Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים

בהמשך לנסיון התקנה של דיבורית בלוטוט אני מנסה להבין שרטוט חשמלי

אשמח אם תעזרו לי בלפשט את השרטוט

מה שאני לא מבין זה את הצד הימני של השרטוט ואת החלק של הממסר, איך בדיוק להתחבר איתו.

בתודה מראש

חיבור עם ריליי.jpg

פורסם

בקטע הימני יש לך ממסר, כך ברגע שהוא מקבל מתח הרמקול מתנתק מהמגבר (מערכת) ואז הוא עובר לטובת היחידה של הדיבורית.

איזו דיבורית זו? PARROT מה?

עריכה:

כשהגדלתי את התמונה ראיתי עוד כמה דברים.

בכל מקרה יש ביחידה של הדיבורית מגבר ל2 הרמקולים הקדמיים, כך שברגע אתה מקבל שיחה, אז הוא מנתק את הרימוט (?) למגבר ומעביר את הרמקולים להיות מחוברים על המגבר של היחידה.

יש ממסר גם על החיבור של הרימוט.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

הממסר מנתק את פקודת ההדלקה של המגבר. בצד ימין זה חיתוך של קו הרמקול ביציאה מהמגבר, לצורך חיבור יחידת המיתוג שתאפשר שמיעה ברמקולים של הרכב.

פורסם

הדגם הוא MKI9000

בערכה של הדיבורית מגיע המח, וצמה של חוטים שמתחברת למקורי של הרכב (ככה יצא לפחות אצלי)

ויש גם שלט ועוד כבל של 3 יציאות, USB, בננה לחיבור MP3, וחיבור לאייפון.

בצד השמאלי, ישנו עוד ממסר מה זה הממסר הזה? האם זה עוד ריליי?

שמראה שמחובר אליו רמקול ימני קדמי.

פורסם

זה ממסר של כל היחידה, האם לכבות את המגבר (כאשר מקבלים שיחה).

ברמקול הימני שמסורטט זה כדי לחסוך מקום בסרטוט, בהערה כתוב שזה זהה לרמקול השמאלי כלומר אותו סרטוטX2.

הממסר השמאלי יש רק אחד.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

• תוכן חדש...