Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פאסאט בלי לחשוב... אין צורך גם להסביר למה.

הדבר היחיד שאין בו צורך הוא ההודעה שלך. אם אין לך משהו אמיתי לרשום, אל תרשום.

אני מצביע מונדאו.

יהיה נחמד אם יהיה נימוק.

אני לא ארחיב על הפאסאט כי אין לי מספיק מידע על הרכב הזה.

לגבי השאר, מדובר בשלוש מכוניות טובות כשבשולשתן הנקודת כשל היא הגיר האוטומטי.

בשתי הצרפתיות יש גיר אוטומטי שפה ושם מתקלקל ודורש טיפול יקר יחסית אם כי בהתחשב במחירון הנמוך מאוד של ה-C5 מדובר בעיסקה טובה מאוד, גם אם יקרה משהו לגיר.

במונדיאו הגיר האוטומטי מסרס קצת את המנוע אבל מעבר לזה מדובר ברכב טוב ומהנה לנהיגה.

למגאן מס' יתרונות בתחום הבטיחות, תא מטען ענק בגירסת ה4 דלתות ונוחות טובה יחסית.

פורסם

אמרתי את דעתי... אני חושב שהפאסאט מצוינת עד לא מזמן הייתה לנו פאסאט שעברה תאונה היה לנו אותה 4 שנים וזכור לי כאוטו מצוין שנסע טוב ללא בעיות,מרווח (לעומת אחרות לא משהו אבל עדיין).

אני מדבר מניסיון עם הפאסאט ולא באויר =)

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
הדבר היחיד שאין בו צורך הוא ההודעה שלך. אם אין לך משהו אמיתי לרשום, אל תרשום.

יהיה נחמד אם יהיה נימוק.

אני לא ארחיב על הפאסאט כי אין לי מספיק מידע על הרכב הזה.

לגבי השאר, מדובר בשלוש מכוניות טובות כשבשולשתן הנקודת כשל היא הגיר האוטומטי.

בשתי הצרפתיות יש גיר אוטומטי שפה ושם מתקלקל ודורש טיפול יקר יחסית אם כי בהתחשב במחירון הנמוך מאוד של ה-C5 מדובר בעיסקה טובה מאוד, גם אם יקרה משהו לגיר.

במונדיאו הגיר האוטומטי מסרס קצת את המנוע אבל מעבר לזה מדובר ברכב טוב ומהנה לנהיגה.

למגאן מס' יתרונות בתחום הבטיחות, תא מטען ענק בגירסת ה4 דלתות ונוחות טובה יחסית.

דווקא לפאסאט יש את הגיר הפחות אמין,נכתב מספיק על הגירים המהוללים של פולקסווגן,הגירים של הצרפתיות לא הכי אמינים אבל לא גרועים כמו של הפאסאט,למונדיאו הגיר היותר אמין.

בכל מקרה אני הייתי הולך על פיגו 406 איכות נסיעה ונהיגה ב 3 רמות מעל שאר הרכבים המוזכרים פה,האמינות מהנסיון שלי עם שני רכבים והמון ק"מ היא לא פחות ממעולה,ולכן ההמלצה שלי על הרכב.

פורסם

תודה על העצות. אבל שמתי לב שהשנתון האחרון של 406 הוא 2002. מה מחליף את 406 מבחינת מה שציינתם לעיל, אבל בשנתון גבוה יותר?

פורסם
תודה על העצות. אבל שמתי לב שהשנתון האחרון של 406 הוא 2002. מה מחליף את 406 מבחינת מה שציינתם לעיל, אבל בשנתון גבוה יותר?

407.

אגב, גם אני שמעתי מפריק צרפתיות שבדק את הנושא ונסע על 2 הרכבים, שעם סט צמיגים טוב, הנוחות וההנאה מנהיגה של 406 עולה אפילו על זו של ה C5 בשנתונים מקבילים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

קח את הרכב אשר יהיה במצב הטוב ביותר עם היסטורית טיפולים מתועדת.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני הייתי ממתיץ לך ללכת על המונדאו.

לי יש אחת כזאת שנת 2002 רכב באמת מוצלח,קצת כבד אך בעל התנהגות כביש מצויינת!

הבעיה היחידה היא שהוא זולל דלק לא קטן...

• תוכן חדש...