Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה קמתי בבוקר ירדתי לרכב בדקתי שמן מים, מים יש שמן קצת חסר מילאתי כמה שחסר חיכיתי כמה דקות שיגיע למטה ובדקתי שמן יש כמות עד הסוף (אותו צמיגות שאני משתמש כל הזמן).

הנעתי נתתי לצ'וק האוטומטי לעשות את שלו ונסעתי את הנסיעה הרגילה שלי כמו בכל יום, אני מגיע לחנייה של בית הספר הוא מגמגם ונכבה, חשבתי אולי טעיתי בהילוך, הורדתי לניוטרל, לא מניע, עוד הפעם מניע מגמגם ונכבה, עוד פעם מניע נותן הרבה גז ואיך שאני מוריד מהגז מגמגם ונכבה, עושה רעשים מוזרים ויצא קצת עשן שחור אבל ממש ענן קטן והיה עשן אפור סמיך שייצא במכות כאלה ולא באחידות (כל האגזוז רטט), מניע עוד מכניס הילוך מתכבה, עוד פעם מתכבה. מכבה מנוע הולך 5 דקות לקנות טוקמן להתקשר למוסך חוזר מנסה ופתאום האוטו מניע מכניס להילוך ונוסע כאילו כלום לא קרה:shock:

מאז הבוקר הבעיה לא חזרה אבל אני מפחד להיתקע בטעות, האוטו מתקשה גם קצת להניע בעת שהוא חם צריך לשחק קצת עם הגז אבל בסוף תמיד מסתדר אחרי כמה שניות.

הרכב סויפט מודל 90 ידנית.

פורסם

איפה כל החכמים של הפורום?

הרכב היום סירב להניע בעת שהיה חם בטמפרטורת עבודה, נאלצתי להניע בדירדור וזה הצליח.

אני ממש לא מתכוןן להניע ככה תמיד למישהו יש אבחנה?

פורסם

שלום רב , די גי !

חכמי הפורום מסרבים לענות , משום שפתרון הבעייה רשום על הקיר באותיות קידוש לבנה,קרבורטור .

אך אתה מסרב לקרוא את הכתובת, שרשומה על הקיר והיא הפתרון לכל הסאגה שאת לא מעוניין לצאת ממנה בחודשים האחרונים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=302402

כל הבעיות שהזכראת בשרשורים האחרונים שלך, קשורים לקרבורטור בלבד !

כמו תצרוכת הדלק, סלד הצוק בעת התנעת מנוע קר, כבוי הרכב וגמגום בעת עצירה, והתנעה קשה.

חבר שלי יש לו מטוס רסוס, כזהוא לו התניע, התברר שהמצבר חלש, מה הקשר ליונדאי אקסנט של חבר שלך ולסוזוקי סוויפט שלך?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אורי מלמד, רח' יפו 100, מושבה גרמנית.

אל תתפתה לעשות אצלו דבר מלבד הניקוי.

הגיע הזמן שתגיע כבר למסקנה הזו! קראתי את השרשור הזה ואמרתי לעצמי "הוא לא ילמד!".

ממליץ לך אבל לקפוץ לצביקה, ולא רק בגלל הקפה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
האם הבעיה שלי דורשת רק ניקוי קרבורטור או כיוון או בכלל שניהם?

upppp

אין סיכוי שמדובר בקלאץ'? כי אמרו לי שהתסמינים האלו (תצרוכת דלק, חוסר תגובה וכו') יכולים להיות גם קלאץ'.

פורסם

חבר יקר,

אם צביקה אמר רוב הסיכויים שהוא צודק, כמו כן אתה לפי איך שניראה מוכן להחליף חצי רכב רק לא להגיע לניקוי/כיוון קרבורטור, זה לא שזה עולה 2000 ש"ח ובטוח שיותר זול מהחלפת קלאצ', אז במקום ללכת סחור סחור סביב קלאצ' חוטי הצתה, וקרינה אולטרא סגולית שיכולים לגורם לבעיה, תלך לבצע ניקוי וכיוון קרבורטור, אם הבעיה תמשיך אז אוליי זה משהו אחר, בכול מקרה ניקוי קרבורטור להזיק לא יכול,

פורסם

הנעתי נתתי לצ'וק האוטומטי לעשות את שלו ונסעתי את הנסיעה הרגילה שלי כמו בכל יום, אני מגיע לחנייה של בית הספר הוא מגמגם ונכבה, חשבתי אולי טעיתי בהילוך, הורדתי לניוטרל, לא מניע, עוד הפעם מניע מגמגם ונכבה, עוד פעם מניע נותן הרבה גז ואיך שאני מוריד מהגז מגמגם ונכבה, עושה רעשים מוזרים ויצא קצת עשן שחור אבל ממש ענן קטן והיה עשן אפור סמיך שייצא במכות כאלה ולא באחידות (כל האגזוז רטט), מניע עוד מכניס הילוך מתכבה, עוד פעם מתכבה. מכבה מנוע הולך 5 דקות לקנות טוקמן להתקשר למוסך חוזר מנסה ופתאום האוטו מניע מכניס להילוך ונוסע כאילו כלום לא קרה:shock:

מאז הבוקר הבעיה לא חזרה אבל אני מפחד להיתקע בטעות, האוטו מתקשה גם קצת להניע בעת שהוא חם צריך לשחק קצת עם הגז אבל בסוף תמיד מסתדר אחרי כמה שניות.

דני, כל הסמפומים שאתה ציינת מראים בברור על בעיה במערכת הדלק ככל הנראה. ובמקרה הפחות נפוץ בעיה במערכת החשמל שהינה פשוטה יחסית בסויפט.

אתה רשמת:

רכב מגמגם ונכבה,

לא מניע,

נכבה בעזיבת דוושת התאוצה,

עשן שחור,

עשן אפור סמיך,

תקלה נעלמית כלא הייתה,

קושי בהנעה במנוע חם,

כל אלה מצביעים על קרבורטור ככה"נ מלוכלך וסתימות אפשריות.

שאלותי אליך, מתי הוחלף מסנן דלק אחורי ומתי טופל הקרבורטור? האם בדקת את חוטי ההצתה הקיימים לבריחת ניצוץ או סדקים בחוטים?

עריכה:

בהמשך לשאלתך כאן ובפרטי, תרד מעיניין הקלאץ', אין שום קשר לתופעות שציינת. ואם הרכב שלך עדיין מצליח לזנק בעליות של חיפה ואין הרגשה של החלקת הקלאץ' אז ההפרדה שלו בסדר.

אורך חיי הקלאץ' שונה מאדם לאדם לפי הרגלי הנהיגה שלו והעומס על הרכב (עליות, משקל וכו') וגם מפאת איכותו. יש אנשים שישרפו קלאץ' אחרי עשרות אלפי קילומטרים בודדים וכאלה לאחר 100K ומעלה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הרכב לא מגיב לגז אני לוחץ עד הסוף והוא לא מעלה מהירות אלה רק סל"ד עולה ויש ריח שרוף זה גם קשור לקרבורטור או שזה כבר תסמין של קלאץ'?

פורסם

מצד אחד, תאורך אכן מעיד על בעיית קרבורטור, אבל התוספת שלך מהובקר מראה על מצמד (קלאץ') מחליק וזאת כנראה תקלה נוספת.

סביר למדי שיש שתי תקלות ברכבך, גם בעיית קרבורטור וגם מצמד מחליק.

ברור שדרך המסך והמקלדת, לא ניתן לאבחן זאת במדויק.

בברכה - רפי לין

פורסם

מצד אחד אמרו לי שזה שהקלאץ' מפריד בסוף הדוושה כמעט זה ניתן לכיון ולא קשור לאורך חיי הקלאץ' ומצד שני הקלאץ' מראה סימני גסיסה, האם מוסך יכול לאבחן עם הקלאץ' הלך או לא?

• תוכן חדש...