Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי פורד טרייסר שנת 97' מנוע 2000 אוטומט (הזרקה כמו שהבנתי)

הרכב צריך לעבוד טיפול בזמן הקרוב אבל יש כמה דברים שמדאיגים אותי ולא נראה לי שהטיפול זה מה שיסדר את הבעיות.

ראשית הרכב לא סוחב לרוב ויש פעמיים שהוא יתפוס תאוצה ויש פעמיים שלא. :-(

כמובן שהרכב שותה דלק שזה כבר מייאש ללחוץ על הגז ולסוע בו.:-(

יש לו גם רעידות רציניות שהרכב עומד והוא בהילוך D וגם בN הוא התחיל לרעוד ויש גם מצבים שהרכב מתכבה לבד.

חשוב לציין שהרכב גם הדליק נורה של בדיקה .

שאני מניע את הרכב הטורים עולי עד 1500 ואחרי זזה יורדים ל 500 -700 ונשארים שם האם יש בזה בעיה כל שהיא?

לפני שמספר חודשים הגומיה של השסתום נשם נמסה מהחום ועכשיו עשיתי קומבינה כל שהיא . אם צריך אפרט יותר בנושא הזה ואני העלה גם תמונות אם וזאת באמת הבעיה הרצינית ברכב .

האם לדעתכם אחרי הטיפול של כל הפילטרים החלפת שמנים ופלגים וכו' הרכב יחזור למצבו הקודם (הרכב היה נוסע חלק )?

מה לדעתכם הבעיות שהרכב נוסע במצב כזה?

תודה רבה ויום טוב .

פורסם

1. מנוע בנזין?

2.כמה קמ" עבר הרכב?

3.מתי היה הטיפול האחרון ומה נעשה בו?

4.רכב לא סוחב יכול לנבוע מבעיות במע' הצתה\דלק או קומפרסיה נמוכה כתוצאה מבלאי וכו'

פורסם

1. כן , המנוע בנזין .

2. הרכב עשה 210 אלף אבל הוחלף ברכב מנוע לפני שקניתי אותו והמנוע עצמו הוא ייבוא אישי והוא שנת 2000' והרכב כמו שאמרתי שנת 97'

בגלל זה היה לי בעיה בשסתום נשם והייתי צריך חלק קטנטן ולא הצלחתי למצוא אותו כי זה מנוע אחר לא כמו של רוב הטרייסרים בארץ.

3. אני קניתי את הרכב לפני 8 חודשים בערך והוא היה נוסע חלק, לא עשיתי לו שום טיפול מאז שקניתי אותו וגם אין לי מושג איזה טיפול נעשה לו .

4. מה הכוונה בעיות? אתה יכול לפרט? לדוגמה בעיות במערכת ההצתה זה להחליף פלגים? ומה זה קומפרסיה?

תודה.

• תוכן חדש...