Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב .

נסעתי עם הרכב לחבר נסעתי עם חלון פתוח בכסא שליד הנג, לאחר סוף הנסיעה באתי להרים תחלון מהמתג שלי (של הנהג) ומהמתק של הנוסע.

בשתי במקרים האלו החלון לא עולה הוא נשאר עד הסוף לא רואים חלון כלל, הבעיה שאפילו לא שומעים רעש של המנוע של החלון.

בדקתי פיוז פיוז וכולם היו תקינים בדקתי עם נורה + הוצאתי אותם ממקומם וכולם תקינים.

הייתי שמח לקבל חוות דעת מהו התיקון , האם אפשר לעשות אותו עצמי ובמידה ואי אפשר מה עלות התיקון.

הרכב עומד במקום ציבורי עם חלון פתוח אני מפחד שינבו לי אותו השמח לקבל תשובה כמה שיותר מהר זה יעזור בתודה שחר.

פורסם

גש לבית התקנות קרוב לביתך שיפתחו את הדלת ויראו מה מצב האזעקה והמנועים שלה,לדעתי המנוע עייף ולא יכול להרים את החלון או שנוצר נתק בחוטים,התקנת מנוע חדש שמרים את החלון יהיה זול יותר מאשר אם יגנבו את הרכב חלילה.

פורסם

נשמע כמו בעיה חשמלית. כשאתה מוריד את החלון אתה שומע את המנוע זז מעט?

כל מקרה תוכל לפרק את דופן הדלת, לנתק את הקונקטור של המנוע ולתת לו מתח ישיר כדי להעלות את החלון.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
נשמע כמו בעיה חשמלית. כשאתה מוריד את החלון אתה שומע את המנוע זז מעט?

כל מקרה תוכל לפרק את דופן הדלת, לנתק את הקונקטור של המנוע ולתת לו מתח ישיר כדי להעלות את החלון.

מקפיץ,

בעיה דומה בלנצ'יה דדרה - חלון חשמל יורד אך מסרב לעלות.

ניסיתי לנתק את הקונקטור מכפתור השליטה על החלון, לקצר את החוטים ולעקוף את המתג וזה עבד למשך שבוע אבל עכשיו הפסיק.

האם קיים ממסר נפרד להורדת החלון ואחד להרמת החלון? אולי ממסר ההורדה תקול?

• תוכן חדש...