Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי סופר לנסר 94 עם 172 אלף ק"מ ויש בעיה עם הגיר(הצטרפתי למועדון), מכונאי שאני סומך עליו בדק עם מחשב ואמר שהלך הגיר.

הוא מציע לשפץ את הגיר ב-2500 ש"ח (מזומן) כולל עבודה , אבל צריך לגרור את האוטו למוסך במשולש.(שלא ברור לי אם מתמחה בשיפוץ גירים)

אני בכל מקרה רוצה למכור את האוטו בזמן הקרוב, האם כדאי להשקיע בשיפוץ או לקנות גיר מפירוק ? כמה זמן יש אחריות לגיר מפירוק וגיר משופץ?

פורסם

שלום לך,

אני חושב שאם אתה כבר מטפל בבעיה אז כדאי לך ללכת על משופץ ולא מפירוק בעיקר בגלל הסיבה שהגיר של הסופר לנסר ידוע לשמצה לכן לא הייתי סומך על כך שגיר מפירוק יאריך ימים, לגבי אחריות בדך כלל נותנים 3 חודשיים או מקסימום חצי שנה תלוי במשפץ או בפירוקיה .

בהצלחה

• חודש מאוחר יותר...
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני פעם שיפצתי את הגיר

פעם החלפתי את הגיר

ופעם החלפתי רק את הטורק ברכב זה.

שיפוץ סביב ה 3K לגיר כזה במוסך לא מורשה זה סבבה.

אחרי השיפוץ תתקין קולר גיר לרכב.. עוד 300 שקל אבל יעשה ככה שלא יהרס שוב.

• תוכן חדש...