Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרטי הרכב בחתימה, לא בא לי להשקיע הרבה כסף.

כרגע ניתקתי את השתיים המקוריים שיש בדשבורד (שלהפתעתי היו של פיוניר:lol:) וחיברתי במקומם שתי רמקולים של מערכת של מחשב (שתי מרובעים קטנים שדבוקים לדשבורד, השינוי היה גדול בסאונד ובמיוחד בשירים עם באס)הספק שלהם לא בשמים אבל בערך 100 וואט והעברתי עוד כבל זהב בצורה די חובבנית דרך ספי הדלתות לבאגז' ושם חיברתי רמקול של מערכת רגילה של בית בהספק של 300w, המערכת המקורית ברכב מוציאה להערכתי 40 וואט לערוץ (לא סגור לגבי זה) אבל אני מרגיש שאין ממש שינוי בווליום אלה רק באיכות.

אשמח להכוונה והדרכה בהרכבת מגבר של 200-300 וואט לשלושת הרמקולים, במיוחד לאחורי.

אשמח גם עם מישהו מוכר כזה במחיר זול.

דרך אגב שאלה קטנה, עם המערכת מוציאה 40 וואט לערוץ ועל הערוץ הימני מחוברים 2 רמקולים ועל הערוץ השמאלי רק רמקול אחד, אז השמאלי יקבל 40 והימניים יקבלו כל אחד 20?

פורסם

כי רק הנסיעה למרכז תעלה יותר, וגם כי אני יסתפק ב300 וואט שהרמקול של מוציא.

דרך אגב קימת אפשרות לחבר גם את המערכת עצמה של הרמקולם הבייתים ולהשתמש בה כמגבר?

פורסם

300 וואט הרמקול שלך לא מוציא, זה מה שהסליל הפנימי שלו יכול לספוג לפני שיתפגר, עוצמה בודקים לפי RMS.

המערכת הפנימית מוציע 15-20 RMS לערוץ, כמה כול רמקול מקבל תלוי באופן החיבור, אם הגעתה להתנגדות סופית בין הרמקולים ל2 אום יכול להיות שכול רמקול באותו הערוץ מקבל 15-20 RMS, שים לב שהמגבר הפנימי בHU לא מיועד לזה ויש פוטנציאל טוב לשרוף אותו.

אודי A4

דימה.

פורסם

אייב אני לא מדבר סינית, במילים פשוטות מה אתה מנסה להגיד?

שעדיף לי לא להוסיף מגבר ולהסתפק בעוצמה הקיימת כי הוספת מגבר יכולה לשרוף את הhu?

איך אני יודע לכמה המערכת שלי בנויה? כי זה סה"כ רדיו קסטות שבא מקורי עם הרכב ושהוצאתי אותו לא היה רשום עליו הספקים, יש איזה אתר שיש בו את הנתונים האלה?

האם זה נכון שעם הרמקול הוא 300w אז המגבר צריך להיות בהספק גבוה מהרמקול? כי חבר שלי אמר לי שעם אני מחבר מגבר 200w לרמקול 300w המגבר יישרף ולכן רצוי לחבר מגבר בעוצמה חזקה יותר.

פורסם
אייב אני לא מדבר סינית, במילים פשוטות מה אתה מנסה להגיד?

שעדיף לי לא להוסיף מגבר ולהסתפק בעוצמה הקיימת כי הוספת מגבר יכולה לשרוף את הhu?

איך אני יודע לכמה המערכת שלי בנויה? כי זה סה"כ רדיו קסטות שבא מקורי עם הרכב ושהוצאתי אותו לא היה רשום עליו הספקים, יש איזה אתר שיש בו את הנתונים האלה?

האם זה נכון שעם הרמקול הוא 300w אז המגבר צריך להיות בהספק גבוה מהרמקול? כי חבר שלי אמר לי שעם אני מחבר מגבר 200w לרמקול 300w המגבר יישרף ולכן רצוי לחבר מגבר בעוצמה חזקה יותר.

הגבר נותן מה שיש לו הוא לא יתאמץ יותר כי הרמקול יכול לקחת יותר.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

קצת סדר בבלגן

קודם מה שיש לך זה ארבע רמקולים קדמיים 2 פיונייר + שתי רמקולים של מחשב ( לא ברור איזה)

+ רמקום גדול יותר של מערכת ביתית גם לא ידוע איזה.

מבחינת HU יש לך טייפ ישן שיש לו 4 יציאות אני מאמין.

מבחינת חיבורים לפי מה שאני מבין לא ניצלת את 2 הערוצים האחוריים של הטייפ וחיברתה את שתי הרמקולים של המחשב + הרמקול הביתי על אחד הערוצים.

הצעה שלי בינתיים לעזוב את הרמקול הביתי של ה300 ולחבר רק את ה4 רמקולים שיש לך מקדימה אבל להפריד כול רמקול לערוץ משלו.

אם ותרגיש שחסר לך משהו במוזיקה תוכל להוסיף מגבר אם יש לך יציאות למגבר ברדיו דיסק(צריך לבדוק לפני אם זה מקורי)

שים לב שמגבר זה השקע של מינימום 300 שקל אם אתה מתקין לבד.

אודי A4

דימה.

פורסם

לא הבנת נכון, את המקוריים של פיוניר ניתקתי לגמרי והם מחוץ לאוטו, לחיבור שלהם חיברתי את הרמקולים של המחשב.

את הרמקול שנמצא בבאגז' חיברתי עם חוט זהב באותו חיבור של הרמקול הימני.

דרך אגב זה לא רדיו דיסק זה רדיו קסטות שבא מקורי עם האוטו בשנת 90, ויש לו יציאת cd input שאלייה אני מחבר mp4 וככה אני מאזין למוזיקה, עם זה משנה.

רגע שאני יבין מה זה ערוץ? כל יציאה לרמקול זה ערוץ? כי עם כן אז יש לי רק 2.

ודרך אגב שמוציאים את המערכת יש חיבור "בננות" שלפי מה שהבנתי זה אומר שניתן לחבר אליו מגבר.

רמקולים של מחשב:

http://www.aiyamicro.com/pc-parts-peripherals/pics-computer-parts/SP-CSW100.jpg

שתי הקטנים האלו שבתמונה, בידיוק אחד לאחד.

Creative PCWorks CSW100 2.1 3-piece Speaker System Retail

Specifications

Mfr Part Number: 1100001233

Creative Cambridge Sound Works CSW 100 2.1 Speaker, 3-Pieces, Retail

Compact 2.75in. cube satellites free up desk space

Designed by Cambridge Sound Works

9ft speaker wire allows placement of speakers anywhere without degradation of sound

Wired master volume control

זה הנתונים שרשום עליהם באתר, עם זה עוזר אשמח להבין מה ההספק שלהם לפי הרישום הזה.

את הרמקול האחורי לא מצאתי באינטרט אבל אני יעתיק לך מה שרשום על התיבה שלו:

רשום עליו שהוא מכיל: woofer ,tweeter , super twweter

הוופר הוא 20 cm והטוויטר 8 cm

impedance: 6 ohms

rated power: 150w

max power: 300w

3d surround

זהו.

פורסם

150 ? :?

לחבר שלי יש כאלה בחדר, והם לא מוציאים אפילו חמישית ממה שמוצהר.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

לא נראה לי שבחיים אתה תיהיה מרוצה ממערכת קומבינה כזאת, אני ממליץ לך או לחסוך כסף או להשאיר את המערכת כמו שהיא כרגע.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

בכל זאת יש דרך כלשהי לנצל את ה150 וואט האלה? האם אני צריך רק מגבר של 150 וואט וזהו? או שאני אכן יצטרך שנאי וכו'?

האם יש אפשרות להשתמש במגבר פשוט של הרמקולים המקוריים של המחשב ולהמיר אותו לשימוש בחשמל של מצבר?

דרך אגב אני כרגע משתמש ביציאת cd input המקורית אבל יש קלטת מיוחדת עם cd inpud מחובר אלייה שחיברתי לרכב שמעו ממנה ממש חזק לעומת היציאה המקורית רק שהבעיה היא שהמערכת שלי "קופצת" כאשר מכניסים את הקלטת.

• תוכן חדש...