Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אחרי התלבטויות קשות (באמת קשות) על עתיד המערכת שלי, החלטתי לפחות בשלב זה להתספק במשהו צנוע אך איכותי.

הסט אפ שתכננתי אמור היה להיות מורכב מה HU המקורי של הרכב (שאפילו לא קורא MP3 :?), זוג וופרים 6.5" מורל טמפו בדלתות וזוג רמקולים קואקסיאליים מורל טמפו 4" במקום המקורי בקדמת הדשבורד.

אחרי חיפושים הצלחתי לדוג זוג וופרים חדשים של מורל מילניום 6.5" (אני משער שהחבר'ה הצעירים בפורום מעולם לא שמעו עליהם :wink:) וזוג טמפו 4".

הופתעתי לראות שהקרוסאוברים הפיצקיים והתמימים של הטמפו למעשה חותכים את הוופר בקרוס מסדר ראשון (6DB) ואת הטוויטר ב 12DB! מאוד מפתיע בהתחשב בגודלו הזערורי של הקרוס הזה.

צירפתי מס' תמונות להנאתכם. אני לא חושב שאי פעם העלו תמונות של הרמקולים האלו.

תמונות מההתקנה יגיעו בקרוב.

איתמר.

MRL 001 (Large).jpg

MRL 002 (Large).jpg

MRL 003 (Large).jpg

MRL 004 (Large).jpg

MRL 005 (Large).jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזל טוב מקודשת מקודשת מקודשת

בקרוב אני הולך להוציא מהרכב של אבא שלי את הוופרים של הפולס... :-D (שוב לא דיברת איתי)

לדעתי - זה סטאפ שאם תעבוד איתו נכון - אתה יכול לעשות בית ספר להרבה אנשים.

בכל מקרה, תבדוק את הערכים בקרוס רק בשביל לוודא שאין לך בעיה כזו או אחרת בנקודות החיתוך בין הרכיבים ותשים לב איך הטוויטר בטמפו-קואקס חתוך - אולי כדאי לך לחשוב על שפצורים...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, אני קורא מחשבות? אתה מתבקש לשלוח לי עדכון יומי בהודעה פרטית לגבי מה אתה הולך לשנות בסט אפ שלך בשבוע הקרוב. אגב, יש לך ד"ש מיום טוב.

הקרוס של הטמפו חותך בסדר גמור, יש סליל קטן לוופר (ממש קטן, אני משער שהוא עולה די גבוה) והטוויטר חתוך ב 6,000HZ ו 12DB. נשמע לי מספיק טוב.

המילניום ייחתכו מלמעלה ע"י סליל קטן, אני משער שבאיזור ה 3K. סליל של 2.5MH שזה מה שרציתי יוצא קצת יקר ובעיקר הוא גדול וכבד מאוד, לא רוצה.

מוטי, כן, מה שהיה לי בעבר היה קצת יותר איכותי מהסט אפ הנוכחי, אבל כאמור יש לי גם מגבלה תקציבית וגם אני לא רוצה לפרק ולהרכיב (ולפרק ולהרכיב ולפרק ולהרכיב) את האוטו החדש, אני מבסוט מהמקוריות שלו, שהכל יושב במקום ושאין זמזומים ורשרושים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כן.

אבל כמו שרשמתי, הוופר ייחתך מלמעלה ע"י סליל.

איתמר.

פורסם

תתחדש!

מזכיר קצת את מבנה המערכת שלי. 8)

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אני הייתי מנסה לחתוך את הוופר ב300 ולתת לקואקסיאלי לנגן מ300 והלאה - לגבי הקואקס אני מניח שזו לא בעיה - רוב המגברים היום מסוגלים לתת HPF לפחות מ250 הרץ ומעלה.

הבעיה היא רק איך לחסום את הוופר כמו שצריך - לחסום אותו בLPF דרך המגבר לא תהיה בעיה אבל אתה תהיה זקוק לחסום אותו מלמטה בעזרת קבל.

אם יש לך שלושה חלקים - אין שום סיבה שתיתן לוופר שלך לצרוח...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפחות מקווה שתפריד בין יציאות אחוריים וקידמיים, כדי לשלוט על מידבאס מול מיד+טויטר.

עוד אין תמונות?!

מתחדשת*

• תוכן חדש...