27

מסנן אויר 29

מסנן דלק הזרקה 58

טיימינג 80

מותח טיימינג 90

משאבת מים 170

נוזל קירור 45

סט רצועות 2 יח' 98

נוזל בלמים 24

צינורות בלם 2 יח' 84

תוסף 10000 GOLD LABLE 75 לא ביקשתי שמו על דעת עצמם כנראה.

סה"כ עבודה 720

בנוסף המוסך העביר את הרכב טסט (עקב השנה נדרש אישור על תקינות מערכת הבלמים) 55

וכתוב כוון שפור (אין לי מושג מה זה אומר) 70

סה"כ החשבון 2000 ש"ח

אחרי שעשו את כל הדברים הרגילים שמחליפים בטיפול 10 כולל החלפת צינורות בלם קידמי שהיו סדוקים, שאלתי את המוסכניק אם לא הגיע הזמן להחליף טיימינג מכיוון שהפעם האחרונה שהחליפו הייתה ב2006 לפני 4 שנים בדיוק, ראוי לציין, שמאז ועד יום, הטיפול הנוכחי, עברתי עם הרכב 24,000 ק"מ שזה 6,000 ק"מ לשנה. אחרי שהוציאו את הרצועה הסתבר לי כמה מזל היה כי היא כולה הייתה סדוקה ולא הייתה מחזיקה עוד הרבה, שאלתי את המוסכניק אם על הדרך יבדקו את משאבת המים, אם יש טעם להחליפה ונאמר לי שהכל יבדק, המזל לא נגמר כאן והסתבר לאחר שהסירו את כל הרצועות, המשאבה כולה "רקדה" לאחר מכן נאמר לי שהוציאו אותה בחלקים כי היא כולה התפרקה. אגב, מצתים שנבדקו (DENSO) בעלי 2 אלקטרודות, נאמר שיחזיקו עד לטיפול הבא.

מקווה לא לחזור למוסך לפני שנה הבאה :roll:

מה דעתכם על העלות?

אשמח לתגובות.

יום טוב.

פורסם

שלום רב !

המחיר סביר אך לא ברור מה מרכיב העבודה של החלפת הטיימינג ומשאבת המים, ובאיזה נוזל קירור השתמשו, לפי המחיר מלאו מי ברז עם צבע ירוק.

במחשבה שנייה, במידה ומחיר החלפת חגורת טיימינג ופלגים הוא 1300 שקל בנוסף ל700, שכבר שילמת, על חלפים, המחיר מעט יקר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב !

המחיר סביר אך לא ברור מה מרכיב העבודה של החלפת הטיימינג ומשאבת המים, ובאיזה נוזל קירור השתמשו, לפי המחיר מלאו מי ברז עם צבע ירוק.

במחשבה שנייה, במידה ומחיר החלפת חגורת טיימינג ופלגים הוא 1300 שקל בנוסף ל700, שכבר שילמת, על חלפים, המחיר מעט יקר.

בברכה

צביקה

המחיר הכללי לכל העבודות הא 720ש"ח והפלגים לא הוחלפו בסופו של דבר אלא רק נבדקו וכשנצאו תקינים הוחזרו למקומם.

תודה רבה.

פורסם

שלום רב !

מומלץ שתספק פרוט נרחב וברור יותר של מרכיב העבודה והחלקים בנפרד, עם מרכיב מחיר מדוייק לכל חלק, רצוי ומומלץ גם את שם היצרן.

בכל מקרה מרכיב החלפים 1300 נראה מוזר, וגבוה, וזאת בנוסף לפירוט מחיר החלפים שציינת בתחילה לא תואם ולא מסתדר לי עם החשבון הסוופי, מומלץ שתצרף העתק חשבונית אם יש לך, ללא ציון שם המוסך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...