Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, הזמנתי מחול נורות "בהירות", הלכתי לפי הספר רכב, כתוב שם אור גבוהה HB3,

פנס ערפל קדמי H3. חכיתי איזה חודש, המשלוח הגיע מחול.

באלומה הגבוהה, אני בא לחבר והנורה שקבלתי לא מתאימה, הזמנתי 9005(לפי איזה אתר אחד שכתב שזו אותה נורה כמו HB3, מסתבר שלא).

אני מוציא את הנורה המקורית של פיליפס וכתוב H9.

עברתי לפנסי ערפל, אני בא לחבר וגם לא מתאים, אני בודקת את הנורה המקורית וכתוב 9006.

הרכב עבר תאונה לפני שנתיים, מישהו נכנס בו מקדימה, יכול להיות שהחליפו לו את הבתי נורות המקוריים למשהו לא מקורי?

לפי מה שכתוב בספר ערפל קדמי זה H3, ומה שמחובר אצלי זה 9006. זה אותו נורה? או שהספר לא מעודכן(כתוב שם שנים 2006-2009)? או שהבית נורה שלי לא מקורי.

כנל אותו דבר לגבי אלומה גבוה, כתוב בספר HB3, שבפועל מותקנת H9.

ברוב טיפשותי לא בדקתי בעצמי ברכב והסתמכתי על מה שכתוב בספר וכמה אתרים שהטעו אותי ככה שנשארתי עם 9005 ו H3.

אם מישהו מחפש נורות בהירות, אני מוכר אותם במחיר עלות, 40 ש"ח לזוג נורות.

יש כאן בעלים של B4 2007 שיכול להגיד לי איזה סוג נורות יש לו לערפל קדמי ואלומה גבוהה?

תודה

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תוכן חדש...