Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומנם התמונות לא באיכות גבוהה אבל בהחלט ניתן להבין על מה מדובר!

[מדובר על מאזדה לאנטיס שנת 2000 מנוע 1.6]

1.jpg

2.jpg

3.jpg

11.jpg

22.jpg

111.jpg

222.jpg

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

ממש קשה להבין משהו מהתמונות הממוקדות האלו.

אם תוכל לעשות קצת זום אאוט, יהיה יותר טוב - ככה נוכל להבין איזה חלק באוטו מצולם בכל תמונה.

:)

פורסם

הבעיה שזה מצלמה של מירס 1.3MP, לא יבינו כלום אם אני יזוז אחורה.

השלושה תמונות הראשונות מימין זה הכנף מעל הגלגל השמאלי. [קודם שכבה ראשונה של ווקס, ואז עוד אחד ואז עוד אחת].

שני התמונות של השריטה הארוכה זה דלת ימין מאחורה ליפני הגלגל. [שכבה ראשונה ואז שניה].

שתי התמונות האחרונות זה תחילתה של הדלת האחורית מימין.

אנסה לעלות תמונות של הרכב כולו מאוחר יותר.

גם לא היה כול כך מה לצלם, רק רציתי להראות איך הורדתי שריטות וכמה כתמים של זפת [אני חושב].

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

פורסם

מכוניות בשנתון כזה אפשר כבר להשתמש באלכוהול או בטינר (בצורה עדינה כמובן) על מנת להוריד כתמי צבע כאלה של מכוניות אחרות

Polo 2012

פורסם

הערה קטנה בקשר לכמה שכבות ווקס: בגדול, אין יותר מדי שוני עם אתה שם שכבה אחת של ואקס או שתיים. כשאתה מורח שכבה שניה עצם המריחה מורידה את השכבה הראשונה או חלק ממנה. בלי קשר - צריך לתת לואקס הרבה זמן להתייבש (שעתיים עד יום) כדי שאפשר יהיה לשים עוד שכבה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

הווקס שאני משתמש בו זה טורטל ווקס בקבוק כחול, לא ממש אהבתי אותו.

ואני לא לוקח כסף, אני רק חובבן :)

הנה שני תמונות של הרכב אחרי שטיפה וווקס, אבל אי אפשר באמת להבין משהו, להבא אני יצטייד במצלמה טובה!

20Feb_0016.jpg

20Feb_0017.jpg

• תוכן חדש...