Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמאס לי לשמוע ילדים מפוצצים נפצים/חזיזים/לא יודע מה אצלי מתחת לחלונות הבניין.

אני מחפש דרך להיפתר מהתופעה אחת ולתמיד. להזמין משטרה לא כ"כ מועיל, כי המשטרה, יותר נכון הסיור של העירייה, באים, זה נפסק לזמן שהם נמצאים במקום, וכעבור אחרי עשר-עשרים דקות אחדי שניידת הסיור עוזבת, זה מתחדש.

אני מחפש דרך יצירתית וחוקית לגרום להם אחת ולתמיד. אני חושב בכיוון לבנות פצצה שבתכלס לא תפגע באף אחד, אבל תעשה בום גדול והרבה אור, או אפילו תפזר צבע.

או אולי למצוא דרך למשוך פדופילים למקום, או לא יודע מה.

רעיונות, מישהו?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אצלי מתחת לחלונות הבניין.

שקיות מים עובדות מעולה.

רוצה להפתר מהם יותר מהר? תשתין בתוך השקיות מים.:twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לנסות למכור לחבר"ה נפץ עם פתיל מקוצר,או לגרום להם נזק לפני שהנפצים יעשו זאת:-)

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

איומים זה אחלה, אצלנו תפסתי אחד מהם ואמרתי שיש לו שתיאופציות ללכת לחורשה ולעוף מליד הבית שלי, האופציה השנייה היא להמשיך ליד הבית וההשלכות הרבה פחות נעימות. מה שכן, תצלם, תראה איפה הם גרים, ותדבר עם ההורים.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אתה רוצה לעשות בום חזק?

אני לא חושב שזה מה שיעזור, סך הכל הם רוצים את הבום הזה.

אם בכל זאת תרצה להכין משהו שיעשה פיצוץ לא קטן תדבר איתי.

אני לא חושב ששקית מים תעזור כי אז אתה עלול לראות אבנים/נפצים מתעופפים לכיון החלונות.

קובי

פורסם

וואיי אצלנו זאת מכה!

הבית כנסת המרכזי של כל האיזור נמצא בצד השני של הכביש ובאים לשם כל הערסים הקטנים של כל השכונה.

לדבר עם ההורים המפגרים שלהם לא עוזר כי הם לא מבינים מה הבעיה ועל מה אני מתלונן.

כל שנה בפורים, אני ועוד 4-5 שכנים עולים לגג של הבניין שלנו (קומה 9) עם תחמושת משלנו: בצלים, ביצים, תפוחי אדמה,

אבנים דקורטיביות, שקיות מים וכו'.. ומה שהולך זה פשוט מלחמה, אי אפשר לתאר את זה, אתם חייבים לראות.

הם יורים שרקנים וכל מיני פורפרות על הבניין! חלקם עוברים את הגובה של הגג בהרבה..

היה לי שכן שהיה לו רובה של פיינט-בול והוא היה יורה על ילדים משועממים שמרעישים בלילה, חבל שהוא עבר דירה.

הקטע עם פורים זה שהם פשוט חוסמים את הכביש שהוא די ראשי וזורקים חזיזים על רכבים שעוברים.

מגיעות 5-7 ניידות לפזר אותם, יש לי וידאו של זה שצילמתי.

-עריכה-

בגלל שאני לא יודע להעלות סרטון, אז הנה תמונה מהסרטון שצילמתי. 3 ניידות ועוד אחת מאחורי השיחים + עוד איזה 3 בכביש הראשי.

ההורים של הילדים הלכו מכות עם הפקחים והשוטרים, פשוט סטנד-אפ :lol:.

123.JPG

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אתה יכול רק לעבור קודם ברחוב חטיבת גולני בחדרה? הסעה מ"סמי בכיכר" ובחזרה עליי (ברכב מנהלים ממוזג).

:twisted:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתה יכול רק לעבור קודם ברחוב חטיבת גולני בחדרה? הסעה מ"סמי בכיכר" ובחזרה עליי (ברכב מנהלים ממוזג).

:twisted:

לא למדת שלא לוקחים סיטרואן למשימות מיוחדות? :lol:

ואם כבר, אז לשכן שלי יש גרר של רנו. מצא מה לקנות. ;-)

פורסם

אם יש לך כלב גדול ומאיים בבית, זה מעולה!

אם אין, אז אני מציע לקנות רובה אוויר (עם כדורים מפלסטיק, או פיינטבול) ולהתחיל לירות כמו משוגע! :D

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

פורסם

עכשיו לתגובה ריאלית יותר:

אין מה לעשות חביבי,תשקיע באוזניות טובות או במערכת סראונד טובה,המלחמה מיותרת ומייאשת.

שבת שלום לכולם.

• תוכן חדש...