Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפוש חבר חיפוש.

זה לא הכול, יש עוד המון תוצאות בחיפוש ContiEcoContact.

קניתי CONTI 3 כאלו לפני שבועיים רביעייה ב-1400 ש"ח כולל תעודת אחריות של "אגד שיווק לרכב" (ז"א לא זיוף)

סיטרואן C5 מנוע 2000

צמיגים מעולים אחיזה אדירה,שקטים מאד

תבדוק continental - ContiEcoContact 3

צמיג גרמני מעולה קניתי לא מזמן היו לי dunlop sp460 שהיו לא רעים בכלל אבל הקונטיננטלים הרבה יותר טובים, שקטים, אחיזה מעולה, מרחק עצירה משופר. היה עד לא מזמן מבצע ב TIRES4U עליהם צמיג ב 300 ש"ח. ממליץ לך לבדוק עליהם..

בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

יוקוהומה ADrive או גודייר DuraGrip וגם קונטיננטל ContiEcoContact.

תתרחק מהמישלין אנרג'י שהם מאוד יקרים אבל לא שווים את התמורה.

מניסיון אישי עם הקונטיננטל (מקוריים בפונטו 2003, רק שאני לא סגור שאלו היו ה- EP3) והמישלין E3A (הורכבו באוטו לאחרונה) - אהבתי את המישלין יותר. נראה לי שהם שקטים יותר, תחושה מצויינת בבלימה, אחיזה יותר טובה. ההבדלים קטנים אבל היו מורגשים.

עוד אופציה טובה מאוד - קלבר DYNAXER HP2. אבל המישלין יותר טובים.

בגדול נראה לי שכל האופציות שציינת טובות מאוד וכל הכבוד שאתה מוכן להשקיע קצת יותר בשביל צמיג איכותי. ההבדל מורגש בכל אספקט במיוחד באחיזה ובבלימה.

אתה מרכיב רשימת צמיגים שקוד עומס-מהירות שלהם שונה(מתבטא גם במחיר).

חשוב מאוד שקוד עומס-מהירות יהיה תואם לצמיגים שלך(תוכל לבדוק בספר הרכב/מדבקה ברכב מהו קוד עומס-מהירות של הצמיגים שלך).

לעצם העיניין:אישית, מתוך הרשימה הייתי בוחר את ContiEcoContact 3.

תוכל להוסיף לרשימה גם את Yokohama A drive .

מדובר על צמיגים של חברת Continental מסדרת ContiEcoContact 3

פרופיל: 185\65\14 86T

מנסיעה של שעתיים בערך בדרך עירונית הורגשה מיד שיפור בנוחות הנסיעה

רעידות בהגה אין לעת עתה אם כי עדיין לא יצא לי להגיע למהירות בה ההגה מתחיל לרעוד ככה שעל זה אוכל לדווח רק מחר כנראה!

למישהו יש נסיון עם הצמיגים האלה?

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

כמו שציינתי במועדון VAG - צמיג משפחתי למהדרין עם אחיזה מפתיעה לטובה ביבש ושקט למדי.

ממליץ :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...