Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין חדש תחת השמש,משטרת יחסי הציבור אוהבת ליצר כותרות,תכף יגידו שהוא גם רצח את ארלוזורוב

כאילו שאין לי"מר מה לעשות,כמו פשעים רצינים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חג שמח

באווירת החג אני מקווה שהפור יתהפך ויאפשר לנו פעילות מוטורית מבוססת ורצינית.

לגבי הכתבה ומה שנאמר.

ראשית, כואב לי שעוד אדם צריך לשלם מחיר אישי - מוצדק או לא, פחות רלוונטי כי בצורה מתוקנת זה לא היה קורה.

יותר מדי אנשים נחשפים ונפגעים על בסיס אישי ואין למי לפנות לגיבוי בצורה מסודרת.

חברים, המאבקים והמלחמות על קיום דברים אלמנטרים כפי שקיימים בכל העולם, במקרה הזה ספורט מוטורי, הם אינטרסים משותפים לציבור רחב ומדינה שלמה, אם מקבלי ההחלטות לא מבינים את זה, לפחות כל העוסקים בדבר צריכים להשכיל ולראות כי אין דרך אחרת מאשר לגבות אחד את השני, לעזור לחזק ולתת תשובות נכונות לא מטעות לכל השואלים המחפשים והעוסקים.

הכתבה מגמתית, העיתונאית יפעל גליק, חוטאת למקצוע בצורה בוטה, זה לא עניין של אייטם צהוב או לא, זה פשוט פאתטי שמטרת ישראל מבצעת פעילות בעקבות כתבה בטלוויזה והכתבת שאמורה להיות כלב השמירה של הדמוקרטיה הופכת לגור חסר אופי ומתרפס ומשתף עם זה פעולה? עם מעשה אווילי של משטרת ישראל? היכן הכתבת שתתעמת עם מפקד המרחב ותעמיד שאלות בנוגע למצב בארץ? בנוגע למה מתכננת המשטרה בנושא? האם הכתבת יפעת גליק לא מבינה כי תפקידה כעיתונאית לדחוף מדינה וממשלה לתיקון העיוותים וליצירת צדק חברתי באשר הוא? הכתבת לא עושה את עבודתה כלל וכלל, היא מוזנת מקומוניקטים והכי חשוב, נהנת לומר "בעקבות חשיפת העיתונאית בשבוע שעבר...." בזיון, עיתונאית בשקל, מחזק את חולשתה גם בכתבה הקודמת אשר לא הובילה שום קו ברור בנוגע לכיוון הכתבה שהתפזרה לכל הכיוונים ובסוף איכשהו יצאה קצת פרווה ולא מזיקה.

הרס"מ ה"חביב" בכתבה - ראה את כתבתה הקודמת של גליק כנראה יותר מדי פעמים ושואל את אותן שאלות? ביטוח? ניירות? אם מישהו ייפצע? פתאום כל כך אכפת לו מהסביבה? בטח הוא וכל החברים שלו ישבו בסלון בערב שבת והתלהבו מזה שהוא בטלוויזיה - איזה שאלות לא קשורות, לא מקדמות ולא מובילות לכלום.

לגבי החששות שעלו פה על איך נוצג ע"י התקשורת בנקודה כזו או אחרת, זה רק תלוי בנו, כאשר יש דובר אחד, פה אחד והתנהלות אחת למהלך כלשהו, זהניתן לשליטה, במידה וכולם מדברים, אין קו אחיד ולא ברור מה רוצים להשיג, כמובן שעושים מאיתנו קציצות.

אם רוצים לעשות הפגנה, בג"ץ, פעילות או כל רעיון טוב כזה או אחר, צריך מי שידברר אותו בצורה מקצועית ומבוקרת, ביחסי גומלין עם העיתונאים והעיתונות. שלב ראשון למשל - יפעת גליק לא היתה מקבלת יותר אייטמים בלעדיים ומעניינים שקשורים לתחום והיתה מפספסת הרבה סקופים - כך יוצרים מערכת יחסים מבוקרת ונכונה בין הכתבים לספקי המידע - אנחנו קובעים איך נצטייר אם נפעל נכון.

ואפרופו עורכי דין. מישהו מכיר עורך דין לתבוע את ערוץ 2 שלקחו חומרי וידאו בלי רשות לאייטם מניפולטיבי שכזה?

שבוע טוב

וחג שמח

ברכה והצלחה

ישראמוטור - ספורט מוטורי ישראלי

פורסם

זה ששני הרכבים הוחרמו לא אומר שהם נשלחו לגריטה נכון?

מה יעלה בגורלם?

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

אם רוצים לעשות הפגנה, בג"ץ, פעילות או כל רעיון טוב כזה או אחר, צריך מי שידברר אותו בצורה מקצועית ומבוקרת, ביחסי גומלין עם העיתונאים והעיתונות. שלב ראשון למשל - יפעת גליק לא היתה מקבלת יותר אייטמים בלעדיים ומעניינים שקשורים לתחום והיתה מפספסת הרבה סקופים - כך יוצרים מערכת יחסים מבוקרת ונכונה בין הכתבים לספקי המידע - אנחנו קובעים איך נצטייר אם נפעל נכון.

אודי,

אבל הרי לא זו ה בעייה שלנו?

הרי כולם כבר אמרו מזמן שאנחנו מפוזרים\לא מאוחדים\דיסאינפורמטיבים ועוד הגדילו ואמרו שאותם אנשים שכביכול אמורים לייצג אותנו בכנסת עושים את עבודתם לא ממש על הצד הטוב ביותר...

אז לאן יש לחתור? ככל שאתה מגיע גבוה יותר בסולם ה"דרגות" בנושא - אתה מגלה שושו גדול יותר - עובדה קיימת היא שכל "חבורה"\מועדון חדש\איש פרטי שמנסה להתעניין או לנסות לעזור לקדם את הסיפור מכל זווית נתקל בחומת מגן מטורפת.

אם זה נכון או אמת אני לא יודע וגם לא מעניין אותי - מה שאני כן יודע זה שישנם אנשים בודדים שאמורים להיות הפה המקצועי הדובר שלנו...היכן הם? מדוע הם לא כותבים או מגיבים כאן למען ידע הכלל?

האם ישנו מקום אחד בו ניתן להתעדכן על כל הנעשה בחוק? ישנו ארגון אחד או אדם אחד שיכול לתת הרצאה או תגובה הולמת מושלמת בנושא לכלל הציבור שכאן? האם זוהי לא חובתו?

חוסר התגובה שלהם (ואולי הפורום הציבורי הזה הוא לא המקום) הוא כבר מעבר לבדיחה גרועה...

פורסם

צר לי אודי

אולי לא אשמע פופולרי פה אבל מה אתה בעצם מבקש? שהעיתונות תעלה לרגל וכל הזמן תפרגן,תתמוך,תעלים עיין? לזה אתה רוצה להגיע?

ישנם פנים רבות לעיתונות ,אבל מעבר לצדק הפואטי של מיסמוס כל נושא הספורט המוטורי מזה 10 שנים

ומעבר ל"עוול" שנגרם, יש שוב לזכור שאותם אנשים (ולא נחזור על זה שוב ושוב) חטאו

עכשיו יש לפעול להורדת המתקפות,ולכרסם באותן האשמות

למשל

יש להציג את התוכנית שהוצגה במשך שנה שלמה בערוץ הראשון שבה נהגו ברכב ראלי ללא ביטוח,ללא מספרי זיהוי,ועשו בה שימוש תחרותי (מדדו זמנים)

ואודי עוד דבר

אין אפשרות לסתום פיות למי שמתבקש להיות מרואיין בטלוויזייה זה חזק מכל חוזה

החוכמה ? לברור את המילים בקפידה,וככל שאנו רואים את הכתבה הראשונה אנו למדים שלא הכשלנו אף אחד.

מירוצי מכוניות

פורסם
אין מילים.

חלם כאן ולא בפולין

הלואי והיינו כמו בפולין, יש שם ספורט מוטורי מדהים.

מקווה מאוד שבקרוב תופתעו לשמוע על קשר פולני ישראלי על המסלול (לא בארצנו "הנאורה" כמובן).

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

לא יודע איך אתם, אבל "מוסד הרייטינג" הורג אותי.

פעם מראים וחושפים ארועים מוטורייים לחיוב ופעם חושפים ומראים שזה "לא חוקי ומסוכן".

לא יודע איך אתם, אבל אני אישית לא רואה יותר חדשות בערוץ 2.

כשמהדורת החדשות מתחילה, אני עובר לערוץ המתחרה.

אני יודע שזה טיפה בים,אבל זה מה שאני עושה לאות מחאה.

לידיעתכם, מנהלי הערוץ בודקים גם את הרייטינג, של מהדורת החדשות.

פורסם

רוי

דבריך נכונים אך יש לדייק דבר אחד, איש מקצוע אינו דובר. הוא יכול להיות בעל תפקיד, הוא יכול להיות מנכ"ל, יזם או כל דבר אחר, דובר - הוא מקצוע לכל דבר והוא לומד את החומר ומגיב בהתאם אבל, וזה אבל גדול, הוא יודע לברור את המילים ולדברר את מושא הדברור בצורה שתעבור קהל, שתעבור ציבורית ותגרור הדים רבים שתעמיד את ה"אשמים" בצורה מביכה ולכן ירצו לפעול - שוב, למען האינטרס הפוליטי שלהם להצטייר כמו שצריך.

דובר יודע לגרור בלשונו תגובות ולצייר את מושא הדברור בצורה הנכונה בהתאם לזמן ולמקום - כן, לפעמים זה קצת שונה מהמציאות אבל לטובת השגת המטרותף אלו הם כללי המשחק. הרי לא כל מה שאומר כל דובר של כל שר או וועדה אנו מאמינים אוטומטית נכון? אבל התגובות צצות בהתאם ומכאן אח"כ המעשים.

דני, זה בסדר, אתה לא פופולארי, אבל גם אני איתך ולא כך טענתי. ממש לא אמרתי שהעיתונות צריכה להיות אם אנשי הספורט המוטורי קרי איתנו, ממש לא אמרתי שצריך לשמור עלינו, להגן עלינו או ללקק לנו... חלילה, מה שאנו חווים כנראה שמגיע לנו בגלל הסעיף הראשון שכתבתי - חוסר שפה אחידה, חוסר במסרים חוזרים ונשנים וברורים, מחסור בפה אחד ואחד בלבד שמדבר עם העיתונות בשם כולם - אבל לך תבנה מדינה.

ברור דני שהעיתונות תחפש לתקוף - מכונת הרייטינג רואה דבר אחד בלבד מול עיניה. לפעמים המערכת מוזנת באייטמים שהם פיקציה אחת מוחלטת כי זו האסטרטגיה של הדובר, האסטרטג וכו', וככה מקבלים חשיפה, לפעמים גם דרך פרובוקציה.

מה שאני אומר, זה שתקשורת זה כלי שצריך לדעת להפעיל, עשיתי זאת רבות, בדיוק כמו שרבים כאן מיומנים בנהיגה, עם התקשורת משחקים ולא מחכים לחסדיה לטוב ולרע. כאשר עובדים עם התקשרות בצורה רציפה נוכחים לדעת שאינך מחכה לאייטם כדי לגלות איך הוא יוצג, אתה פותח את אפיק התקשורת בו אתה מופיע ויודע מראש באיזו צורה תוצג כי אתה יזמת את האייטם או הגבת נכון - אלו הם כללי המשחק והמיומנות הנדרשת.

כל עוד אנו כעדרים ללא רועה הזאבים מחכים בדרך.

ימים יגידו.

חג שמח - ושהפור יתהפך - בזכות ולא בחסד.

ברכה והצלחה

פורסם
לא יודע איך אתם, אבל "מוסד הרייטינג" הורג אותי.

פעם מראים וחושפים ארועים מוטורייים לחיוב ופעם חושפים ומראים שזה "לא חוקי ומסוכן".

לא יודע איך אתם, אבל אני אישית לא רואה יותר חדשות בערוץ 2.

כשמהדורת החדשות מתחילה, אני עובר לערוץ המתחרה.

אני יודע שזה טיפה בים,אבל זה מה שאני עושה לאות מחאה.

לידיעתכם, מנהלי הערוץ בודקים גם את הרייטינג, של מהדורת החדשות.

זו גם הבעיה, כי אנחנו צפינו ועזרנו לרייטינג.

החרמת ערוץ 2 על ידך הינה צעד קטן ומבורך - אני בעד, ככה מתחילים דברים קטנים ומוצלחים שצוברים תאוצה.

אני אומר יותר מזה, אייטמים טובים, לא מועברים יותר לערוץ 2. אין סיבה שיהנו מהפרות אחרי שריססו את השדה.

אני איתך וקורא לכולם להצטרף.

ברכה והצלחה

פורסם

צר לי אני לא שותף לדעתכם אודי וגל

לא מחרים ולהיפך, תביטו שוב בכתבה ותראו מי יוצא מכל הנושא חבוט ולא חד

את כל האנרגיות צריך בללחוץ במקומות הנכונים

הכתבה לעניות דעתי לא עשתה רע לספורטאים

ולעניין הדוברות

הכל נכון צריך דובר חיצוני ממשרד שהוכיח דוברות מהי

התאחדות צריכה לתקצב את עניין הדוברות,

ולכן אני חוזר שוב לנושא התאחדות אחת גדולה שתקיף את כל העוסקים בענף כולל בתי הספר לנהיגה מתקדמת

אבל דיבורים יש כחול על שפת הים

מירוצי מכוניות

פורסם

הכותרת צועקת נעצרו מדריכים.

האם אכן נעצרו? - משמע נשלחו לתא מעצר או שעוכבו בתחנה או במקום לתשאול?

אם עוכבו אז זה דבר מרגיז אך מוכר. גם את הרכבים יחזירו שהרי לא ניתן להחזיקם לעד.

כשיש חוק ברקע אני גם נוטה להאמין שלא יוגשו כתבי אישום כלשהם.

מעבר לזה אין לי מה לומר ופשוט חבל לי על כל הקיטונות של כתיבה ששופכים כאן.

נסכם זאת כך:

רבותי, ההיסטוריה חוזרת. שום דבר לא אבד, לא נשכח. עוד נזכור: תחת גשם עופרת איך בסוריה צעד הפלמ"ח

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תוכן חדש...