Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אבקש המלצה למכון בדיקה אזור פ"ת או כ"ס - רעננה.

מישהו מכיר את מכון קומפיוטסט באזור תעשיה סגולה?

בעיקרון אני קונה באופרייט ליסט בסגולה והשאלה היא האם בגלל שהם קרובים פיסית יש לי ממה לחשוש שהם מקושרים או שזה סתם פארנויה שלי

תודה

פורסם

זו לא סתם פרנויה.

מסגולה לכ"ס / רעננה, זה בערך כמו לנסוע מסגולה על כביש 5 לכיוון הרצליה. (במקרה הרע ייקח לך עוד 5 דקות).

ממליץ על מכון מבדק באיזור התעשיה בהרצליה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

באור יהודה יש מכון טסטים חדש יחסית ומסודר.

כמו כן ביהוד.

נסיעה של 10 דקות מסגולה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

איזה רכב אתה קונה?אני קניתי מהם כבר כמה פעמים בלי בדיקה.הרי אינפורמציה שהם נותנים לי.הסטוריה של טיפולים וכוי(גם הרי יש לך אחריות.למרות שזה לא הכי טוב ההאחריות שלהם)בקיצור זה יספיק לי כדי לא לבזבז כסף על מכוני בדיקה

פורסם

ממש לא מומלץ לוותר על בדיקה. היא עשויה להציל אותך מקניית רכב עם בעייה מהותית, ובמקרה הטוב, תהווה בסיס למו"מ והורדת מחיר שיכולה בהחלט לעלות על מחיר הבדיקה. אל האינפרמציה והאחריות שהם נותנים צריך להתייחס בחשדנות.

:turn-l:
פורסם

למה בחשדנות?זה לא איזה סתאם מגרש.חברה מכובדת כמו "אוויס"אלדן" וכו'.כמובן אפשר לעשות בדיקה להוריד כמה ג'ובות(בדרך כלל הם לא מורידים אלה מתקנים)אבל אם אתה מבין ברכבים ויש לך כל האינפורמציה הייתי מוותר על בדיקה

פורסם

מאוד מכובדת. היה לי העונג המפוקפק לנהוג ברכב של אופרייט ליס, אבל זה לא עניינינו.

האם אתה מכיר את פותח השרשור ובטוח שהוא "מבין ברכבים" ברמה כזו שהוא יכול לבדוק בעצמו?

אתה נותן עצת אחיתופל. העובדה שאתה נהגת על פיה לא משנה דבר.

ואגב, כותבים סתם, ואלא.

:turn-l:
פורסם
מבדק בהרצליה , או טסט בשרון כ"ס.

זה נבלה וזה טריפה.

מבדק בהרצליה פספסו פגיעת שלדה ברכב שבדקתי. לאחר מכן, לקחתי את הרכב לפחח שלי, בחור ותיק ומקצועי, שנתן מבט מלמטה לאחר פירוק מגן הפלסטיק בגחון (הם התעצלו) וחשף תאונה רצינית הכוללת פגיעת שלדה. פחח אחר שאישר את הממצאים.

המכון בכפר סבא פחות גרוע. לא זוכר דוגמאות קונקרטיות, אבל הם פספסו לא מעט דברים ברכב שמכרתי, לרבות תקלות ותיקוני פחחות (אשר כמובן שסיפרתי לקונה עליהם בטרם הבדיקה).

באזור הזה יש לי נסיון יחסית בסדר עם דינמומטר רעננה. אבל אם אתה כבר בפ"ת, סע למ.מ.מ. בבני ברק, הטובים ביותר לטעמי.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
זה נבלה וזה טריפה.

מבדק בהרצליה פספסו פגיעת שלדה ברכב שבדקתי. לאחר מכן, לקחתי את הרכב לפחח שלי, בחור ותיק ומקצועי, שנתן מבט מלמטה לאחר פירוק מגן הפלסטיק בגחון (הם התעצלו) וחשף תאונה רצינית הכוללת פגיעת שלדה. פחח אחר שאישר את הממצאים.

המכון בכפר סבא פחות גרוע. לא זוכר דוגמאות קונקרטיות, אבל הם פספסו לא מעט דברים ברכב שמכרתי, לרבות תקלות ותיקוני פחחות (אשר כמובן שסיפרתי לקונה עליהם בטרם הבדיקה).

שי

בדיוק על זה אני מדבר ולא משנה איך כתבתי סתאם או סתם.הכוונה ברורה(אנחנו לא באולפאנה)

• תוכן חדש...